Vztrajne, 6. dan, Š (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje



Sporočilo


Anonimen -> Vztrajne, 6. dan, Š (6.5.2006 8:13:49)

Glede na to, da sem včeraj malo zaj****[sm=smiley9.gif] se danes popravljam. Torej danes je 6. dan že! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Za kosilo bo najbrž pečen ta nov krompirček, za mojega še meso, zraven pa solata!

Lep dan punce! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




dory -> RE: Vztrajne, 6. dan, Š (6.5.2006 8:25:31)

Evo mene...glede na to,da imam dones pred sabo piknik, bom tudi danasnji dan imela kar beljakovinski...ne bi rada mesala skrobnega kosila z beljakovinami...jutri pa normalno oh naprej...

kljub malim prekrskom naj povem,da je na moji vagi 3kg manj...tudi pocutim se boljs...vem,da gre z mene bolj al manj voda, pa vseeno...




Teni_ -> RE: Vztrajne, 6. dan, Š (6.5.2006 8:44:03)

Pozdravček. Jaz pa še ne vem, ali bom danes jedla riž ali krompirjev golaž. Se še moram odločit. Lepo vam, ko vam gredo tako lepo kg dol. Jaz pa nič kaj ne grešim, pa gre bolj malo, ampak še vseeno sem zadovoljna. Zenkrat 1,3 kg manj, ampak bo po moje še malo gor skočilo po OH.




Tejči -> RE: Vztrajne, 6. dan, Š (6.5.2006 8:57:38)

Hojla, jaz sem ravno iz tehtnice..šla sta dol 2 kg, morem rečt, da sem kr presenečena, da gre tako hitro dol[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Prvič je šlo bolj počasi. Danes bomo pa papcali cvetačno juhico-za kosilo in večerjo. Imam pa eno vprašanje za vas:
Ali ve jeste zvečer polovico manj?  Jaz jem isto, ker še po celem krožniku nisem ravno sita, tako da bi bila po polovici krožnika še vedno lačna. Res pa, da ne jem kruha zvečer.

Lepo se imejte! Čav-bav




bonika -> RE: Vztrajne, 6. dan, Š (6.5.2006 9:06:01)

Jaz pa sploh ne vem kaj naj jem danes, za zajtrk sem 2 hruški, za kosilo pa ne vem a naj krompir pa solato, a naj solato s koruzo? kam pa pašejo cmoki z borovničevim nadevom, med Š ali OH? testo je krompirjevo, noter je pa sladek nadev? a to sploh lahko kdaj jemo?
Nekje sem prebrala, da pri tej dieti zato grejo kile tako hitro dol, ker je vnos beljakovin premajhen in izgubljamo mišično maso, mišice pa so težje kot špeh in zato kile hitreje padajo. Kaj ve mislite o tem?
Men res manjkajo beljakovine, vedno komaj čakam, da pride B dan. A je še katera kaj brala o tem? Po moje se mormo ful gibat, da ohranmo tud kaj mišic, al kaj?!




dory -> RE: Vztrajne, 6. dan, Š (6.5.2006 9:29:31)

tejci...jst ne jem za vecerjo pol kosila...ce mam recimo beljakovinski dan, potem jem za kosilo meso + solata, za vecerjo pa solata z jajcem...ce je skrobni dan, potem jem pecem krompir s solato za kosilo in za vecerjo solato s krompirjem....meni je to se tanajbols, k mi ne pase recimo za vecerjo jest mesa al pa tko...pa je glih tko ok :)




tejčica -> RE: Vztrajne, 6. dan, Š (6.5.2006 10:30:38)

Pozdravljene punce!

Kolesarila sem, za zajtrk sem pojedla 2 jabolka, za kavico brez mleka mi pa ni in jo bom danes najbrž kar preskočila. Za kosilo še ne vem kaj bom. Jaz bi krompir, mala pa navija da bi riž jedla. Ker se mi dvakrat ne da packat bomo videli od katere bo obveljala. Itak ponavadi zmaga naša pupa.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

@nj@, cmoke si lahko privoščiš kot sladico za večerjo na OH dan.

Mislim da to o o hujšanju in izgubljanju mišične mase drži, zato je pa potrebno zraven tudi migat, da se maščobe kurijo in se telo tako lepše oblikuje.  Jaz sem bila za telovadbo vedno lena, sedaj pa sem si pripeljala sobno kolo in vsak dan prekolesarim zjutraj od 10-20 km (kakor mi čas dopušča), včasih pa še zvečer.

