PORODNIŠNICA TRBOVLJE (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Porodnišnica



Sporočilo


jst -> PORODNIŠNICA TRBOVLJE (24.3.2006 9:13:33)

Hojla, zanima me ali ima katera izkušnje s porodom v Trboveljski porodnišnici. Zanima me - saj veste čim več.
Hvala.[sm=sloncek.gif]




bombonček -> RE: PORODNIŠNICA TRBOVLJE (24.3.2006 13:34:29)

Jaz moram reči,da imam z Trboveljsko porodnišnico le dobre izkušnje.Meni so se začeli popadki že ponoči zjutraj sva prišla v Trbovlje in v porodnišnici me je sprejela babca Martina je res enkratna in pri porodu mi je tako pomagala da ne vem kako bi bilo,če je ne bi bilo in seveda mojega partnerja.V porodno sem prišla ob 8 uri nato so sledile priprave in popisovanje podatkov do 11ure se ni skoraj nič dogajalo,ker sem se počasi odpirala mi je babca pomagala no ob 12 se je začelo zares dobila sem umetne popadke in nato točno ob 14ih rodila punčko.Ker se mi je posteljica natrgala in jo niso dobili v enem kosu vn so me uspavali in zrihtali do konca zbudila pa sem se v sobi.Moram rečt,da ,če še desetkrat rodim bom vedno v Trbovljah!Res sem zadovoljna z vsem osebjem.




Bubamaraa -> RE: PORODNIŠNICA TRBOVLJE (24.3.2006 14:13:01)

Če ne bi bilo Trbovljske porodnišnice, tudi moje Danaje ne bi bilo....Približno ob 15.15 sem prišla v porodnišnico, ker sem imela že na 5 minut popadke...Ko so  me dali na ctg, je bil ctg raven, kot da mi nič ni, popadke sem pa že imela na tri minute....(Sprejel me je pa dr.Čuk)....Bila sem cca 30 minut na ctg-ju, pa je kazalo isto...Potem mi je šla voda...Mi je dr.Čuk naredil amnio, in se je videlo da je že kakala, potem je pa Danaji padel srčni utrip skoraj na nulo...Tko da je blo kot v filmu, na voziček, v operacijsko in ob 17 37 sem rodila mojo punčko...Kasneje je dr.Čuk govoril z mojo mami in ji povedal, da so bile v igri minute, ker so ji tudi morali pomagati, da je zadihala, ker sami ni mogla....Zato lahko samo še enkrat rečem, da renično hvala dr.Čuku, da je tako hitro odregiral in rešil mojo punčko...Zato vem, ko bom drugič šla rodit grem v Trbovlje in nikamor drugam...




jst -> RE: PORODNIŠNICA TRBOVLJE (25.3.2006 14:00:11)

Dekleti najlepša hvala, vajini izkušnji sta mi potrdili, da ni razloga zakaj ne bi rodila v Trboveljski porodnišnici. HVAAAAAAALA.




DEJANA -> RE: PORODNIŠNICA TRBOVLJE (26.3.2006 11:17:22)

Bombonček, a je ta babica Martina slučajno Martina Bola (dekliški priimek) - mlada, okoli 30 let? Sprašujem zato, ker okoli nje slišim veliko pohval in tudi sama bom kmalu rodila....njo pa poznam.





Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.3.2006 16:52:11)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




bombonček -> RE: PORODNIŠNICA TRBOVLJE (28.3.2006 16:58:40)

Ne vem kako se piše vem le da je iz Hrastnika!




AKŠ -> RE: PORODNIŠNICA TRBOVLJE (29.3.2006 0:10:43)

tudi jaz sem rodila v Trbovljah. Pomagala mi je sestra Jasmina (super punca....ne vem kako bi zmogla brez nje - bila je prijazna, pomirjujoča, ob popadkih me je masirala,....nimam kaj reči), je pa res, da je na svet moji punčki pomagal dr.Jurca.

Mala je imela prekratko popkovino in še ta je bila 2x zavita okoli vratu, tako da smo imeli vacuum...

Martina pa se piše Kovač (kakšen pa je njen dekliški priimek pa ne vem....) - upam da sem kaj pomagala. Mora pa imeti okoli 40 let.


Jaz bom šla še enkrat rodit v Trbovlje, če se bomo odločili še za enega...




