Rojstni dan (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi



Sporočilo


Anonimen -> Rojstni dan (26.2.2006 22:35:16)

Zanima me, če bi ve očetu vašega nerojenega otroka, za katerega se zanima samo toliko, da vsake nekaj dni vpraša, če kaj brca, drugače pa še ne ve, da bo kmalu prišel na svet kaj kupile za rojstni dan.  Vsi meseci moje še nedokončane nosečnosti so bili v celoti,  v vseh pogledih na mojih ramenih.  Tudi finančno me je kar lepo izčrpalo, saj on ne ve, da otrok kar koli potrebuje že pred rojstvom
Hvala za odgovore!





ona -> RE: Rojstni dan (26.2.2006 22:44:10)

Ne vem,no,kaj sploh še delaš skupaj s takim moškim,ki ga dosti ne briga zate?
za rojstni dan pa mu kupi kaj le če je tudi on tebi,kar pa močno dvomim?!




lelaval -> RE: Rojstni dan (26.2.2006 22:47:35)

Očetje nosečnosti ne doživljajo tako, kot ženske - se mi zdi, da se kar malo bojijo. In bojijo se predvsem zato, ker si ne znajo predstavljat, da bo med njiju s patrnerko stopil še nekdo, kar pomeni, da bo prvo mesto ljubezni namenjeno novemu članu.
Meni se ne zdi, da se ne bi zanimal ravno za otroka, saj vsake toliko časa vpraša, če brca. Že s tem, ko vpraša, pokaže zanimanje. Ali pa si jaz to narobe predstavljam. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Po porodu pa je slika čisto drugačna - očetje so prav navdušeni  nad malim bitjecem, čeprav se nam ženskam zdi, da so bili v nosečnosti malce ljubosumni na prihajajočega člana.

Ne vem, kak je vajin odnos, vendar jaz bi mu definitivno kupila vsaj kakšno malenkost. Važna je pozornost. In tiste, ki so mi blizu in mi kaj pomenijo, vedno obdarim. Če bi jaz z mojim [sm=love.gif] bila npr. skregana in bi imel rojstni dan, bi ga obdarila. Prepričana pa sem, da bi tudi on storil enako. (moram poskusit, da bom videla, če se morda motim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]).




Anonimen -> RE: Rojstni dan (26.2.2006 23:09:00)

Elis30, mi je kupil, samo takrat še nisem bila noseča. Od nosečnosti je vse drugače. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




Marogica -> RE: Rojstni dan (26.2.2006 23:26:59)

Oprosti, vendar ne razumem situacije v kateri si. Živita skupaj z očetom nerojenega otroka ali sta narazen? V prvem primeru, ne vem, kaj skupaj sploh delata, a bi mu kupila darilo, konec koncev je tvoj partner, pa kakršen že koli. V drugem primeru, mu ne bi ,saj nista več skupaj.
Ni mi čisto jasno.........




pety78 -> RE: Rojstni dan (26.2.2006 23:27:22)

Anonimna, ne sekiraj se, če je bilo prej vse ok. Mogoče so tudi malo tvoji hormoni krivi, pa si preveč čustvena in si ženeš k srcu. Verjetno ga je tudi malo strah, pa tega ne upa priznat. Moški pač. [sm=smiley2.gif] Kaj veš, kaj je vse v njegovi glavi. Odgovornost za celo življenje, konec žurov s prijatelji vsaj nekaj časa,...Katastrofa! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ko bo pa zagledal malega miškota, se bo v trenutku zaljubil in bo čisto drugačen. Verjemi.
Ti pa predlagam, da mu kupiš kaj takšnega, kar nakazuje na prihod otročička. Jaz sem mojemu želela kupiti knjigo Hura, očka bom postal, pa je nisem nikjer našla. Razprodana! Preveri, mogoče je že nova naklada.

Le kupi mu nekaj. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Stran: [1]