Kuhinje Panles (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Gradnja



Sporočilo


Seven* -> Kuhinje Panles (20.5.2006 23:10:40)

Pozna katera? Kje ste kupi kuhinjo in koliko je bila cca cena?




lex -> RE: Kuhinje Panles (21.5.2006 11:45:21)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Če misliš Panles Škofja loka. jaz jo imam in sem dala za njo pol manj kot bi dala za Gorensko. Kupla pa sem jo pri nas na Koroškem v Dravogradu. Za mojo sem odštela 450 tisoč z pultom in stensko oblogo vred, aja plust okrasne letvice in rjave stranske police. Za Gorensko bi dala okoli 850 tisoč, v Sponi pa 680 tisoč.




Seven* -> RE: Kuhinje Panles (21.5.2006 20:34:37)

Lex, sem si jih oglledala in so res vrhunske kuhinje. Kvalitetne. Si zadovoljna?




monja79 -> RE: Kuhinje Panles (24.5.2006 17:33:49)

Mi smo jih gledali v Panles Celje. Upam, da je to ista firma. Imajo res dobre kuhinje in cenovno zelo ugodne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].  Je pa res, da je zgornja plast folija in ne furnir, ampak kljub temu zelo lepo izdelano, faj izgleda in zelo praktične. Pa še prodajalci se res potrudijo in svetujejo.
Ker smo ravno v fazi nakupa kuhinje, smo jih zelo veliko pregledali in se mi zdi pri Panlesu razmerje med ceno in kvaliteto uredu in pošteno. Za nakup njihove kuhinje pa se žal nismo mogli odločiti, ker imamo tako zelo specifično kuhinjo, da enostavno ni šlo. Mi je kar malo žal, ker bomo sedaj plačali več, pa ne vem, če bo toliko boljša kuhinja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].




mehurčica -> RE: Kuhinje Panles (24.5.2006 18:17:37)

Oj. Seven, ti si že bila v njihovem salonu? Imajo kaj takšnega: http://www.gorenje.si/kuhinje-tradicionalne?id=222&p=3 
http://www.gorenje.si/kuhinje-druzinske?id=221&p=1  v beli barvi ali vanilija ali rumeni
http://www.gorenje.si/kuhinje-druzinske?id=221&p=7 
???





mika -> RE: Kuhinje Panles (24.5.2006 18:25:35)

Mehurčica,za  kuhinjo od Gorenja, beljen hrast, sem dobila v marlesu(gorenje) predračun 1 200 000,00. Zdi se mi malo preveč[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. marlesove so baje bolj ugodne. Po slikah na netu zgledajo lepo, v živo pa užas.

A lahko napiše katera spletno stran od panles, ker to kar se je men odprlo so grde kuhinje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

meni so všeč kuhinje Alno, samo cene so pa take.....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]




mehurčica -> RE: Kuhinje Panles (24.5.2006 18:34:12)

O šit! To je res dosti. Mi bomo imeli sicer bolj majhno kuhinjo, ampak vseeno. Iz Ikee ena mi je itak bila najbolj všeč, apak tisto morem pa pol vozit in najtm enga da zmontira. Na tej strani od Panlesa pa res zgleda vse čudno. Mogoče je kak drug homepage še...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Seven* -> RE: Kuhinje Panles (26.5.2006 12:03:22)

Mehurcica. Panles kuhinje so ful cenejse, kvalutetno zelo primerljive z Gorenjem. Tisti home page ni nic. Pa se ful so prijazni in znajo svetovati. Niso naduti in ne kasirajo mastnih dnarjev za izris. Kamorkoli namrec prides, ti zaracunajo izris kuhinje 5000 sit. Lahko gremo skupaj enkrat tja. Jaz bi tam imela eno belo, visoki sijaj. Imajo pa ta stil tudi. Edino kar je je to, da imajo mogoce 10 kuhinj in je bolj mala izbira. Ce ti je pa kaksna od tistih vsec, si pa itak na konju!




Stran: [1]