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (30.3.2006 8:02:26)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




AKŠ -> RE: PORODNIŠNICA TRBOVLJE (30.3.2006 8:44:15)

kar se tiče pižam,jih je bilo vedno dovolj ....razen vikendi so bolj vprašljivi-po moje takrat ne perejo veliko....

plašč imej svoj in copate tudi-to je moj nasvet

kar se tiče pa vložkov in spodnjega perila pa dobiš vse tam...spodje perilo so mrežaste hlačke za enkratno uporabo-in verjemi mi,da si ne predstavljam,da bi na vse tiste šive spodaj oblekla svoje-so bile te iz porodnišnice zakon...

to je moja izkušnja...




sovica3 -> RE: PORODNIŠNICA TRBOVLJE (5.4.2006 0:06:09)

Porodnišnica Trbovlje je zakon! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Lani julija sem rodila tam, letos julija grem ponovno. Dr. Jurca je moj porodničar, pri porodu je bila pa babica Martina, kako se piše ne vem, urejena, blond, krajše lase, facasta in sposobna. Ma, sploh vse super. Od strežnic, ki ti postlo premenajo, kadar se zmisliš, do otroških sester, ki ti prijazno odgovorijo na vsako tvoje butasto vprašanje, pomagajo dojiti, vložki so tam (ogromni sicer 30x10 cm), kjer se tuširaš in v omari na hodniku. Spalno srajco lahko tudi kadarkoli vzameš na hodniku, hlačke, glede halj (šlafrokov) pa tole, sploh jih takrat nobena ni imela. Aja, pa hrana je tudi dobra. V glavnem, same pozitivne izkušnje. Že v porodni sobi sem rekla, da bom še rodila in to prav tu...

pa pa




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (6.4.2006 18:41:56)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Polly -> RE: PORODNIŠNICA TRBOVLJE (7.4.2006 9:42:52)

Lani aprila, ko sem rodila, sem dobila paketek s kremami, knjigo...
Mislim, da to še velja :)




LARIKA -> RE: PORODNIŠNICA TRBOVLJE (15.4.2006 18:32:55)

Pri moji svakinji so pri prvem otroku v tej porodnišnici zaj[sm=smiley35.gif] na polni črti. Zaradi njih ima popolnoma prizadeto hčero,ker jo do časa niso dali naprej v Ljubljano,..in pri drugem se bi zgodba ponovila,če ne bi  težila da hoče  v Ljubljano,tako so drugega otroka hvalabogu do časa spravili na svet v ljubljanski porodnišnici [sm=smiley20.gif] tako da ima sedaj zdravega 2 meseca starega sina.
Jaz v to porodnišnico ne bi šla rodit pa če mi plačajo [sm=smiley21.gif] sem slišala vse preveč slabega o njih,..tako o strokovnosti kot o prijaznosti [sm=smiley21.gif]




Anonimen -> RE: PORODNIŠNICA TRBOVLJE (19.4.2006 20:06:35)

LARIKI
Sama sem pacientka dr.Lomškove in nikoli nisem podvomila o njeni strokovnosti in prijaznosti.V Celju so me pa res pacali 3leta in me tolažili da bo otroček že prišel.Če nebi bilo dr.Lomšek še danes nebi bilo nič od bebice.Moja želja je da bi rodila v Trbovljah pa žal to ne bo mogoče,ker mi otroček zaostaja vrazvoju in me je dr. L omšek sama napotila vLJ.Kar se tiče osebja na gin.oddelku pa same pohvale glede prijaznosti.




eva1 -> RE: PORODNIŠNICA TRBOVLJE (19.4.2006 20:19:08)

Jaz mam samo pozitivne izkušnje in same pohvale!




sasabela -> RE: PORODNIŠNICA TRBOVLJE (24.4.2006 11:49:43)

A kera mogoče ve, če imajo v tej porodnišnici inkubatorje in koliko?




Anonimen -> RE: PORODNIŠNICA TRBOVLJE (28.4.2006 7:08:23)

Mene so napotili v KC ravno zaradi inkubatorjev ker bom rodila prej.Tako da mislim da jih nimajo.V torek sem bila pri dr.Lomšek in izrazila željo da rodim pri njih pa mi je rekla da meni lahko pomaga otročku pa ne.Tako da mi je napisala kar napotnico za KC.Danes grem na UZvKC pa se bom pozanimala kako je pri njih z inkubatorji.Ali boš tudi ti prej rodila?

PDP.23.6.06




Stran: [1]