je to čudna čišča? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Po porodu



Sporočilo


Anonimen -> je to čudna čišča? (14.5.2006 20:32:47)

dones sem 12. dan po porodu. moram rečt da si mi je to pot čišča zelo hitro umirila saj sem imela že kak teden samo še malo rjavega izcedka, po pumpanju mleka mogoče malo več kar je normalno, ker se maternica čisti. malo prej pa se mi je kar naenkrat ulilo kar nekaj sveže krvi. je to normalno?




Anonimen -> RE: je to čudna čišča? (14.5.2006 20:40:21)

Men se je tako ulila svetlo rdeča kri,ko sem težko dvignila.




arielca -> RE: je to čudna čišča? (16.5.2006 15:03:07)

LARA, meni se je zgodilo podobno. Ko sem že mislila, da bo čisto ponehala (po malo manj kot 3 tednih je bilo le še nekaj rjavega izcedka), se mi je kar ulilo. In me je pošteno zgrabila panika, vendar mi je G rekla, da je to normalno, če le ne gre za dolgo (cel dan) in zelo obilno krvavitev. Je pa res, da se to rado zgodi ob večjih naporih (kar je v obdobju po porodu zelo hitro).

Upam, da je že vse OK! [sm=pikapoka2.gif]




ribica. -> RE: je to čudna čišča? (16.5.2006 21:25:10)

To se dogaja tud meni. Danes je 15 dni od mojega poroda. Izcedek sem imela že po enem tednu svetlo rumen, potem pa se mi je vlila sveža kri. Drugače skoraj nimam več izcedka, ampak vsake tolko se mi vlije malo krvi.
Sem pa brala tud mal Pušenjaka, ki pravi, da dokler ni nekih krčev in obilne krvi naj bi bilo ok.




Barbs -> RE: je to čudna čišča? (22.5.2006 14:50:13)

Ojla,

imam iste probleme. Po dveh tednih sem bila že čisto ok, skoraj bi lahko rekla,da so bili vložki nepotrebni - nosila sem samo ta tanke, dnevne ščitnike perila.

Ta vikend smo bili bolj aktivni, včeraj ves dan na poti, pa sprehodi, zvečer sem bila utrujena in se mi je spet ulila kri. Danes je malo boljše, vendar spet rabim vložke z veliko začetnico.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Upam, da se bo umirilo.




Stran: [1]