RE: SMEŠNE ZGODE NAŠIH MALČKOV (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocihSporočilo


diva 4 -> RE: SMEŠNE ZGODE NAŠIH MALČKOV (17.7.2006 9:08:10)

Še jaz pristavim piskrček.
V soboto zvečer zbrani pred tv-jem gledamo king konga.Vsi razen atija (ker je nameraval še potem nekaj delat v delavnici )stuširani  - dišeči v pižami na kavču.Se naša triletnica stisne k atiju pa reče :ata , telo ti smrdi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].Nato ob gledanju istega filma , ko hoče opica požret enga moškega : mast kurjo, kar požrl ga bo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Anonimen -> RE: SMEŠNE ZGODE NAŠIH MALČKOV (17.7.2006 9:12:45)

Včeraj sem se nekaj jezila na moža vpričo Ane. Nisem niti vpila, niti grdo govorila, samo nekaj sem pač ropotala. Ana sedi v avtu zadaj in se dela, da ne posluša, naenkrat pa: "Mami, ti kar reč ****!"
diva 4 -> RE: SMEŠNE ZGODE NAŠIH MALČKOV (17.7.2006 9:15:46)

Meta , ti si moja zmagovalka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Tadeja -> RE: SMEŠNE ZGODE NAŠIH MALČKOV (24.7.2006 16:57:20)

Ta tema je pa full dobra[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], neizčrpana tema smešnih izjav in dejanj, ki nam jih pripravijo naši malčki.

Evo še od moje nekaj:

Sem se v spalnici preoblačila in naša 21 mesečnca (takrat malo mlajša) je morala svetiti zraven, tako kot največkrat. Pa si slečem tudi spodnje hlačke, da se pač komplet preoblečem, naša mala pa s prstom pokaže na moje premoženje in zavpije: "Mami, muca!"

Pa še ena kruta:

Na pomlad imamo grozne probleme s klopi, ki jih naš maček nosi domov s svojih potepov. Preden gre v hišo, ga vsega vedno pregledam in poberem to golazen. Zgleda, da sem enkrat enega spregledala. In to tistega,  ki pride kot grah velik, ko se napije krvi in ga je naš Muri zgubil sredi kuhinje. Jaz ga nisem videla, videla ga pa je moja hči in ne uganete kaj je naredila z njim?  Nesla ga je direktno v usta in pregriznila [sm=smiley11.gif]. Pogledala sem jo, po mojem v istem tem trenutku in samo zakričala, kajti zgledala je kot mala drakula [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].  Čisto me je panika, nisem vedela ali naj se smejem, ker potem tako pljuvala ali naj kličem zdravnika. Sem ji pa usta kar z milom umila, ona je pa tulila kot zmaj. No tako.

Tako je pri nas, pa še bi se našlo, ker je to dogodivščin vreča brez dna.
noe -> RE: SMEŠNE ZGODE NAŠIH MALČKOV (24.7.2006 23:37:44)

Naš tamal je pa zdej ko smo bli na morju same dobre komade pecu,star je 20 mesecov in je  fajn začel čvekat.Pa za vsak, ko je prišla mimo res dobra babnca se je tamal kr začel dret;teta čao,čao teta.Pa se je vsaka obrnala in ga ogovorila in se začela smejat. Ati je pa ves slinast za njem letu .
Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.8.2006 23:46:46)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
Rožica I -> RE: SMEŠNE ZGODE NAŠIH MALČKOV (19.8.2006 0:17:47)

