NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :) (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitniceSporočilo


muki1 -> NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :) (28.3.2006 10:30:36)

Začele smo se že menit o dopustih. Polno je priporočil, mene pa zanima, kje vam je na dopustu bilo najbolj grozno.
Midva sva eno leto zabluzila poletni dopust in sva se šla potepat konec septembra, začetek oktobra. Sva bila nekaj dni v Bovcu, kjer sva se imela super [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] . Sva raftala, pohajkovala, res je bilo lepo, potem pa sva šla še par dni kao na morje pogledat. Se peljeva proti Opatiji [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] . Nekaj časa se pomenkujeva, da daleč ne greva, pa ajd, greva pogledat v Lovran. Lovran je bil zgleda nekdaj zelo mondeno letovišče, saj je naokrog vil in vil. Sva šla malo naokrog, poiskat kakšen apartma, ampak ker je sezone bilo konec, sva naletela na mrtvilo. Prava grozljivka. Ko sva se potikala tam okrog tistih vil, trkala na vrata...... vsepovsod tišina, samo prazna dvorišča so zevala v naju, tu in tam je na dvorišču sedela kakšna baka v črnem.... prav za grozljivko scena, res.
Končno sva potem našla nek majhen hotelček, ki je bil še odprt, se mi zdi, da se vas imenuje Ika, ali nekaj takega..... Saj je bilo lepo, da je bil mir, tišina, ne maram tiste nore gužve....ampak vseeno je bilo totalno zamorjeno vse skupaj in navkljub trudu, da se bova imela lepo in nama nič ne bo pokvarilo dopusta, sva se po treh dneh pobrala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] .
Mojca20 -> RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :) (28.3.2006 10:50:12)

No še en grozen kraj za dopust:

Rovinj - Vilas Rubin!
Šli smo v te apartmaje kjer naj bi bila v ceni večerja in "samopostrežni zajtrk". Ta samopostrežni zajtrk je pomenil to, da si stal v vrsti med Čehi, kot bi čakal na kruh, dobil si 4 kolutke salame (več ni šans!!!!), če so bile hrenovke 1 mičkeno hrenovko, in to je to. Da o večerji ne govorim - čufti... itd, apartmaji groza ..... atrij zazidan z visokim zidom kot v Alcatrazu - klavstrofobično!!!!!!!! Zvečer si sedel zunaj in kartal, ko si namesto mandoline zaslišal, kako je sosed potegnil vodo po veliki potrebi. Plaža - skale, valovi neprestano, otrok - naš je bil takrat star pribl. 4 leta ni mogel v vodo, saj bi ga zabrisalo v skale!

Še vedno me kar zmrazi ko pomislim kje sem preživljala dopust.
lelaval -> RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :) (28.3.2006 10:53:36)

