V potovalki kondom (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi



Sporočilo


Anonimen -> V potovalki kondom (8.2.2006 14:40:38)

Zjutraj se je mož vrnil s službene poti. Ravnokar sem mu pospravila potovalko. Ponavadi kaj pozabi. In v majhnem žepu sem našla kondom. Ne morem verjeti. Kar sedim.
Midva nikoli s kondomom. Ne vem. Kar tresem se.




spacey -> RE: V potovalki kondom (8.2.2006 14:44:25)

Sumljiva zadeva... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Sploh ne vem kaj bi jaz naredila, groza!




Anonimen -> RE: V potovalki kondom (8.2.2006 14:45:41)

Hm.Če je kondom zaprt,to še ni katastrofa.Čeprav normalno,da podvomiš vanj.Čisto razumljivo.Tvoj mož se je očitno raje zazihral,če bi prišlo do kakšne avanture.Pred tem si ne smeš zatiskat oči.Ampak glej tako-ko sm še mela fanta,sma za zaščito uporabljala vedno le KT,nikoli kondomov-pa mam jaz vedno tri kondome v denarnici,že nekaj časa.Čeprav nevem zakaj.Ampak takrat to ni pomenilo,da bi ga hotela prevarat s kom drugim.Ampak ziher je le ziher.

Upam,da boš stvar uredila najboljše,kar se da!




soncicaT -> RE: V potovalki kondom (8.2.2006 14:49:13)

Uf..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]..jaz bi se verjetno usedila z dragim, ter ga vprašala, kaj to pomeni..

Se pa strinjam...šok...

Upam, da bosta hitro uredila zadevo...

Je pa res, da je lahko dobil od kakega kolega, za štos, v smislu...nikol ne veš..

Pa vprašanje, če bi on kar tako v potovalki imel te kondome razmetane...pa da

bi na zadevo kar tako pozabil in tvegal , da najdeš kondom?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Po moje ni panike, le pogovorita se...





mia-2 -> RE: V potovalki kondom (8.2.2006 14:51:30)

Sumljivo?!Kaj pa če sta bla prej 2 kondoma?Res ni rečeno da je blo kaj pač za vsak slučaj.Jest bi ga en čas mal preizkušala in če mi bi blo še naprej sumljivo bi ga kr direkt vprašala.




daria78 -> RE: V potovalki kondom (8.2.2006 14:54:18)

Samo ne ga takoj napasti, ker pol se ne bosta zmenila nič. Dobro premisli, kako boš stvar začela in izpeljala. Ti vodi igro ne on!
Jaz tudi mislim, da ni nujno, da gre za kaj resnega... nikoli pa se ne ve.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




mamči -> RE: V potovalki kondom (8.2.2006 15:05:41)

To ravno ne spada v potovalko. Jaz bi ga "rahlo" izprašala.

Pa kaj se to pravi "ziher je ziher" ? Zvestoba je zvestoba in tu ni kakih ampak, toda....




Anonimen -> RE: V potovalki kondom (8.2.2006 15:06:00)

Ja, to je pa sranje, če veš, da so kondomi zapakirani najmanj po 3. V glavnem je pa to ponavada začetek konca.




Anonimen -> RE: V potovalki kondom (8.2.2006 15:43:08)

To pa res ni nujno,da so kondomi zapakirani po trije skupaj.Zdaj imaš že za vsakim vogalom te promocijsko pakirane kondome po enega,v kakšni škatlici za reklame.




Anonimen -> RE: V potovalki kondom (8.2.2006 15:45:41)

Uf, ta je pa huda.




Anonimen -> RE: V potovalki kondom (8.2.2006 15:46:04)

Mogoče ga je imel  pa za lulat not, če ga slučajno prime, da mu ne bo treba na WC. Saj jadralni piloti tudi v kondome lulajo.

