Izvenmatericna nosecnost (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj



Sporočilo


Zelvica1 -> Izvenmatericna nosecnost (9.5.2006 10:13:34)

Ali mogoce katera ve, ce naredis test za nosecnost, ali ti pri izvenmatericni nosecnosti pokaze pozitivno oz. negativno in ali so simptoni isti kot pa pri normalni nosecnosti?




Anonimen -> RE: Izvenmatericna nosecnost (9.5.2006 10:24:02)

test ti pokaže pozitivno.
kakor jaz vem se pri izvenmaternični nosečnosti pojavljajo bolečine,ki so iz tedna v teden hujše




petruskaL -> RE: Izvenmatericna nosecnost (9.5.2006 10:57:06)

kolikor je meni znano testi pokažejo ali si noseč al ne, ne pa tega ali je z nosečnostjo use uredu ali pa kaj narobe....




ona -> RE: Izvenmatericna nosecnost (9.5.2006 12:15:32)

Jaz sem bila noseča izvenmaternice prvič.Test mi je pokazal pozitivno,in tudi spodaj me je ful ščipalo in sem šla na hitro k G,kjer me je dala na UZ in ni videla ničesar.Potem sem šla dat kri,kjer je pokazalo,da sem noseča in je G rekla,da naj počakam še 1 teden,če začnem krvavet,če ne mi bi oni dali neke tablete,da se ščistim.Na srečo sem čez 4 dni začela krvavet in je bilo vse ok!
S tem se pa ni za hecat in,če se ti zdi,da si mogoče noseča izvenmaternično,pejdi takoj k G!!




ona -> RE: Izvenmatericna nosecnost (9.5.2006 12:16:22)

Aja,simptomi pa se ne spomnim kakšne sem imela,razen močnih bolečin spodaj!




severnica77 -> RE: Izvenmatericna nosecnost (9.5.2006 14:26:10)

Tudi jaz sem bila prvič [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] IMN. Znaki so lahko enaki kot pri normalni nosečnosti. Bolečine v trebuhu, lahko rahel rjav izcedek ali celo krvavenje. Pravzaprav so znaki lahko enaki kot pri ss. Jaz sem nareidla test, ki je bil +. Potem sem dobila rjav izcedek in šla k G. Na UZ se ni videlo nič, sprejeli so me v bolnišnico in začela sem krvaveti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] . ne vem koliko UZ in pregledov in nič, zato so se odločili za poseg in izkazalo se je, da je šlo za IMN. Odstranili so mi desni jajcevod, sem pa bila noseča že kakšna 2 meseca in zadnja menstruacija naj sploh ne  bi bila menstruacija ampak krvavitev (takrat nisem imela še nobenih težav in tudi datumsko je krvavitev odgovarjala).

Zato, le hitro k G. Najbolj pomembno je, da takoj urgiraš. Tako se lahko še reši tudi jajcevod.

lp




Stran: [1]