Kako po porodu? (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost



Sporočilo


hannah -> Kako po porodu? (28.3.2006 21:00:39)

Kar veliko vas je na forumu in me zanima, ce bi mi katera znala odgovoriti. Cez 3 mesece imam rok. To bo za naju prvi otrocek.
Sedaj pa me zanima, kako je z spolnostjo po porodu. In sicer ,ce so bili vasi mozje oz. fantje prisotni pri porodu? Kako je to vplivalo na njih glede spolnosti potem?
So bili kaksni zadrzki, problemi, ovire ali  niso imeli nobenih problemov?

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] H






darja.grm -> RE: Kako po porodu? (28.3.2006 21:13:24)

No ja, pri nas ni blo nobenih problemov.Mož je celo úžival (če smem tako reČt) pri porodu. Po porodu prvih 6 tedmov itak ne smeš nič počet, nič take in drugačen telovadbe.Ko pa greš k G na prvi pregled pa ti da blagoslov za telovadbo. Drugač pa če tvojga ni nič strah krvi in teh stvari pol nebi smel to nanj nič vplivat.Celo ponosen bo nate saj boš nardila nekaj najlepšega na svetu za njega, rodila mu boš otroka.To pa ni od muh.Pa velik sreče v [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image].




lelaval -> RE: Kako po porodu? (28.3.2006 21:26:29)

Moj je prisostoval pri vseh 3 porodih, pa ga to ni odvrnilo od spolnosti. Kot osebo me  še bolj ceni.
Po porodu imaš po 6 tednih pregled, a če želita, sta lahko spolno aktivna tudi že prej.




Pupica -> RE: Kako po porodu? (28.3.2006 21:54:32)

Bil prisoten pri porodu. Na [sm=sloncek.gif] ni to nič vplivalo. Blagoslov sva si prvošla mal prej[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]ampak ker ni blo nič posebnega. Nisem bila rezana, imela sem lahke porod, hormoni so še držal....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
In tko k je lelaval rekla, po porodu te pravi moški lahko le še bolj ceni kot osebo, saj si mu hkrati postala mama njegovih otrok.[sm=9nebesa.gif]





Ceca -> RE: Kako po porodu? (16.4.2006 17:11:46)

Moj mož je bil prisoten pri porodu najinega sina in na najino spolno življenje to ni vplivalo. Prvi spolni odnos po porodu sva imela po 6-ih tednih (po ginekološkem pregledu).




Stran: [1]