Bolečine v spodnjem delu trebuha (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo



Sporočilo


barby113 -> Bolečine v spodnjem delu trebuha (30.3.2006 12:18:54)

Bolečine v spodnjem delu trebuha

Pozdravljene,

Klomifen sem prenehala jemati pred 10 dnevi. Čutila nisem nobenih stranskih učinkov in ničesar sedaj pa imam že tretji dan zelo zoprne bolečine v spodnjem delu trebuha. Mislila sem, da je to lahko ovulacija vendar mi je ovulacijski test za katerega sem zapravla ohoho denarja pokazal 0,000 stopnjo ovulacijskega hormona. Tako zelo svetla je bila črtica T , da sem se čist zasekirala. Moj ginekolog pa je žal na dopustu in ga moram počakati še kak teden.

Zanima me, če je katera imela takšne bolečine in kaj so bile posledice.

Hvala za vse odgovore.





naja78 -> RE: Bolečine v spodnjem delu trebuha (30.3.2006 12:25:56)

ej barbi to s klomifenom ni realno,če delaš teste.ti testi ne veljajo za vsako osebo in mislim,da ti ni potrebno meteti stran živčkov.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
upam,da si delala klomifenski test,ker kot veš moraš na klomifen reagirat,to preveri G v krvi.

možno pa je da če je od ovulacije minilo več kot 10 dni in če je prišlo do oploditve......potem rado špika v trebuhu kot men.krči,ki te spremljajo skozi vso[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image],na začetku sploh,potem pa pojenjajo in spet se prikažejo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

pa kot veš,pri klomifenu pride do O z zamikom najraje 7-10 dni po tazadnji tabletki.tako da veliko [sm=sloncek.gif].

hiperstimulacija baje zelo boli.

srečno.




potocnik -> RE: Bolečine v spodnjem delu trebuha (30.3.2006 12:32:47)

Jaz sem jemala Klomifen, pa nisem imela nekih posebnih težav, mogoče samo rahlo špikanje ob ovulaciji, pa še v to so me najverjetneje prepričali zdravniki (so rekli, da bi se naj ovulacija čutila v obliki špikanja). 




hati -> RE: Bolečine v spodnjem delu trebuha (30.3.2006 13:27:06)

Jaz pa nisem čutila nič... razen stranskih učinkov v obliki vročinskih valov in napihnjenosti. Kako sem reagirala na Klomifen pa tudi niso preverli...niti z UZ niti s krvnim testom. Možno da imaš ovulacijo sedaj in da te to boli. Po mojem zna bit to dober znak. Kar lepo pridno telovadit in potem poročaj. Aja še to ti povem. Meni je menstruacija po Klomifenu zaostajala tudi za 6 dni... Tko da ne delat prehitro testa.




soni -> RE: Bolečine v spodnjem delu trebuha (11.4.2006 8:01:36)

Tudi meni zaostaja menstruacija že tretji dan, pa me zanima a je zaostajanje menstruacije le po prvem ciklusu jemanja klomifena, ali vsakokrat?




Stran: [1]