bowling (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Varna vadba v nosečnosti



Sporočilo


mouse -> bowling (2.3.2006 15:31:44)

živjo,
mogoče se bo moje vprašanje zdelo komu butasto, pa vseeno: sem na začetku 7. tedna nosečnosti in ta vikend imamo bowling zabavo, ki me zelo zelo mika, po drugi strani pa se bojim, da pa mogoče to le ni dobra ideja in da bo treba sam bowling preskočiti. Zanimajo me vaša mnenja, izkušnje???




dulcinea -> RE: bowling (2.3.2006 16:41:21)

Ne vem kako bo. Odvisno, kako poteka tvoja nosečnost. Ker kugle so kar težke, pa še telo se napreza, ko kuglo vržeš. Jaz na tvojem mestu ne bi metala. Greš pa vseeno lahko z družbo pa malo navijaš.

LP, D




TiaSara -> RE: bowling (3.3.2006 8:00:20)

Živjo! Jaz sem šla v tej nosečnosti kar dvakrat na bowling - je tako naneslo. In sem tudi metala, ampak čist po občutku in samo dokler mi je pasalo. Vzela sem talahke kugle (v bistvu otroške), pa nič se nisem naprezala pri metanju   - moji meti so imeli hitrost počasnega polža [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Ni mi pa pasalo metat cel večer, tako da sem naprej le navijala. Aja, pa sedaj sem v 28t.  




Cebelica Maja -> RE: bowling (3.3.2006 8:05:58)

Hej!
Tudi jaz sem šla na bowling okoli 7 tedna. Imela sem najlažjo kuglo in vrgla ene 6x, več ni šlo. Najbolje je, da se ne naprezaš preveč. Ti bo že telo samo dalo vedeti kdaj je dovolj.
Potem pa sem gledala ostale in [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Tudi to ni bilo slabo




Stran: [1]