No, odvisno, kako je potoval, milsim, s katerim prevoznim sredstvom.




tipka -> RE: V potovalki kondom (8.2.2006 16:16:53)

Albina, saj veš, kako pravijo: pol pa svizec zavije čokolado, ne?

Draga anonimna, groza, meni bi se podrl svet, pol pa bi mu ponev v glavo zabrisala. Vem, da nisem konstruktivna, upam, da imam vsaj prav in ti bo koristilo, da si ne boš zatiskala oči pred resnico. Globoko v sebi jo že itak čutiš.

Priporočam ti, da ne rečeš nič, pojdi k staršem, bilo kam, umiri se, potem pa naredi, kar boš zmogla. Če bosta ostala skupaj, imaš sedaj v rokah aduta![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]




lelaval -> RE: V potovalki kondom (8.2.2006 16:40:23)

Midva sva včasih tastu, ko je šel za 2 ali 3 dni tudi v potovalko nastavljala kaj. Da bi se mu potem smejali, ko bi razpakiral. Upam, da mu je kdo nastavil, seveda pa to ne izključuje druge možnosti, kar sama sumiš. Prvo se pomiri, potem pa skupaj razčistita.




pety78 -> RE: V potovalki kondom (8.2.2006 17:07:34)

Za vsak slučaj? Halooooo????? Tu ni slučaja in niti pomislit ne sme (naj nebi) na kaj takega. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

Težko je reči, možno je res, da mu je kdo nastavil. Je šel sam ali s sodelavci? Je imel cimra ali je bil sam v sobi?
Malo pretehtaj, kakšne so možnosti, ne ga pa kar direkt takoj vprašat, ker bo vse zanikal v paniki. Lahko da res nič ni bilo, pa bo deloval glih kontra.
Ma, saj ne vem, kaj bi jaz naredila na tvojem mestu. Na prvo besedo mu že ne bi verjela.

Težko....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




tehnofil -> RE: V potovalki kondom (8.2.2006 17:19:34)

Saj veš, kaj je. Sprašuješ samo zato ker nočeš videti.

Je pa tako, da ena stvar še čisto nič ne pomeni. Če pa to pogledaš z drugih strani, kakšen je vajin odnos, kako se imata, kako živita, je pogosto z doma, ima polno dela v službi  in službene večerje, in še in še. Vse to skupaj ti da lahko popolnejšo sliko.
V prvi fazi je PAZLJIVOST zelo velika. Sčasoma POPUSTI in takrat se najde lasje na sukjiču, kondom pod sedežem,...  V kolikor gre za razmerje pride na vrsto tudi faza predstavitve v kateri ti med pogovorom (je že ali pa še bo) pove o neki osebi, da naprimer veliko o njej dela, ali pa kako ima nek poseben dar da zelo strokovno dela ali karkoli že, v glavnem PREDSTAVITEV osebe (morda ni ženska oseba[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]).
Lahko je karkoli in samo ti imaš ključ. Vprašanje je samo ali resnično želiš vedeti, saj radi verjamemo, da se je spotaknil in padel nanjo, tudi če bi ga zalotila ležati na njej. Takšni pač smo.
l.p.




Grascakinja -> RE: V potovalki kondom (8.2.2006 17:46:47)

najprej poglej datum uporabnosti na kondomu, lahko da je že ful star in je od pamtiveka tam. To je edina razlaga v njegovo bran, ki mi pade na pamet, je pa zelo malo verjetna.
Če pa je novejšega datuma, pol pa... saj sama veš.




petrulja -> RE: V potovalki kondom (8.2.2006 18:11:28)

Jaz bi ga pa tako na izi vprašala, če mu kondom tudi pospravim ven al ga not pustim. Pa bi vidla reakcijo a ne?




urška -> RE: V potovalki kondom (8.2.2006 20:20:01)

Najprej o "ziher je ziher:"  Kako to mislite? Da ga ima za vsak slučaj če bi ga katera hotla posilit?!

