cena cvetja na lj. tržnici (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...



Sporočilo


m@j@ -> cena cvetja na lj. tržnici (5.3.2006 13:17:05)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]Saj ne vem, če sem se prav uvrstila, če ne me bodo pa premaknili.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]


Zanima me cena cvetja na lj. tržnici, npr. nageljni, vrtnice. Namreč konec aprila se poročim in nam bo avte krancala neka znanka. Rože bomo nabavljali sami, zato me zanima cena le teh, namreč ful so mi všeč tudi v Hoferju, pa še drage niso.[sm=smiley32.gif]

hvala za kakršnokoli informacijo.

lp,




baguSka -> RE: cena cvetja na lj. tržnici (5.3.2006 13:24:58)

Cena cvetja na tržnici je predvsem različna. Odvisno tudi od tega, na kakšnega prodajalca naletiš in kako se zmeniš za ceno. Verjetno ti bojo količinsko še ceno spustil. Jst vem da sem že pred časom enkrat šla kupt eno vrtnico za darilo, pa sm dala tok, kot naslednjič za cel šopek le dva štanta stran (v šopku jih je blo 24). Tko da... Boš mogla tja stopt pa se zment. ;)




darjatimci -> RE: cena cvetja na lj. tržnici (6.3.2006 8:25:51)

Na tržnici v BTC prodajajo zadaj tam kjer imajo suho robo in je nasproti Kratohwil cvetje v večjih šopkih,ki je res ugodno,povejo ti ali so sveže oz. kdaj lahko prideš po sveže, tako da ti tam priporočam nakup.




tehnofil -> RE: cena cvetja na lj. tržnici (6.3.2006 14:11:43)

Na tržnici v mestu je tud 20 kom za jurja ali 10 kom za jurja. Koliko časa zdržijo je pa drugo, tako da previdno. Sicer so zdržale tudi teden dni. Kakor kdaj.  Vsaj za šopek ne šparaj.




Stran: [1]