BarbaraE -> RE: no aprilke 2005, kako? (12.9.2006 7:16:13)
|
m_m - nas je bilo pa res veliko na začetku. Na seznamu lahko pri meni dodaš PDP april. (15.4.2007) Sicer pa, a si kaj zvedela o enotedenskem varstvu v vrtcu? Nika je včeraj lepo preživela v vrtcu. Sicer ne vem, a je še tako navdušena, ker mi ni hotela odgovoriti niti na eno vpr. v zvezi z vrtcem. No, danes je pa doma, ker je včeraj začela driskat. Je bil pa že zjutraj jok. Ona ima po moje radar, kdaj jaz kam grem. Tak jok in klicanje mami, mami. Pa sem se ulegla še malo k njej in je zadremala in takoj, ko sem stopila iz sobe, spet mami mami in jok. Zdaj me je še ponoči začela klicat, ko se zbudi. Nič ne zajoka, ampak MAMI! In potem mami vstane in gre tolažit Niko, ki pa že veselo steguje rokice in ponavlja mami mami. Je pa Nika ratala tako težka, jo kar težko dvignem - sploh s tal. Aja, za cepljenje ste se že naročile? Mi moramo poklicati v zač. novembra. Mislim, dobro, da sem zadnjič (ko sem šla po potrdilo za vrtec) malo povprašala, kdaj imamo naslednji pregled, drugače sploh vedela ne bi, da imamo še cepljenje. Potem je pa menda pregled šele pri 2 letih, ali kako? Pa še to - a so vašim malčkom kaj zrasle nogice? Nika ima zdaj 21. Ko smo kupovali prve čeveljčke, pa je imela 19.
|
|
|
|