Igre na ohceti (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...



Sporočilo


tinaaja -> Igre na ohceti (6.4.2006 8:47:27)

Prosim za predoge kaksnih iger, ki ste jih imeli na ohceti? Ful ne zelim kaksnih presenecenj, ki bi v zadrego spravljaje naju in udelezenca igrice, zato bi zelala ze v naprej malo pripraviti program.. Kaksne take zivahne, za smejat, da se bo folk zabaval. Hvala!!




Anonimen -> RE: Igre na ohceti (6.4.2006 19:19:02)

Pri nas so si moški morali dajati orehe v usta in peti Trzinka, trzinka....
Vsak je zapel eno kitico. Na koncu vrste so si morali dati vedno en oreh več. Na koncu so sepa morali predstaviti in povedati kaj so po poklicu.


Pri drugi igri so moški stali spredaj, ženske zadaj. Ženske so dale moškim roke v žepe (pa niso smeli biti pari) in nato so ženske morale držati korenček v rokah (roke so v žepih, korenček zunaj) in drugi moški je stopil zraven in njegova ženska je morala korenček vzeti od prejšnjega para z rokami v žepih. In tako je morala storiti cela kolona. ČE je komu padel korenček na tla je pa tisti par moral spiti kozarček.

Čakaj bom dala slike v album pa si lahko pogledaš. Piši mi za ZS.




Lunca1 -> RE: Igre na ohceti (6.4.2006 20:15:47)

Ponavadi je srčkov ples, pa kočija. Poglej tukaj.

http://www.najina-poroka.com/forum/display_topic_threads.asp?ForumID=11&TopicID=282&SearchPagePosition=1&search=igre+na+poroki&searchMode=allwords&searchIn=Topic&forum=0&searchSort=dateDESC&ReturnPage=Search

To s korenčkom sem jaz tudi že videla na eni poroki, pa mi ni bila všeč. Na sploh mi niso všeč igre, ki lahko koga spravijo v zadrego.




Stran: [1]