Darilo za 1. rojstni dan - KAJ? (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...



Sporočilo


Anonimen -> Darilo za 1. rojstni dan - KAJ? (2.5.2006 17:59:35)

V bližnji prihodnosti praznuje prvi rojstni dan malček od naših dobrih prijateljev, pa me zanima tisti, ki imate več izkušenj s takšnimi korenjaki, kaj bi bilo dobro kupiti za darilo? Pa da ni predrago.

Nimam namreč totalno nobene ideje




Anonimen -> RE: DARILO ZA 1.ROJ DAN -KAJ? (2.5.2006 18:14:06)

Kaj ti pomeni - predrago? Oziroma koliko si pripravljena plačati za darilo?




Bubamaraa -> RE: DARILO ZA 1.ROJ DAN -KAJ? (2.5.2006 18:17:12)

Če ste dobri prijatelji jih kar vprašaj kaj njihov otrok potrebuje oz. kaj jim kupite...Če bo pa odgovor da ne vedo in da ima vsega dovolj (ker nekaterim je nerodno povedati) jim pa kupi darilni bon za v BC ali Ariel-a.... Ker otrok se itak pri enem letu še ne zaveda da ima rojstni dan... Za bon pa lahko starši kupijo kar otrok rabi.... Za mene je to najbolj praktično...




tinatona -> RE: DARILO ZA 1.ROJ DAN -KAJ? (2.5.2006 19:04:39)

Hej!

Evo mi praznujemo v soboto in sem se z večino zmenila da bo dobil kar denar, ki ga bova potem porabila na počitnicah. Ker imava trenutno vse za obleč, igrač pa na tone, se mi je zdelo brez veze da zdaj dobi še kakšno, ker se bo samo prah na njej nabiral.

Sama sva pa podarila par prijateljem oz. otrokom kozarec porisan z barvami za steklo, notri pa bonbončke, zraven pa še kako malenkost. Lahko daš pa tud še kakšnega jurja notri, pa je zadeva rešena. Meni se zdi lušno in bi bila vesela če bi mali kaj takšnega dobil. Saj ni važno kaj dobi, ampak da je od srca.

LP Tina




Marogica -> RE: DARILO ZA 1.ROJ DAN -KAJ? (2.5.2006 19:50:09)

Jaz ponavadi vprašam mamico otročka, pa ni važno, koliko je star, kaj si otrok želi in ne kaj otrok potrebuje. Torej so ponavadi kakšne igrače. Nikoli ne kupujem otroku obačil, ker s tem ne narediš veselja otroku, temveč mamici.




bskrle -> RE: DARILO ZA 1.ROJ DAN -KAJ? (3.5.2006 9:28:41)

Enoletnik bolj uživa v pisano zavitem darilu kto v darilu samem, saj pri nas je bilo tako.
Pri nas kraljuje Nodi.
Sicer pa je poltje pred vrati in tak malček rabi vse za peskovnik in plažo. 




Stran: [1]