Meni je bilo najbolj 'bad' eno leto, ko smo bili v Banjolah pri Puli. Tukaj je bilo super -kamp O.K., plaža prav tako. [sm=smiley20.gif]
Pa je sekica od mojega bila v Kavranu in en dan sta prišli s kolegico k nam, naslednji pa mi k njima. Že cesta do tja je bila tako ozka, da, ko smo srečali avto smo se morali skoraj kilometer peljat vzvratno, da smo prišli mimo.
Ko pa smo morali na plažo, pa si onidve obujeta ena teniske, druga bulerje (mi pa vsi v natikačih), mi pa se jima smejimo.  In smo ful daleč hodili do plaže po hribu navzdol in dobesedno 'kamnolomu'. [sm=smiley11.gif]
Ko smo prišli do plaže, pa samo skalovje, voda brez dna, midva pa z malima otrokoma (2,3 leta starima). Sta rekli, da je še otroška plaža - pa gremo do nje. In smo hodili po samih skalah, skakali čez prepade, da ne omenim, da sva otroke morala samo nosit, ker je še za nas odrasle  bilo komaj za hodit. Še dobro, da so šli eni kolegi od naju zraven, da so sina lahko nosili, hčerka pa se ni pustila nosit nikomur, kot meni. Smo rekli, da hodimo na Triglav, ne po plaži. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Bili smo ful žejni (kako pa ne bi bil pri 33 stopinjah), ko hodimo po plaži, in  zagledamo gostilno. FATAMORGANA!!!!!!!!  [sm=sloncek.gif][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] A smo hitro ugotovili, da smo denarnice pustili v avtih. [sm=smiley24.gif]  
Pa smo šli dalje. Na 'kao otroški plaži' - do katere smo prispeli pozno popoldne, pa smo bili vsi tako utrujeni, da smo se vsedli in si noge le do gležnjev namakali - saj smo imeli vse spraskane od skalovja. Vsi smo bili lačni in žejni (otroka sta pojedla smokije, pa eno stekleničko smo imeli, da sta vsaj onadva pila, pa še zaspana sta bila). Smo šli do prikolice (vmes seveda preklinjali Kavran in plažo), ko pa smo prispeli tja, sta onidve pustile steklenico vina zunaj na mizi (na soncu), vode tam nimajo, pa tudi nič drugega nista imeli za pit. [sm=smiley26.gif]  Smo se hitro pobasali v avto - do prve trgovine po jedačo in pijačo.
In vsi skupaj smo sklenili, da nas v Kavranu več ne vidijo. [sm=smiley21.gif]
soncece24 -> RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :) (28.3.2006 10:57:19)

Barbariga pri Puli, adijo kraj za dopust. Plaža skalnata, kam pogledaš ježi, za v vodo it si moral plezat po skalah ko hribolazec, valovi, skozi so po plaži hodli neki cigoti in se drli: krafne!, ko greš s plaže nimaš niti kam jest it (ano picerijo smo našli), zvečer si moral it v pulo al pa rovinj če si htel it ven na pijačo, o "apartmaju" se ne bi menli, ker je bla garsonjera v kateri je bil en pograd, celo noč sem mela občutek, da bo moj [sm=love.gif] , ki je spal zgoraj zletel s postlo vred na mene. Balkon pa tak majhen, da se dva nista mogla gori srečat... vglavnem, po dveh dneh sva spakirala in šla domov
viv_ -> RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :) (28.3.2006 11:07:13)

Murter... Za kozlat!
To je bilo takrat, ko sem bila z Mirno noseča, pa sva šla za vsak slučaj nekam blizu. Nč za videt, nč za počet... Nikad više!
Anonimen -> RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :) (28.3.2006 11:15:47)

brač..kraj pa kva se že reče...v glavnem ravno na nsprotnem koncu od bola. tuga za umret, vse kar se je dogajal je to da sta vsak jutr pred eno gostilno 2 čikota pila rakiju. še plaže nobene sam ene 2 kvadrata mal zabetonirane plaže..aja reče se pa pučišča
Pingvinčica -> RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :) (28.3.2006 11:42:39)

Se pridružujem Lari pučišča so adijo za počitnikovanje. Mi smo se vozli na Bol. Da o apartmaju ne govorim, imeli smo apartma za deset osem, ležišč je blo pa samo za osem. Plačano smo meli za 10 dni. Midva sva se po 6 dneh prerekanja z TA spokala domov. Drugo leto sva izbrala za skoraj isti denar Tunizijo (Djerba) in se imela fantastično.
Margareta -> RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :) (28.3.2006 13:34:32)


Vedno sva hodila v Baško v Bunculuko (nudistično kamp), pa sva se jo že malo naveličala in sva šla enkrat na Murter. Iskala sva nudistični kamp, pristala pa v enem na poldivjem kampu. Ker sva po vsej sili hotela uživati gola, sva šotor postavila čisto na koncu kampa, ker pa so imeli samo eno stranišče so ljudje opravljali svoje potrebe kar tam na obrobju kampa.
V glavnem zgledalo je tako, da si vsake 2 m naletel na kup, zgoraj pa wc papir. Za bruhat.
Anonimen -> RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :) (28.3.2006 13:37:33)

Primošten, hotel Zora. Umazano, voda puščala iz wc-ja, hrana obupna [sm=smiley11.gif], vse nesnažno. Med zobotrebci smo v jedilnici našli žvečilno in je niso odnesli, dokler se nisem razjezila in jim povedala svoje.

