IUI (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo



Sporočilo


simi73 -> IUI (3.4.2006 18:41:00)

Mislim, da spada na ta forum tole moje vprašanje[sm=zmeden2.gif]...
V četrtek me v Mb čaka inseminacija, pa me nekaj zanima... Vem, da pri IUI samo vbrizgajo seme v maternico, a to poteka kar v ambulanti al kako drugače[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Koliko časa vse skupaj traja...al sam toliko, da vbrizgajo, pa lahko greš al kako? Eh, sem danes bla čist zmedena in  kar pozabla vprašat kako in kaj, pa moram zato vas morit[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] (ker vem, da ste nekatere to že dale skoz in vem, da ste tud tolk prijazne, da mi boste posredovale te info).
Hvala že vnaprej[sm=metulj.gif][sm=smiley8.gif]




vampirka -> RE: IUI (3.4.2006 19:16:57)

Simi, držim pesti da bo uspelo!!!

Vsa zadeva poteka ambulantno (boli popolnoma NIČ). Po vbrizgu semena poležiš še 5 minut na mizi, potem pa greš že lahko na [sm=kava.gif]...

[sm=rozica.gif]




potocnik -> RE: IUI (3.4.2006 23:32:36)

Simi73, veliko sreče v četrtek!

Zadeva je podobna kot ginekološki pregled, sicer pa popolnoma neboleča. Jaz sem po insemenaciji odležala še cca. 20 minutk (mogoče zato tako dolgo, ker sem bila obakrat zadnja na vrsti).




simi73 -> RE: IUI (4.4.2006 7:29:49)

Punce, hvala za info.
Upam, da bo res ta prvi IUI že uspešen.
Lep dan vsem skupaj[sm=rozica.gif]




Sulfinija -> RE: IUI (4.4.2006 19:19:17)

Ko ti vbrizgajo seme malo tam še poležiš,nato prejmeš recept in se počutiš,ko greš domov prava bodoča [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image].Pa srečno na vajinem prvem IUI!

LP Mojca[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Stran: [1]