Drugače bi pa najbrž isto naredila kot pravi petrulja. Ali pa bi si izmislila še kej bolj hudga.




Anonimen -> RE: V potovalki kondom (8.2.2006 20:39:47)

IZVIRNO SPOROČILO: petrulja

Jaz bi ga pa tako na izi vprašala, če mu kondom tudi pospravim ven al ga not pustim. Pa bi vidla reakcijo a ne?



Dobra ideja! Moje mnenje: če bi res rabil kondom, bi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] pazil, da ga ti tudi pod razno ne bi najdla, ne pa da ti ga je dobsedno nastavil pod nos... Na izi, na izi ga malce pobaraj...




Spark -> RE: V potovalki kondom (8.2.2006 21:54:02)

Malo poglej ali je kondomkakšna firma ali je pa samo reklama.  Lahko da so jih kje talal tko k za dan aidsa pa ga je prinesel domov, ali pa če je kak durex ali kaj drugega kjer veš da jih je moral kupit cel paket.
malo razišči in resno pretipaj zadevo. Mene bi verjetno kap. To je res grozno, ko najman pričakuješ in sploh ne veš kaj si misliti.
Pogovori se z njim.
Upam da je vse uredu. Držim s teboj.




Gina -> RE: V potovalki kondom (8.2.2006 21:54:21)

Sem prebrala mojemu (ki ima včasih malo cinične), pa je rekel: Lepo, vsaj misli nanjo med službenim potovanjem, da ji ne bo kake bolezni prinesel.....





Anonimen -> RE: V potovalki kondom (8.2.2006 21:55:19)

Jaz mislim, da zadeva ni tako huda, kot se na prvi pogled zdi. Sem jo povedala tudi možu, ki veliko hodi na teren in pravi, da so oni večkrat nastavili kondome sodelavcem v potovalke, žepe od bund in nikoli niti niso pomislili na take posledice. Moj je zadnjič tudi imel v bundi kondom, a je bil reklamni, zapakiran v zavitek od Vzajemne. Tudi to preveri, če je reklamni, potem je zadeva jasna.
Ne prehitro sklepati, raje se pogovorita. Sicer pa ga sama najbolje poznaš in veš, česa je sposoben.




Anonimen -> RE: V potovalki kondom (8.2.2006 21:58:37)

Ni reklamni, na žalost. Na službene poti hodi sam, ker ima svojo firmo.
Sicer sem ga pa kar direktno vprašala, od kje mu kondom, pa pravi, da ni njegov in da ne ve kako se je tam znašel.
Ne vem več.
Razumeva se pa - kar v redu vsaj tako sem mislila. Ne vem, če je sposoben me prevarati. Verjetno.




matahari -> RE: V potovalki kondom (8.2.2006 22:02:46)

Kar smiliš se mi anonimna, ker je taka situacija res grozna...Jaz sem mojemu rekla, da če me bo kdaj prevaral pričakujem, da to niti pod razno nikoli ne bom zaslutila..je pa dejstvo tako, da je zaupanja konec..saj pri meni bi ga bilo..upam, da ti nisi takšna ampak mene noben nebi več prepričal, da tudi, če me ni prevaral tega ni načrtoval oz. se zazihral za vsak primer..Si predstavljal kaj bo ko bo šel prihodnjič na službeno pot??Kako boš lahko mirna?? Pogovori se z njim (to da bi ti karkoli priznal dvomim) potem pa začni delati na sebi...če ne bo šlo poišči strokovno pomoč - samo ne Ruglja, ker ti bo ta debil pardon strokovnjak sigurno rekel, da je to normalno in da se kar navadi na te zadeve...




Anonimen -> RE: V potovalki kondom (8.2.2006 22:05:48)

Če na službene poti hodi sam...in ne ve od kje mu kondom, ter kako se je tam znašel....in on je sam?? na službeni poti...no ta odgovor bi bil meni zelo sumljiv. Žal. Mislim, da ti laže.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Pogovorita se!




Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>