Mene v Primoštenu ne vidijo nikoli več!!!
Anonimen -> RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :) (28.3.2006 14:06:27)

Doživela sem noro slab dopust preko Relaxa v Njivicah na otroku Krku-apartmaji "Flora":

http://www.relax.si/default.asp?pageid=1001&rlxpub=0&rlxkat=14&rlxakc=6

Ponujajo ogromno,dobili in doživeli pa smo pravo grozljivko.Nikoli več.In kaj smo doživeli?
  • pričakala nas je podrtija sredi gozda
  • ljudje(če se jim sploh lahko tako reče),so smeti metali skozi okno in je potem vse zaudarjalo!
  • prvi dan ni delal zamrzovalnik in dva dni smo čakali,da so nam ga prišli popravit-v tem času smo zmetali stran vso meso,ki smo ga prinesli s sabo.
  • v spodnji sobi smo imeli vedno na obisku miši,v zgorni sobi pa so po posteljah,po tleh in po stenah plazile golazni čudnih oblik in barv,v omari pa je bilo tolk mravelj,da sm mogla stresti oblačila,če sm jih hotla oblečt.
  • iz tuša je tekla rjava voda,kot da je blatna,zato smo se tuširali sam na plaži.
  • stopnice v drugo nadstropje so bile tako nestabilne,da smo sestrico na začetku prenašali gor in dol,pol pa sta šla ati in sestra spat v spodnjo sobo,skupaj,in jaz(toliko,kot sm stara),sem v grozi spala cel teden z mamo,skor v isti postelji.
  • obrnili smo se na recepcijo,na predstavnika agencije,pa nam niso mogli ničesar pomagati.
  • hiške so res pirave.:)
  • za sosede dobite skor same Čehe in Nemce-in s tem izgubite vso zasebnost!:)
  • pribor in krožniki,ter brisače,niso več uporabne-če greste tja,prinesite te stvari s sabo!

Kot družina smo si vseeno nardili lep dopust in smo zelo malo časa preživeli v apartmaju.Večinoma smo hodili po izletih,pa tud plaža ni bla slaba.Ampak ko se sedaj spomnim na ta dopust,mi je slabo.Zares slabo.In nikoli več ne grem na morje preko te agencije.Nikoli!Groza...Andra -> RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :) (28.3.2006 14:19:38)

Korčula, blizu Vele Luke. Sama tuga, plaža samo betonirana in skalnata. Mali otroci tam nimajo kaj počet. Hotel iz panti veka. Pri zajtrku smo morali kelnarja podkupit, da je vsaki dobil dva kosa kruha. Katastrofa! Brez avta tam nimaš kaj, ker umreš od dolgočasja. Nikoli več na Korčulo!!!!!
MarijaPo -> RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :) (28.3.2006 14:40:40)

Hmm.. jaz se pa sploh ne spomnim kje je bilo najbolj bedno, pa sem prejadrala in prekrizarila cel jadran.
Mogoce sem pa samo nezahtevna al mam pa sreco. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Gina -> RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :) (28.3.2006 14:43:45)