Tejči, jaz za večerjo tako kot za kosilo pojem toliko da sem sita. Sploh sedaj na začetku, ko se mora telo še navaditi na manj hrane in je hitreje kakšna kriza. Raje malo večja porcija, kot pa kasneje kakšna nedovoljena pojedina. Glede kruha, jaz se mu poskušam izogibat pri kosilu, za večerjo pa tako ni dovoljen.

Vidim da se vas večina vaga vsak dan. Jaz bom počakala do ponedeljka in se pustila presenetit. 

Pozdravček!




*pepelka* -> RE: Vztrajne, 6. dan, Š (6.5.2006 12:11:12)

Ja, ja, danes je že 6. dan in ugotavljam, da to rundo ne grejo kg tako hitro dol, kot v prvi. Je pa res, da jih je tudi manj potrebno izgubiti. Za zajtrk sem imela boanano, za kosilo pa bo krompirjeva solata. Kaj pa bo za večerjo, pa še ne vem.




anitaz -> RE: Vztrajne, 6. dan, Š (6.5.2006 13:19:56)

Evo...še mene (oz. naju, ker oba hujšava [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]):

Z: jagode
K: glih kar pojedla pečen krompirček in skledo solate
V: pol kosila

Men tehtnica kaže 1,5 kile manj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] 




tinadvojčica -> RE: Vztrajne, 6. dan, Š (6.5.2006 13:27:42)

Še malo mojega javljanja:

Z:rozine
K:pečen krompir in ketchup
V:polovico kosila.

Tudi jaz sem že zadovoljna z rezultatom in sicer vaga kaže - 2kg.Joj kje je še ostalih osem??????




amy26 -> RE: Vztrajne, 6. dan, Š (6.5.2006 13:31:56)

še jaz

Z: 2 hruški
M: banana
K: pečen krompir + solata
V: pol manj




Pobalami -> RE: Vztrajne, 6. dan, Š (6.5.2006 14:04:13)

Ojla punce,

Veste kaj bi bilo fino, če imate vprašanje, da ga daste v bold ali v drugo barvo, da se hitreje opazi in se ga težje prezre (tako kot je naredila tejči).

tejči: tisto s pol manj tudi meni ne gre. To pa zato, ker jaz se ne morem za kosilo ful napokat, ker me potem želodec boli. Mi je pa čudno, ker v knjigici piše da so količine neomejene hkrati ti pa omejuje večerjo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

@nj@: ja to z beljakovinami zna biti res. Po mojem tudi, če migaš rabi telo beljakovine, tako da jih vzame iz mišic. Uglavnem jaz raje za malico, če sem lačna pojem lahek jogurt ali košček nemastnega sira namesto sadja. To po tej dieti ni prav, tako da ne vem kakšen bo rezultat. ampak hkrati je pa veliko ljudi fajn shujšalo po tej dieti.

Aha, vidim da imamo tejo, Tejči in tejčico. Ta tazadna je ta pridna, ki ful kolesari. Jaz bom začela telovadit malo kasneje. Najprej bi se rada diete navadla.

Jaz bom danes jedla riž z zelenjavo.

čao[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Pobalami -> RE: Vztrajne, 6. dan, Š (6.5.2006 14:08:28)

Aja. V riž se ne sme dati grah a ne? Glede na to da je stročnica.




rubin -> RE: Vztrajne, 6. dan, Š (6.5.2006 14:38:12)

Lep pozdrav vsem,

jaz grem zdajle jest zelenjavno rižoto in skledo zelene solate.  Mnjamm..


Lep dan vsem




tejčica -> RE: Vztrajne, 6. dan, Š (6.5.2006 15:06:28)

Faca, v riž lahko daš grah. Stročnice so danes na Š dan dovoljene.

Pri nas je za kosilo obveljala želja od male, riž. Notri sem dala še korenček, zraven pa zeleno solato. Za večerjo pa je ostalo še dovolj od kosila.




