|
natasarobi -> RE: skupaj na poti do cilja (21.6.2007 12:42:32)
|
Pozdravljene punce! Malo se vam oglašam - berem vas skoraj vsak dan samo za pisat nimam kaj. Najprej: krtexx - jaz bi šla raje na abrazijo - kot so druge rekle, tole predolgo časa traja in res postane lahko postane še hujša kot je - nevarno zate in pa za naprej špela - žal mi je, da se ni izšlo bety upa - žal mi je tudi zate, da ni uspelo nosečke - upam, da vam ni preveč vroče in da gre vse tako kot bi moralo biti Jaz sem bila včeraj pri pregledu pri svoji g. in nič kaj zadovoljna nisem bila. Sama ne vem kaj naj si mislim. Dva meseca po UPN mi pravi, da ne ve kako in kaj in da naj kar spet zanosim - glede na to, da naj bi šlo pri meni za nek 'poseben' primer (sama ne vem kam naj se uvrstim, ker mi ne znajo nič povedat) sem pričakovala drugačen odnos. Ne vem, da bi naprimer rekla:' Lejte izvidov še ni, dajmo prej izvide počakat (do septembra verjetno že bodo) pa bomo videli kako naprej. Tudi za vas je dobro da bo 2 prekinitvah v enem letu sedaj malo dlje počakate.? Ne, ona meni, da naj grem kar v akcijo - in kaj, da grem na UPN še enkrat do konca tega leta, al kaj? Res ne vem kaj naj si mislim. Danes me je moj klical v službo, da sem dobila pošto iz kliničnega od enote za intenzivno nego in terapijo nedonošenčkov v katerem me obveščajo, da so vso dokumentacijo poslali moji g. z nekim mnenjem in da je kao zasedala ena komisija (sama točno ne vem, ker sem sedajle v službi). Ker me je ful zanimalo kaj je, so mi rekli, da moram priti osebno, da mi bodo dali izvide. In kaj - od jutri naprej sem sama, kolegica gre na dopust in jaz ne bom mogla zjutraj tja. Mi je pa čudno, zakaj so to poslali. Prvič so me klicali iz genetike, da naj pridem na posvet in tam dali izvid. Ali katera o tej enoti oz. teh postopkih ve kaj več. Mal sem v skrbeh, da ni kaj hujšega. Se beremo.
|
|
|
|