Vse se ne boste strinjale z mano, ker sem že slišala pohvale na ta kamp, ampak meni je bilo čist zanič. Avtokamp v Ankaranu. Fuj, fej, prvič, zadnjič, nikoli več. Res je lepa borova senca pa tobogan za plačat, potem se pa konča. Parcele tako majhne, da gledaš k sosedu v krožnik, wc-ji stari, umazani, da še nikjer, ampak nikjer na svetu takih nisem videla, ne na Hrvaškem, ne v bližnji Evropi in to vedno umazani zvečer, tako da se je vlekla svinjarija povsod, se ti je gravžalo po tistem hodit. Vode tople zvečer nismo videli, ne glede na to, da sem šla tja 4x fejst težit zaradi tega, sicer pa je topla voda samo na žetone! Halo, na draaaage žetone, ki ugasnejo sredi, ko si našamponiran, potem pa ne moreš vreči še en žeton notri in biti v istem tušu, ampak moraš v tistega, iz katerega začne slučajno voda teči. PO možnosti pa sem vrgla notri žeton in tekla je, za drag denar....mrzla voda! Na wc se komot zakleniš, ampak odklenit se pa ne moreš vedno. Če preveč počepneš na "čučavcu", so vrata tako visoko odrezana, da se vse vidi ven, ne le tvoja rit. Za kemični wc imajo samo eno odlagališče, tako da moraš zelo daleč hodit praznit. Smeti ne odvažajo sproti, tako da vse smrdi. Ko sem bila tam z dvomesečnim dojenčkom, ki seveda še ne more sedeti in z dvema večjima otrokoma, me niso spustili v bazen z vozičkom, ne da bi se morala prej na trepalnice postavit, beri vsakič skregat. Invalidi gredo lahko notri, mamica z majhnim pa ne, lahko zunaj ostane. Mercator v Ankaranu je tako drag, da te glava boli, mnogo dražji kot katerikoli drug Mercator v Ljubljani, tako da moraš po fasngo v Koper. Za piko na i pa je morje tako umazano, obale pa nič ne pucajo, da sem se jaz v treh tednih šla točno enkrat namočit v tisto umazanijo, otroci pa 2x. Torej si vezan na bazen. Cene kampa so višje kot če greš kamorkoli drugam, ne nudijo ti pa nič. Aja, en povprečen ansambel igra zvečer na terasi, to je vse. Če stoji prikolica prazna, kar se je nam zgodilo, ker sta otroka zbolela, pa smo šli vmes domov za en teden, plačaš toliko, kot če bi bila dva človeka tam. Ma ne, ni za govorit. Ne gremo več tja za noben denar.
Bubamaraa -> RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :) (28.3.2006 14:51:58)

Izola-kamp Jadranka...Tja me je peljal bivši tip, z izgovorom, da kao Hrvatom ne bo dal služt....Za kozlat.... Imela sva šotor ob cesti, da sem imela občutek, da me bo avto povozil, folk je hodil mimo in pika na i je pa bila obcestna svetilka, ki je svetila na šotorom, tko, da se je vse notri videlo.....Blat od blata......Hvala bogu, da sm tipa zamenjala, ker me prav zanima, kaj bi me čakalo naslednje leto.....To je cca. 7 let nazaj.....
Teni_ -> RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :) (28.3.2006 15:20:01)

Pula - Verudela. Hotel bi naj bil vsaj  normalen, dobili smo grozo. Stene cele popokane, da me je bilo strah, da se bodo zrušile. Smo se zbunili in šli v super hotel s klimo v sobah in vsem ostalim. Vsaj to je   bilo na koncu super. Plaža zanič - same skale. Nikamor se nimaš za dat. Brezveze - nikoli več.Primoza -> RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :) (28.3.2006 15:54:34)


Kot družina smo si vseeno nardili lep dopust in smo zelo malo časa preživeli v apartmaju.Večinoma smo hodili po izletih,pa tud plaža ni bla slaba.Ampak ko se sedaj spomnim na ta dopust,mi je slabo.Zares slabo.In nikoli več ne grem na morje preko te agencije.Nikoli!Groza...


Vseeno malo pretiravate, glede na to, da je na linku poleg vpisa jasno odebeljeno opozorilo, da gre za poden. Agencija Relax je povsem spodobna.