CosmoGirl -> RE: Vztrajne, 6. dan, Š (6.5.2006 18:32:13)

Dober dan... dons se oglašam bolj pozno, ker sem direkt s krsta. Ampak ne... nism se prekršla. [sm=wink.gif]

Z: banana in kava
K: brezmesni krožnik (razna zelenjava, kroglica krompirja, kroglica riža, pomfri), solata, juha
V: pečen krompir, solata

Btw... dons sta bla zravn na brezmesnem krožniku še sir in neki podobnega kot burek, ampak res majhna koščka. Glede na to, da pač je ostalo vse bilo prav in je bilo tega kar veliko, mislm, da itak nima veze, ker vse ostalo to uniči. [sm=wink.gif]




bobek05 -> RE: Vztrajne, 6. dan, Š (6.5.2006 20:32:35)

Priznam, da sem grešila in se kesam... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] 

Z: ananas
K: enolončnica (grah, korenček, krompir, česen, čebula) s henovkami (ampak jih jaz nisem jedla)
V: lubenica + speštani krompir + solata (naj obrazložim: zvečer smo šli na birmo, ampak pred tem sem bila že tak lačna, da se mi je meglilo, pa sem malo lubenice pojedla - v bistvu sva čakala, da se mali zbudi in da gremo na V, in mali se je zbudil pol ure kasneje in tam same plošče, pa toliko meseka in peciva, da sem imela sline v ustih, jaz pa sem jedla pretlačen krompir [sm=smiley11.gif] pa malo mešane solate)

vodo še vedno POZABIM pit! najboljše, da si na čelo zalepim pa me potem vsaki spomni, ki ga srečam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] 

ja, za jutri vam že zdaj povem, da bom GREŠILA... ne vidim izhoda ali kako bi lahko NE GREŠILA... Gremo na (SPET!!!) na birmo, tokrat na Primorsko in kako lepo prosim naj jaz moji teti rečem pri bajti polni ljudi, da bi pa jaz jedla testenine, ko sem 100%, da bo vse razen tega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] P.S.: Prosim, ne mi rečt naj jem solato, ker moja teta je izvrstna kuharica, če pa kaj njenega ne maram, pa je to definitivno zelena solata (ne vem, čuden okus v glavnem)...

tak da jutri se ne bo časa javit, ker bom ves dan na poti, sem pa že zdaj hotela povedat, da se bom že vnaprej grizla in kesala...eh, človek postane kar slabe volje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] (čez 14 dni pa poroka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image])




Anonimen -> RE: Vztrajne, 6. dan, Š (6.5.2006 21:05:16)

Jaz danes sploh ne bom pisala, kaj sem jedla, ker sem zabluzla na celi črti.

No, popravek, OBA sva zabluzla na celi črti. Moj [sm=love.gif] tak al tak nonstop jamra, kako zelo je lačen... Malo prej sem skoraj nekaj v glavo dobla, ko sem mu predlagala, da naj namesto večerje spije kozarec vode... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Pobalami -> RE: Vztrajne, 6. dan, Š (6.5.2006 21:20:01)

bobek05 ne se tolk sekirat. Če je pri hiši tolko hrane in je ne ješ, potem samo nanjo misliš in si slabe volje in zamorjen. Ti se jutri pregreši, za naprej pa si obljubi, da boš cel teden čisto pridna.[sm=smiley20.gif] Glede vode sem pa jaz bolj žejna kot sem bila prej. Nimam pojma zakaj.

Tudi jaz bom grešila. To je skoraj sigurno. Ampak važno je da se potem vrneš nazaj. In to  je zame taglavno. Se pa bom držala. Tukaj si pomagamo in veš da nisi sam in je lažje.

Lepo se imejte[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Tejči -> RE: Vztrajne, 6. dan, Š (6.5.2006 21:21:16)

Super, da ostale tude zvečer malo več pojeste kot je predvideno-sem mislila, da sem samo jaz tak jedec[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Jaz sem danes za V jedla kos kruha z mesom, pol jajčke, kumarico, pa četrt gibanice-pa se ne kesam preveč, ker mislim da ni toliko v tem, da ločuješ, temveč pač manj ješ in telovadiš. Pa na kmečkem turizmu smo bili, tam bi težko našla kaj primernega zase. Sem pa bila tudi danes na steperu in sem že napredovala za 2 minuti in 140 stepov[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Upam, da bo šlo tako naprej.
Vodo pit je pa meni tudi muka. Na kmečkem turizmu sem pila zelo razredčen juice in je veliko boljše šlo po grlu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]





Stran: [1]