Anonimen -> RE: Bombe...17.dan(B) (17.3.2006 14:04:09)
|
Brrrr...kako me zebe!Cele dneve me trese,da je joj,pa mrzle roke mam za znoret.A je to znak,da hujšam?:) Včeraj sem bila kar pridna,le zdi se mi,da sm pojedla količinsko preveč pistacije(ena šalčka)in banan(3).A vseeno upam,da bom kaj shujšala. Danes sm dolgo spala.Potem sem pa popapcala eno hruško in spila 1,5 l vode.Dobro za zjutraj,ni kaj.In čez kakšno uro bo kosilo-čevapčiči in solata(so se mi že ful zaluštali).Za večerjo pa bo solatka z mozzarelo.Njami!Še sreča,da je danes beljakovinski dan. In TINALAN mi je dala za mislit-res mislim,da se prepogosto tehtamo,zato sem se odločila,da se tehtam naslednjič šele 1.4,ko bodo rezultati še bolj vidni.In prosim,ne me izbrisat iz seznama,ker še vedno hujšam z vami. In za tehranje za prejšnji teden imate napako_15.3 sem shujšala skupaj -3,5 kg,8.3 pa -2,5 kg! In za vse,ki vam pitje ne gre prav dobro od rok...tud men ni šlo,pa sem našla zvijačo!Za začetek si kupite 0,5 litersko vodo,da dobite plastenko.Zjutraj jo nalijte polno in spijte takoj 0,5 litra na enkrat. Potem pa takoj,ko jo izpraznite do konca,nalijte novo vodo,tako da je plastenka vedno polna in jo morate sprazniti.Ko ste lačne,spijte pol litra in če še ni zadost,še pol litra.In tako boste pile veliko vode,ne da bi se sploh zavedale... Se javim še kaj zvečer,da povem,kaj je potekal dan!
|
|
|
|