pakoštane (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice



Sporočilo


čaki -> pakoštane (11.2.2006 16:15:16)

šli bi v privat apartma bi ga poiskal na netu, (ve kdo za kterga) rada bi pa čim več info...dobrih in slabih. sploh o plaži kaka je




morskadeklica -> RE: pakoštane (11.2.2006 20:48:45)

Jaz ti lahko dam telefonsko od enih full dobrih apartmajev čisto blizu plaže (samo po stopnicah greš in si na plaži). Ni pa apartma v Pakoštanah ampak kakšen kilometer proč (Drage). V Pakoštanah je ena full dobra plaža vsaj po slikah sodeč, mi se namreč nismo hodili tja kopat. V Dragah plaža sicer ni najbolj idealna za otročke (je precej skal, dostop v vodo je urejen), je pa veliko sence in NOBENE gneče. Mi smo bili tam konec julija na višku sezone, pa smo imeli vedno dovolj prostora na plaži. Drage so zelo umirjen zaselek, sami apartmajčki in privat hiše, nobene "turistične navlake" ni tam. S tem mislim raznih glasnih lokalov, stojnic, žurov in podobnega. Full je mir!!! Če te še kaj zanima, me kontaktiraj na privat.




Maxica -> RE: pakoštane (12.2.2006 12:57:06)

Midva z [sm=love.gif] sva bila v Pakoštanah pred leti, ko sva bila še sama. Sicer smo kampirali pri Vranskem jezeru, kopat pa smo se hodili v Pakoštane na eno ful luštno plažo. Zelo primerna se mi je zdela za majhne otročke, me je pa vedno zmotilo, ko so mimoidoče ladje in čolni ful razburkali vodo. Drugače je pa tista plaža zelo čista in urejena.
Jaz bi dol ful še šla, se mi pa zdi s tako majhnim otrokom kr malo dolga pot, tako da bomo kakšno leto še počakali.




muki1 -> RE: pakoštane (13.2.2006 9:07:46)

Mi smo bili lansko leto en teden v Pakoštanah v kampu Kozarica. Ful lep kamp, urejen,čist,plaža pa zelo neprimerna za male otroke. Smo se potem malo šetali in na drugi strani mesta je ena plaža, ki se mi je zdela kar fajn. Taka neka mešanca proda in peska. Žal pa nisem nikjer videla sence.

V Dragah je en ful lepi kamp Oaza miru, tam je tudi plaža z drobnimi kamenčki, ki je prav fajn za otroke.




shims -> RE: pakoštane (18.2.2018 15:39:17)

Dolgo časa ni bilo odgovora na to temo, če pa iščete namestitev v Pakostane na www.pakostane.net/sl imate namestitev neposreden stik z lastnikom.




Stran: [1]