  • S sinom prebirava knjigico (3 leta). Naslikanih je pet živali: zajec, metulj, riba, ptica in žaba. In potem mu rečem: "Ti pa ne vidiš zajca!" Odvrne: "Ja, pa ga!" in mi ga pokaže. In tako vse živali po vrsti. Potem pa si izmislim: "Ti pa ne vidiš mravljice!" Mali gleda in gleda... in reče: "Ti tudi ne!"
  • Ko je bil kakšni 2 leti, mu pripovedujem pravljico o zebri in njeni mamici (kako mami zebra hrani svojo zebrico, jo pelje na sprehod... ) Sin me vmes večkrat vpraša:"Ta mami?" in kaže name. Odgovarjam mu:" Ne, mama zebra to dela!" .. No, ko zaključim pravljico, ga poljubim in rečem:"Lahko noč, sine!" On pa:" Lahko noč, mama zebla."   
  • Nekoč mi (4 leta) razlaga nek dogodek in jaz mu odgovarjam: "Ja, sine, razumem, vem, kako si se počutil..."  On pa: " Ne, ne veš, kel si ti mama in ti nisi Lan (torej on sam!), da bi vedla!"

                                                     Rožica
Anonimen -> RE: SMEŠNE ZGODE NAŠIH MALČKOV (24.8.2006 13:53:18)

Včeraj smo imeli še eno duhovito prigodo. Naš ati dostikrat hoče kakšno stvar pri Ani narediti po najkrajši liniji odpora. Zato ji zobe kljub mojemu zgražanju še vedno umivav bideju, ker je to pač najlažje.

No, snoči se spet stuširata, oblečeta v pižamo in on že naštima ščetko in pasto in reče: "Ajde, Ani, dejva še zobe umit," Ana pa v hipu obstane, ga pogleda in smrtno resno poduči: "V bideju si kar ti rit umivej, ne pa jest zobe!"
pety78 -> RE: SMEŠNE ZGODE NAŠIH MALČKOV (27.8.2006 22:44:45)

Ko sta bila moja brata še čist majhna, stara nekaj let, je k nam prišel g. župnik, saj se je z mamico dogovarjal za nakup lesa. Ker sta se tamala dva vsak dan ravsala, jima je mami ta dan zabičala, da se morata res lepo obnašat, ker pride gospod župnik, da ne smeta nagajati, grdo govoriti, se pretepati, ...skratka vse, kar je bilo mogoče. Seveda sta obljubila...
No, mami sedi v kuhinji z božjim očetom [sm=jezicek.gif], brata v dnevni sobi, ko se začneta nekaj kregati. Eden čez drugega začneta tožarit, ko ju župnik ogovori, da ne smeta biti tako nesramna drug do drugega, saj sta vendar brata!!! Mlajši je pa rekel: Midva že nisva brata. Na mamicino vprašanje, ja kaj pa sta potem, če ne brata, je izstrelil kot iz top: Dva KUR*A!
Materi je vzelo sapo, da še do danes ni prišla k sebi. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
CUKRČEK -> RE: SMEŠNE ZGODE NAŠIH MALČKOV (12.9.2006 7:19:13)

ha ha ha, petty[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], to je moglo mit mami nerodno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (15.9.2006 10:46:03)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
kada -> RE: SMEŠNE ZGODE NAŠIH MALČKOV (16.9.2006 18:52:34)

Naša tavelka je v četrtek tud eno "ušpičila". Smo se lepo po parku sprehajale pa jz lepo vozim voziček od dvojčic, Nina se pa zravn drži. Pol pa pride mim en fantek, star približno 2 leti. Nina se v tistem trenutku ustav gre za fantkom ga objame in polupčka.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Jaz sem se začela smejat, njegova mami je pa prav čuden pogledala nato pa se nasmejala.  Potem smo malo poklepetali in mi smo odšli domov. 
Doma pa Nino vprašam zakaj je tistga fantka polupčkala, pa reče: Je biv uškan pa gedu me je (je bil luškan pa gledal me je). In zdej se vedno nasmejim k se spomnem na to.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Zgleda, de bo kmal začela za fanti gledat. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Klara-1 -> RE: SMEŠNE ZGODE NAŠIH MALČKOV (26.9.2006 11:05:55)

Vceraj je prisla na obisk prijateljica s hcerko (3 leta).
Pa mala zagleda na polici v dnevni pujsa (hranilnik) in potem je slo takole:

Mala: O, pujska imas.
Jaz: Je lep kajne? A pa ves kaj ima ta pujsek v trebuscku?
Mala: Kaj?
Jaz: Dinarcke, da si boma kaj lepega kupila. A ti tudi zbiras dinarcke?
Mala: ja, tudi.

