Naty*Taja -> RE: Vozicek-katere lastnosti so bistvene (6.3.2006 17:18:49)
|
Zdravo. Mi imamo trikolesnika za napihljivimi kolesi, zavoro, za doma - smo na neravnem terenu, in pa marelo za v avto. Lahko ti garantiram, da je štirikolesnik boljši kar se tiče stabilnosti, še posebej če boš zraven gnala psa. Napihljive gume so idealne za kak neasvaltiran teren, drugače pa je po asvaltu po moje vseeno kake so gume. Kvečjemu se ti z napihljivimi zgodi kak gumidefekt, so pa seveda boljše za premagovanje ovir. Kar se tiče ročne bremze je definitivno uporabna v vožnji navzdol, še posebej če imaš samo eno roko (v drugi je kuža!)Zaradi lažje vodljivosti je dobro, da se prednja kolesa sučejo, in se dajo fiksirat, če greš po kakem kolovozu. Glede teže vozička je pa tak, če si močna in imaš velik avto, ni ovira, če pa imaš probleme s križem, mišicami na rokah (beri jih nimaš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]) pol pa mora bit čim lažji. Ti vozički z napihljivimi gumami so ful obavtni za zlaganje, sploh če imaš manši avto in ga moraš za vsako čist razložit, da ga not spraviš - če boš šla vsak dan na sprehod, tak, da se moraš do tja peljat, to vsekakor ni zate. Torej po moje ti je najboljša izbira štirikolesnik, s srednjimi kolesi - spredaj gibljivimi, z ročno zavoro in seveda malo lastno težo. Kar se pa košar in podobnega tiče , Bi bilo pa po moje zate dost ugodno, če bi se dalo na začetku na ogrodje postavit lupinico, potem pa za naprej športen sedež. Je kr nekaj takih znamk ki imajo take komplete. Upam, da sem ti kaj pomagala in srečno.
|
|
|
|