murter (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice



Sporočilo


mateja 26 -> murter (6.3.2006 16:24:57)

Oj!
Mene pa zanima,če kdo ve,koliko časa traja vožnja do Murterja zdaj,ko je avtocesta?
Ali je kdo bil tam in kako ste bili zadovoljni?

Lp
Mateja




buni1 -> RE: murter (6.3.2006 17:12:00)

Vožnja traja približno 4,5 ure. Meni ni bilo všeč in smo se po treh dneh odpravili drugam! Gužva taka, kot v trgovini ob sobotah!! Skratka brez posebnosti!!




muki1 -> RE: murter (6.3.2006 17:50:25)

Uh, meni je pa Murter blAzno lep. Čista voda, mir.......
Murter je manjši otok in razen mesta Murter, če mu lahko tako rečemo, v bistvu je malo večji trg, so naokrog posejane majhne vasice. Tisno je takoj, ko prideš prek mosta. Plaže so bolj divje. Potem zraven Tisna so Jezera, tudi mičkena vasica z par gostilnami, kjer se lahko zelo dobro je. Na Murterju je zelo lepa plaža Slanica, kjer je tudi kamp. Plaža Slanica je peščena, daleč je plitva voda.  Po vsem otoku je več kampov, razglede imaš fantastične. Midva sva najela čolniček in se peljala malo okrog otočkov, ki jih je ogromno. Povsod imaš veliko sence. Lahko si najdeš svoj zalivček, kjer te nihče ne moti. Nisem bila edino v Betinah, kjer se baje še največ dogaja.
Kar se mene tiče, je Murter čista fantazija. Če iščeš večerno dogajanje, pa ti odsvetujem. No, vsaj po mojih izkušnjah sodeč.
Še namig: domov smo šli trije [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




lutka -> RE: murter (6.3.2006 18:36:22)

Tudi meni na Murterju ni bilo všeč. Bili smo v Tisnem in smo se vozili na plažo. Voda je res čista. Smo šli pa v Slanice in je bila groooozna gužva pa še voda je bila mrzla ko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].

Mi je bilo bolj všeč na Cresu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

lp




megge -> RE: murter (6.3.2006 18:55:25)

Nam je bilo všeč. Sicer smo šli konec junija, takoj po počitnicah in še ni bilo gužve. Je pa rekla gazdarica da je v sezoni ful gužva. Do plaže slanice smo imeli ravno lušten sprehod. Peščena plaža mi je OK, sploh pa za letos (če bomo šli) ko bo naša mala ravno dobro hodila, pri straneh pa so skale kjer je globja voda, je pa ravno prav za ta velika dva. l.p.




nana 27 -> RE: murter (6.3.2006 21:45:51)

Uf, plaža Slanica je SUPER, ampak ne glavna plaža, kjer je gužva, ampak na koncu kampa, kjer imaš mivko (na začetku malo proda) in zelo dolgo nizko vodo. Meni se je zdelo, da je bilo ogromno apartmajev. Zjutraj smo šli iz kampa po sveže žemljice v supermarket (zelo lepa pot). Počitnice smo končali z obiskom nacionalnega parka izvira reke Krke. Če greš z majhnim otrokom, se prej pozanimaj, kako je z medicinsko oskrbo. Na Murterju je zdravnik, če je pa panika in ga potrbuješe čez vikend ali ponoči, je pa potrebno čez otok do prvega naselja na celini, kar je okrog pol ure vožnje.  Vožnja do Murterja? Takrat še ni bilo avtoceste, tako da ti ne znam povedat.




b.nika -> RE: murter (6.3.2006 22:10:37)

Ko sva se vračala iz Makarske, sva se ustavila še na Murterju, ker so vsi rekli kako je lepo. Ne vem, meni se ni zdelo nič posebnega, plaže kot drugje... Kaj pa vem, je lepo, ampak nič posebnega. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




viv_ -> RE: murter (7.3.2006 8:09:18)

Meni na Murterju ni bilo všeč! Če hočeš do kakšne res lepe plaže rabiš čoln, za videt ni nič pametnega... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




mateja 26 -> RE: murter (7.3.2006 8:14:15)

Oj!