Potem pa nekaj casa vse tiho in nato:
Mala: Ej Lala (ne more recti Klara), pujsek nima dinarckov v trebuhu, ves.
Jaz: Ja kaj pa ima?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Mala: Ja tamale pujske [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
ancka1 -> RE: SMEŠNE ZGODE NAŠIH MALČKOV (9.10.2006 19:45:21)

Naš "veleum" se je v 5.r učil prebavni trakt. Zadnjega dela, danke si nikakor ni in ni mogel zapomnit. Sem mu pomagala z asociacijo: Prebivalka Danske je.... pa si je potem celo zapomnil. No v kontrolki pa se je sicer spomnil na asociacijo o prebivalki, le da je njemu na misel prišla Španija [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]in tako je bilo v narisani shemi tudi namesto danka napisano španka. Ko sem to videla, sem skoraj crknila od smeha. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Anonimen -> RE: SMEŠNE ZGODE NAŠIH MALČKOV (9.10.2006 20:10:54)

in tako je bilo v narisani shemi tudi namesto danka napisano španka


nehaj, jaz se bom polulala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
Anonimen -> RE: SMEŠNE ZGODE NAŠIH MALČKOV (14.10.2006 21:29:58)

hehe španka je pa res dobra :)


no še ena od naše. dons se peljemo v ljubljano, gužva na cesti, tamala zadi skoraj spi, vsaj mislila sem da spi. nakar ati na hitro in močno zabremza, ker se je kolona pred nami v momentu ustavila tamala pa zadej ko iz topa: MADONA! Morš bl lepo vozit! Ati je sam debel gledov in reku: Da nauš šla peš! :)))
popek -> RE: SMEŠNE ZGODE NAŠIH MALČKOV (22.10.2006 15:56:10)

Pia je zadnjič z atijem gledala formulo1. Nekaj časa je gledala, potem pa je rekla: "Veš, ati, ko bom velika, bom tudi jaz vozla fojmulo. Leo je pa še ne more vozit fojmule, ker je pjemajhen. Lahko ven pade in ga volk poje, potem bomo pa ostali bjez bjateca!"


V Cicidoju ji pokašem sliko noja in jo vprašam, če ve katra žival je to. Pia pa kot iz topa: "Gnoj!"
Klarita -> RE: SMEŠNE ZGODE NAŠIH MALČKOV (13.11.2006 11:26:52)

Ful so sladki, tamali. Odlične zgodbice, že dolgo se nisem v službi tako nasmejala. Dajte mamice še kakšno napisat.
filipinka -> RE: SMEŠNE ZGODE NAŠIH MALČKOV (15.11.2006 12:12:33)

jOJ KAKO SEM SE NASMEJALA! Da še jaz nekaj pripišem, ampak se itak toliko zgodi, da sproti pozabim:
- Nek večer vneto iščem pilota, da bi narihtala telebajske in  pač izgovorim- ****. Mali kot, da ne sliši. Drugo jutro spet neko risanko, vzamem pilota in mali me vpraša- Mama to je ****?
Anonimen -> RE: SMEŠNE ZGODE NAŠIH MALČKOV (15.11.2006 13:08:42)

Evo, še moj čmrlj:

Zdaj sem na dieti in sem si kupila jedilno čokolado. Ter jo skrila seveda. Ampak Blaž je to videl kje je.
In pridem zadnjič domov. Blaž meni resno:"Ati ti je čokolado pojedel."
Jaz:"Zdaj bom pa morala atiju ušesa navit. Kaj pa ti? Si jo tudi ti jedel?"
Blaž:"Ne, jaz sem samo pomagal. Meni ne smeš ušesa navit."[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
solzica -> RE: SMEŠNE ZGODE NAŠIH MALČKOV (15.11.2006 13:19:22)

