Medike - 2. dan (Š) (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje



Sporočilo


mala Zala -> Medike - 2. dan (Š) (16.5.2006 11:00:20)

Živjo!

Včeraj smo bili cel dan od doma, tako, da se žal nisem mogla javiti. Zvečer pa sem padla v posteljo. Lepo, da smo se lotile, ane? 

No, prvi dan je uspel. Sicer sem "večerjala" šele ob 22h (le skledo solate) ampak na žalost vem, da mi bo ob dveh škratikah, ki jih je potrebno zvečer zrihtat od glave do nog le redko uspelo prej, pa čeprav sva oba vprežena 1000 na uro. Sicer mi pa to tako in tako kar paše, ker sem pač bolj večerni tip in imam potem še 1001 opravilo, tako da mi bodo tudi tiste kalorije izpuhtele.

Danes bo za kosilo pasulj (kar iz konzerve iz Ete, le basiko bom dala stran) za večerjo si bom pa naredila riževo solato (kar bo pač zelenjavnega v hladilniku + riž).

Jaz se nisem niti prvič zelo strogo držala, pa je bil uspeh prav tako viden. No, vsako jutro namreč spijem kavo z mlekom, pa včasih tudi kako čez dan. Ker je bilo pač takrat poletje, sem si na sprehodu na beljakovinski dan redno privoščila kepico sladoleda (ampak tale naš sladoledar ima kepice za dve normalni - če si pa redni gost pa za tri[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]). 
Banane sem jedla, ker je to sadje, ki zelo nasiti. Na sadni dan sem si jih popekla v teflonki (z malo masla), dodala mlete orehe ali lešnike in to je bil čudovit, nasiten obrok. Prav tako sem si včasih na sadni dan skuhala zelenjavno juho. 

Sem pa vedno gledala na minimalni razmik med obroki, na tešče spila kozarec mlačne vode in vedno po kosilu skodelico juhe, ker se mi zdi, da ti res nafila želodec.

No, toliko iz Trbovelj. Kako pa ve???

Aja, Barbs! Tudi jaz se nisem upala špilati prej, ko sva se dojili. Svetujem ti tako, kot so ti druge: ti samo pazi kaj, kako in kdaj ješ. In spij ogrooomno vode. Lep pozdrav!




Stran: [1]