Saj midva sva bila že 3 leta nazaj na poročnem tam in sva se vozila7 ur.Pa me je zanimalo,kako je zdaj,ko je avtocesta,zaradi tamalih dveh(takrat ko gremo bosta stara 1 in 2 leti).Da se ne bi predolgo "cjazl"tja dol.

Pa hvala lepa vsem za odgovore.
Mateja




kalbo -> RE: murter (7.3.2006 8:29:34)

Men pa kamp Slanica ni všeč, ker je tako skalnata obala. Za otroke čisto neprimerno. Mi gremo letos na Pag v Straško.




tajana -> RE: murter (18.6.2006 16:41:51)

Midva sva se tudi pogovarjala in u bistvu kar sklenila,da bi šla letos na Murter,ampak šele začetek septembra,ker praj ne dobiva dopusta,itak pa bo po moje super,ker bo sezona mimo.
Malo ma moti to,ker nimam pojma kako sploh murter izgleda,razen teh slikic,ki se jih najde na netu,tako da bi lepo prosila,če mi katera lahko pošlje kako slikico,da bi mi bilo malo bolj jasno.
Pa še nekaj,ali bi bilo pametno preje rezervirat apartma tam dol,ali se ga da tud tko na blef dobit?




digi -> RE: murter (18.6.2006 16:49:59)

Vožnja različno, drugače pa obožujeva Murter.... Res, najin sanjski kraj (no, takšen, ki nama je pač dostopen[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]).... Če ti je preveč gužva greš mal vstran, kam bolj na samo, voda je čista, lepa in to je meni važno.... drugače pa je šibenik relativno blizu pa vodice itd.... slapovi krke, v glavnem obožujem....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




tajana -> RE: murter (19.6.2006 9:33:55)

Kako se imenuje tisti kraj,kjer je plaža z mivke-je v morju mivka??Sliko sem vidla in se mi zelo dopade,samo ne vem kje to je.




Nattka -> RE: murter (19.6.2006 13:10:28)

Plaža se imenuje Slanica, je pa nabito polna.
Ko sem jaz prvič šla na Murter sem preveč pričakovala in bila potem zelo razočarana.  No, odvisno kaj ti pričakuješ. Mesto Murter se je meni zdelo dolgočasno, je majhno oziroma je malo tistega, kjer bi se kaj dogajalo, v glavnem dolgčas. Tudi ostala manjša mesta na otoku niso nič boljša.
To je samo moje mnenje




tajana -> RE: murter (20.6.2006 13:39:25)

Pa je septembra dol ravno tako gužva?Upam da ne.Da pa je dolgčas,se mi pa kar dopade,ker z mojim ravno to hočeva.Želim si mir in vrhunsko plažo!!!!




kalbo -> RE: murter (11.5.2014 13:57:32)

U ravno googlam po zgodovini Murterja in ugotovim, da sem delal Slanici veliko krivico. Tiste skale smo seveda videli, ker plaže niti od blizu nismo videli, frišno poročeni in brez otrok ha ha. No naslednje leto po tem postu smo prvič preživeli čudovit dopust v prikolici moje tete in strica in naslednje leto tudi, zdaj smo pa že 5. leto pavšalisti tam in preživimo v povprečju 40 dni na leto v prikolici, ravno včeraj ponočo smo nazaj iz prvomajskega dopusta. Za moje pojme je kamp Slanica eden najlepših delov jadranske obale. Plažaslanica je lepa, vendar poleti so ljudje tam ko sardine, dosti bolje je plaža na koncu kampa Podvrške. Mi imamo tako majhno prodnato plažico skoraj za svojo. Murterini so posebni ljudje, pravijo, da so bili to gusarji Jadrana, kar se jim še danes pozna. Ko si enkrat z njimi na ti, si njihov. V glavnem ne predstavljam si več dopusta brez Murterja. Ko se enkrat zaljubiš v razgled na Kornate, vonj po morju in boru, se tja vračaš.




Nusika35 -> RE: murter (21.5.2014 11:11:32)

Mi smo bili navdušeni, lepo je, tako da se vedno znova radi vračamo. Vožnje ni veliko, tako da ni take panike!




Stran: [1]