To je tako, kot če bi šli na treking in prespali v beduinskem šotoru sredi puščave Gobi in bi protestirali, ker pri zajtrku ne bi bilo svežih jagod.
Anonimen -> RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :) (28.3.2006 20:14:11)

primoza,ne pretiravam.Pred dvema letoma,ko smo bili tam,tega opozorila na tej strani še ni bilo-so pa vrjetno pritožbe pripomogle k temu,da so napisali opozorilo,da se zaščitijo.In ne obsojaj brez razloga,če stavri nisi doživel na lastni koži!!!
Mojca20 -> RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :) (28.3.2006 20:28:07)

Elanor, ampak apartma ima samo dve zvezdici, veliko  pri takih apartmajih ravno ne moramo pričakovati[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] zato mogoče ni kriva agencija. Ali te niso opozorili da je apartma mogoče bolj skromen?

Lani je moja prijateljica bila s strani agencije lepo opozorjena  da je apartma bolj skromen, svetovali smo ji naj ne hodi tja, vendar je mislila, da to pomeni samo to, da  apartma nima TV-ja.

No, ko je prišla domov je zagotovila, da jo Rabac ne vidi nikoli več!!!!!!
KODA -> RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :) (28.3.2006 21:25:39)

BARBARIGA-[sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif]za kozlat.Apartmaji napol razpadajoči,plaža,sama svinjarija.Samo gledala sem,da mi kateri otrok ne bi zagrabil kakšnih smeti.Ne vem,a tam odvažajo smeti1x na dve leti???[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Malo naprej od plaže se iztekajo fekalije v vodo.Že taprvi dan smo rajši šli nekam naprej peš,kot,da bi se tam kopali.Hvala bogu,da smo bili tam samo nekaj dni.
tiktak -> RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :) (29.3.2006 18:18:23)

NOVI VINODOLSKI
Do betonske plaže moraš čez jadransko magistralo, sam kraj je pa kot eno manjše industrijsko mestece. Smo pa bili le za vikend, tako da ni bilo take sile...
rija -> RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :) (29.3.2006 21:11:56)

Portorož....totalno brez veze, pa še več sobočancev sem srečala kot včasih v MS[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
Anonimen -> RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :) (30.3.2006 21:07:50)

Moravci - Prekmurska vas, hiška, ki tudi ene * ne zasluži, kaj šele 4, kot jih naj bi imele [sm=smiley21.gif]
Račun za eno noč je bil 19.300 (hiška s kuhinjo, sobo in kopalnico).

Nikoli več!!!
Tejči -> RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :) (1.4.2006 10:00:28)

Meni je tudi bilo povsod OK! Tudi v Bosni, ko smo bili v hotelu 2 zvezdici (sicer le za eno noč), eni izmed redkih. Postelje so bile OK, imeli smo samo zajtrk, ampak je bil zelo dober, tudi restavracija lepo urejena. Le kopalnica je bila bolj tak-v ogledalo se nisi mogel pogledat, ker je bilo zrjaveto, iz pipe pa je prvo pritekla rjava voda, šele nato čista..ampak tudi to je minilo in ostali so v bistvu lepi spomini[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Mariposa -> RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :) (1.4.2006 13:54:25)

IZVIRNO SPOROČILO: Mojca20

No še en grozen kraj za dopust:

Rovinj - Vilas Rubin!Mi smo tam dolga leta preživljali prvomajske počitnice in jih imam še zdaj v najlepšem spominu. Je pa res, da smo bili v tistih večjih samostojnih hiškah s klimo in vsem udobjem, ogromno zelenice pred hiško in seveda svojo hrano.
Gothika -> RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :) (1.4.2006 15:11:00)

borik poleg zadra...nikdar več plaža prenatrpana pa še plačat moraš "vstopnino" za kopanje...pa nič se ne dogaja

najboljši spomini so z novalje...tam pa žurka 100/h
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>