sazi -> RE: februarčki in februarčice 2006 (18.4.2008 21:58:44)
|
jer.za - mah ja - ženska ima pogosto take napadalne, pametne in prepotentne odgovore - se ni vredno razburjat moram pa Leva pohvalit, da je danes jedel surov korenček (sicer zelo malo, ampak ga je po lastni volji grickal), še bol pa me je presenetik, ko je priletel v kuhinjo in začel prav kričatr, da on bo pa jedel solato - in to mojo iz moje sklede v mojem naročju. No, sem si mislila, super, pa probaj. In je popadel rdeč radič z olivnim oljem in BALZAMIČNIM kisom, ki je ful močen. Pojedel mi je pol solate, ko pa je odkril, da je notri še mozzarella, je pa samo to še napika na vilico in govoril, kako bo on še mocajejo. SUper - upam, da mu to navdušenje ostane in da ga s časom razširi na več zelenjave in pa na SAAAADJE. Ne poje ga niti za vzorec - nič od nič. Včeraj je celo 3. v življenju pil sok - hruškov. Drugače zahteva izrecno vodo, sokov noče niti probat, če pa se ga že dotakne, potem še pol ure pljuva in si z roko drgne ustnice in jezik[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|