Še en mesec in spet nič (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj



Sporočilo


Anonimen -> Še en mesec in spet nič (27.2.2006 8:03:27)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
JA, spet je mimo en mesec in spet sem je pojavila tista presneta[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]!!!!!!!!!!!
Tako jezna, razočarana, žalostna,...... sem! In kot za nalašč me vsak mesec M veliko bolj matra in zvija! Kot da mi že ni dovolj hudo!

Imam pa eno vprašanje za vas! Ali mislite, da je lahko problem v tem, ker vsak dan telovadim nekje do 1 ure in naredim kar precej trebušnjakov! Sestra mi je rekla, da to ni prav in da jih ne smem delat in da ni čudno, da ne zanosim!
Ali mi predlagate, naj jo poslušam in nekaj časa ne delam trebušnjakov?





eva1 -> RE: Še en mesec in spet nič (27.2.2006 8:13:38)

Ne trebušnjaki in telovadba nimajo nič pri zanositvi...saj bo,boš videla slej ko prej bo tudi tebe razveselil+ in [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]!





Anonimen -> RE: Še en mesec in spet nič (27.2.2006 8:15:53)

Hm, mogoče bi morala povedati da naredim okoli 500 trebušnjakov dnevno  + abking pro! Ali je to preveč?




vampirka -> RE: Še en mesec in spet nič (27.2.2006 9:09:32)

Trebušnjaki nimajo veze z (ne)zanositvijo - kvečjemu ti bodo kasneje pomagali - saj bo tkivo (mišice) bolje prenašalo raztezanje...jih pa (ko boš končno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]) seveda omeji (oz. delaj tako, kot jih priporočajo za nosečnice)...SREČNO!




Anonimen -> RE: Še en mesec in spet nič (27.2.2006 14:32:55)

Res sem si oddahnila,ker me je res zaskrbelo, če je lhako to možno, saj me je sestra res "spucala skup", kaj si mislim, če sem čisto nora in da si bom vse uničla na tak način!
Mogoče res pretiravam s številom sklecov, ampak tudi jaz mislim, da si s tem samo mišice še bolj utrdiš!

Ali naj jemljem tablete Tifol, ali je kaj več možnosti, da bi zanosila?




t_t_y -> RE: Še en mesec in spet nič (27.2.2006 15:58:45)

Ojla, jaz tudi mislim, da ne vplivajo na zanositev, vendar pa je imela kolegica, ki je imela mal preveč "natranirane" trebušne mišice v nosečnosti hude težave - je ležala tudi v bolnišnici, ker se ji mišice niso raztezale, pa bi se zaradi večanja trebuha seveda morala.

pozdravček




Grizo -> RE: Še en mesec in spet nič (27.2.2006 16:38:13)

Hoj, anonimna.
Tifol ne vpiva na plodnost. Vsebuje večinoma folno kislino (od tod ime), ki spada med vitamine skupine B. Je nujno potrebna za razvoj zarodka in je lahko problematično, ce je nimas dovolj. Zato priporocajo, da jo zacnes jemati ze ko nacrtujes [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], da je ne bi potem zmanjkalo zate ali zanj.




Stran: [1]