halena -> RE: NA POMOČ! (1.3.2006 23:27:54)
|
Ta cokoladni izcedek ni nedolzen!Zato ti toplo proporocam,da pocivas.Jaz sem imela dve hudi krvavitvi v 9t in 13t.Izcedek se mi je pojavil sele po krvavitvi-ta prvi.Potem sem imela se do konca 4 meseca redno zabarvne izcedke(v vseh odtenkih..)Takoj so me dali na bolnisko in sem imela strogo lezanje do konca 4 meseca,Seveda sem od straha lezala se mesec vec.Res ti svetujem,da se ne igras,ker najbolj smesno pri vsem tem je-da tebi ni nic pa moras lezati!!Mene ta prva krvavitev ocitno ni dovolj izucila in sem ga vmes 'posrala' (nisem pocivala,pospravljala sem po hisi-pac normalna gospodinjska dela-NAPAKA!)-zapomni si:tudi vrcka z litrom vode ne smes nosit!!Nocem te strasit,zato ti pisem realno tako,kot je bilo.Tudi jaz sem takrat v stiski pisala na RR,da bi me kdo potolazil,ker izkusnje so najboljsi nasvet!Se danes sem hvalezna punci,ki mi je napisala par toplih besed. Ne vozi se z avtom(tresenje),ne naprezaj se,ne nosi tezjega od 2kg,cim vec pocivaj-bo hudo..-ma je vredno!Jaz sem zdaj v 33 tednu in mi ni zal vsake tezke ure,ki sem jo prezivela v postelji! Srecno in pazi nase! PS Ne priporocam ti brskanja po straneh o SS(spontanem splavu).
|
|
|
|