Za "medike" :) (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje



Sporočilo


Anonimen -> Za "medike" :) (31.5.2006 10:48:01)

Hei,medike.Kam ste se izgubile?A ste kar odtavale iz svojih brlogov?A papcate med?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Jaz še kar vztrajam.Trenutno sm brez neta doma,tako,da se ne morem javljat.Sem pa v mislih vsekakor pri dieti.Danes imam 92. dan in izgubila sem že skoraj deset kilogramčkov.Moj cilj je še vsaj -5 kg in upam,da mi uspe.

Ve pa bodite pridne in me prehitite,če zmorete.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Go medike,go medike!!!




mala Zala -> RE: Za "medike" :) (31.5.2006 11:44:55)

O, živjo!

Jaz kar lepo vztrajam (z manjšimi krizami - ravno zdajle sem sredi ene take, ampak sem si odlomila malo stoletnega peciva in košček sirčka, pa naredila en neskafe z mlekom, pa bo bolje, bom laže zdržala do kosila), mam že skoraj -4 kg, ampak kaj, ko se ponavadi tle sama s sabo menim, pol se mi pa ne da pisat. Gamini je bla operirana, tko da ne vem, je rekla, da se bo 29.5. morda spet pridružila, pa se nič ne javi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Za druge pa ne vem, kam so se izgubile, zgleda, da sva le midve (no, in gamini, seveda ne more pomagati, če je bla višja sila) tako pridni!

Lep pozdravček!




gamini -> RE: Za "medike" :) (1.6.2006 16:30:17)

ojla,

elanor in mala zala, v mislih sem z vama, pri dieti pa se vama spet pridružim v ponedeljek
(moram upoštevati višjo silo oz. nasvet zdravnika), če ne prej, se vama pridružim 5.6., do
takrat pa obe lepo pozdravljam, tipkam pa z levo roko in se že v naprej opravičujem, ker
ne uporabljam velikih črk...

bodita vztrajni in pridni še naprej[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], go medike, go medike!




Stran: [1]