RE: Razočarana (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi



Sporočilo


Marogica -> RE: Razočarana (14.3.2006 21:41:23)


IZVIRNO SPOROČILO: Radha
,ko je Marija-mati Jezusova torej-izvedela,da bo rodila Jezusa!!!!!In na podlagi tega je nastal materinski dan.Kako da tega ne veš?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]



Ko Mariji angel Gabrijela pove, da bo rodila Jezusa, brez "pomoči" moškega. (raje ne bom moje verzije tega spočetja povedala.....) To pa je 25. marec, ki ga praznujejo vse krščanske vere. Pa smo zopet na istem. To je krščanski praznik, ostala dva pa ne, kot sem že povedala.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (14.3.2006 22:14:16)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




tehnofil -> RE: Razočarana (15.3.2006 21:00:56)

IZVIRNO SPOROČILO: Radha
...da ima materinski dan versko podlago......Torej ni naključje,da sta verski praznik in materinski dan  na isti dan.

Edino kar ima materinski dan za podlago je to, da se praznuje na isti dan in da je po moje ustvarjne zato da preusmeri pozornost iz vede. Torej ni naključje, ker ko otroci nosijo mamicam rožice se mamice ne spominjajo Gospodovega oznanenja, ampak rožice in otroka.

Sploh pa je velika razlika rojstvo Rešenika od rojstva človeka. Ker če je že tako, potem bi morali praznovati očetov dan na dan sv. Jožefa.

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica
brez "pomoči" moškega. (raje ne bom moje verzije tega spočetja povedala.....)

Vsak ima lahko svojo verzijo. Vendar jo izoblikuje na podlagi razlage kako bi sam to lahko naredil (kot človek). Ker pa je to uredil Bog (saj govorimo o veri) pa racionalne razlage sploh ne more biti. Ker če bi bila, bi potem to naredil človek. In dokler gledaš vero samo skozi oči logike in zmožnosti človeka je valda vse nemogoče.




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]