Jaz sem se pa najbolj smejala,ko je moj sinček shodil pri devetih mesecih in grem dat prat  perilo,on seveda vsepovsod za menoj,gleda kako se suče boben,jaz skočim samo pogledat kako se kuha kosilo,pridem nazaj in ga vidim,kako pleše po kopalnici in se zavija v wc-papir,bil je tak kot mumija.
solzica -> RE: SMEŠNE ZGODE NAŠIH MALČKOV (15.11.2006 13:26:22)

Aja pa še tole,kadar grema v avto je pravi mali komandir,mami glej tam pride avto pazi,mami pri rdeči mormo stat,sma šla po očija po  temi,se je dru mami zakaj nimaš modrih luči prižganih(dolgih),zakaj maš zelene,modre prižgi,zavijam desno pa dam žmiguc,se že dere veš tja morš it ko puščica kaže.Face so naši tamali ful,aja pa mami kdaj gremo v trgovino denar kupit.

Zadnjič sta se z eno punčko igrala mamico in očija,njen bratec pa je moral biti otrok,mislim kok so pametni ko se to pri petih letih igrajo,sta se šla poročit,potem sta šla pa kupovat stvari v trgovino,akvarij,hrano za ribe,hrano za kuhat in sta tamalem govorila,kupla boma bonbone,sam če ne boš priden,ti nobenga ne boma dala.


Joj kulk je tega,pa ko je bil star dve leti,smo ga peljali gledat miklavža,čeprav nas je kr mal skrbel kok bo reagiru na parkljne,gremo v trgovino kjer je bil miklavž,pridejo mim parklni in seveda hočjo prestrašit otroke in se derejo buuuu,naš tamal pa nazaj bu,cela trgovina se je režala.


Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (15.11.2006 21:02:06)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
Katrin -> RE: SMEŠNE ZGODE NAŠIH MALČKOV (15.11.2006 21:40:00)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Kaj vse ne pihnejo naši najmlajši!

Naša 20 mesečna pikica včeraj med večerjo prijavi: "Pemajhna je bunda. D(r)uga bunda." Prosim? Bunda ti je premajhna? "Ja." A potrebuješ novo? "Ja, nova bunda." Kdo ti je pa to povedal? "Ati!" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Z možem sva se smejala še cel večer na ta račun.

Danes jo pa vprašava: "Kaj bomo kupili?" Pa pravi: "Hišo!" In kaj še? "Bundo!"

Ker govori kot navita, vsak dan kaj pogrunta. Ne vem, kje vse to pobira [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Lp, katrin
popek -> RE: SMEŠNE ZGODE NAŠIH MALČKOV (19.11.2006 22:39:01)

Evo, še dve od mojega nečaka.


1. Moj 3 letni nečak je bil pri meni na počitnicah.  Pred kratkim sem se poročila. Imela sem korzet in dolgo krilo, v laseh pa tiaro, mož je imel obleko, kravato.... Zazrl se je v najino veliko poročno sliko, ki visi v spalnici, nekaj časa gledal, potem pa resno vprašal," EJ, zakaj pa on ( moj mož) ni našemljen?" Ostala sem brez besed.

2. Ko je bil star pribl. 2 leti, sem ga enkrat hecala, da mu bom kar roke pohrustala, pa jerekel, da jih rabi za igrat. In tako naprej, da noge tudi ne, ker jih rabi za hodit, usta za govorit, nos za rožice duhat,... Na koncu sem rekla: "Ti bom pa ušesa pohrustala, saj ušes pa ne rabiš!" Pa je odgovoril: "Ja jih rabim, za umivat!"
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>