regres (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva



Sporočilo


lelaval -> regres (8.5.2006 0:25:42)

Ko že vse sprašujete oz. se hvalite, koliko ste dobile regresa, moram še jaz dodat svoje stališče. Pogodbo imam zaenkrat do junija (po porodniški bi šla na drugo delovno mesto, ki pa resnično ni zame, tako, da se mi 100% nasmiha zavod za zaposlovanje).  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] In, ker nisem 6 mesecev v delovnem razmerju, ampak samo 5, mi potemtakem ne pripada regres. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]  Popravite me, če se motim. Sem prav [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image].
Ampak na dopust definitivno gremo (bomo pač dohodnino porabili) [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].




Polonca H. -> RE: regres (8.5.2006 7:21:38)

Ojla!

Pripada ti sorazmerni delež regresa. Jaz imam pogodbo do 14. junija pa sem dobila nekaj čez 49.000 SIT.




asso -> RE: regres (8.5.2006 8:25:14)

Regres ti pripada v celoti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Jaz sem imela tudi pogodbo do junija in sem dobila celotni dopust in celotni regres (ker sem pred tem bila neprekinjeno zaposlena 6 mesecev).
Tako, da mislim, da ti pripada v celoti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], če ne pa vsaj sorazmerni delež.




tinatona -> RE: regres (8.5.2006 8:56:11)

Žal ti ne pripada cel regres, ti pa sorazmerni delež za pet mesecev. Tako da jim ti to kar povej.  Če bi bila zaposlena pa do konca junija oz. 1.julija bi ti pa pripadal cel regres.

LP 




lelaval -> RE: regres (8.5.2006 23:33:55)

Hvala za informacije.
Asso, jaz sem bila krepko čez 6 mesecev neprekinjeno zaposlena pred nastopom porodniške, tako, da mislim, da mi bi sorazmeren del le moral pripadat. Bom morala malo povprašat. Sicer pa smo regres dobili v 2 delih: avgusta in decembra, tako, da bi kasneje tudi prav prišel. Nikoli ni prepozno. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Stran: [1]