ursa_p -> RE: februarčki in februarčice 2006 (26.12.2006 1:26:39)
|
Cer! Sem vas sla tako res na pol prebrat, ker bi mi 10 strani branja vzelo cisto prevec dragocenega casa. V glavnem preleteno in tisto, kar me je zanimalo je tudi prebrano (na zalost pa ne vse in me kar vest pece - sem mnenja, da je treba vse prebrat, ce se vkljucujes v debato - moje osebno moderatorsko mnenje - sem moderator na drugem forumu, ne tu). Danes smo bili na Bledu (moj ati bi danes (vceraj v bistvu) praznoval rojstni dan in smo sli vsi (druzina) na kosilo. Zvecer sva imela pa se prijatelja povabljena na vecerjo se za moj rojstni dan ... je moj dragi naredil noro dobre zadeve za jest - sicer ne zame, ker sem izbircna, ampak vazno, da je bilo ostalim vsec. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Zdej pa zacnimo z Galom: Od torka naprej je zacel hoditi okoli tako, da se te drzi za roke. To je kar sam od sebe prisel do tega, tako da mu to pustimo, ce zeli (pa ce se nam da!). Danes je postavil rekord v stanju samostojno ... naprej okoli 10 sekund na suhem, potem pa pri kopanju se 15 sekund v vodi ... se je potegnil ven, si vzel knjigo, se postavil in stal cca 15 sekund (sem stela zraven) ... sem cisto navdusena. Copatki z ovcko ... midva sva na vsak nacin zelela kupiti rjave Vuckove, pa jih je povsod zmanjkalo, celo v MB ... je pa to kar imajo vse za letovsnjo sezono, tako da sva potem kupila kar temno modre. Jih je dobil za Bozicka, za Dedka mraza pa ima se vedno zavito darilo (Tomy-jeve delfncke, ki so v akciji v Arielu), sank pa nismo kupili, ker sva nasla samo ene ok, pa se te so stale s stolckom 10 jurjev, pa se mi je zdelo, da so kr malo cene dvignili zdele pred prazniki - to je bila cena na stantih. Bomo videli kaj bo po novem letu. Sicer pa jih letos ne bomo kaj dosti rabili - vse tako kaze. Pozabila sem tudi povedat, da je sinko pred kakim mesecem prvic ociju po telefonu nekaj povedal, par dni kasneje pa se moji mami. Prej je samo zacudeno poslusal (sej se se vedno ne zgodi velikokrat, ampak se pa). Trma .... ji ni konca ... mu lahko 20x reces, da NE na pecico, pa bo sel se vedno. Prav uziva v igrici "tega ne smem, jaz pa bi"! Pa se pritozuje se zraven. Gre proti pecici in te gleda, reces NE in gre naprej in te gleda in gleda ves cas in zraven leze gor. Ga das stran in zacne AAAAA, pa se z rokami zraven zamahne in jovo na novo na napad na pecico. Sej je ne odpira, ampak 1x se je pa ze zgodilo, da se je odprla, pa je bil k sreci oci zraven in ni z glavo zabil na tla, ampak v ocijeve noge. Sicer pa ne bi bilo ravno nedolzno. Je pa res, da je bolje, ce ga pustiva, da leze po pecici in se navelica, ampak matic pravi, da morava skupaj drzat in on mu pecice ne pusti, pa pika ... kdo ima bolj prav pa ne vem. Skuta .... se vedno po njej bruha ali pa se mu vsaj spahuje. Ne vedno, ampak v vecini. Taja27 ... sozalje ob izgubi najboljsega prijatelja!!! Si ne predstavljam kako bo, ko bo to nas doletelo in pri dveh lahko celo tako kot pri vas (odpoved zadnjega dela). Cas zaceli rane, ostali pa bojo lepi spomini. [sm=rozica.gif] Mutsy vozicki ... vceraj sva bila v Zagrebu s prijateljema, ki sta sla kupovat vozicek, pa sva ugotovila, da tale Mutsy Spider le ni tako majhen kot izgleda ... se dobro, da ga nisva kar narocila. Je kar tezak, pa se sirok po vrhu vsega, tako da sva bila kar malo razocarana. Od strani je res zelo mali, ampak je pa sirok za celo sedalo oziroma naslonjalo in se malo vec. Bova kar na Zappu ostala, ceprav se mi je zadnjic, ko sem enega gledala na enem odlomila plastika (tak kaveljcek), ki drzi sedalo ... sem samo potipala kako oblazinjen je sedez, pa je pocilo, tako da so ocitno bolj svoh kvalitete, ampak so pa edini te vrste. Cena Mutsy-ja ... 60.000 SIT (Zagreb, London, ... ) ... ni ravno ne vem kako drag, no. Zobki ... ga spet matrajo ... vceraj se je ponoci zbudil 9x!!! Spodnja leva dvojka bo morala vsak cas pogledati ven. Moja sola ... to sredo sem imela izpit pedagogiko ... sem se ponovno naucila v zadnjih dveh dneh in mi je zneslo .. ocene se nisem dobila, ampak naredila sem pa sigurno. Eno vprasanje mi je celo uspelo preplonkati (se dobro, da sem si plonkce naredila), drugo mi je pa kar slo .. upam, da bo 4. Po novem letu pa me cakata Ples z metodiko, pa se klavir, pa se kaj. Novoletna smrekca ... postavila sva jo v nedeljo z Maticem, danes pa sva jo z Galom okrasila do konca, spodaj pa so se vedno darila ... mi je tako vsec, ce so darila spodaj, da ni prazno. Galu je pa vsec, ker ima lucke. Samostojno hranjenje ... hvala za vasa mnenja, se mi je zdelo cisto nemogoce in ocitno to tudi je ... se je namrec prijateljica pred casom hvalila, da njena hci je pa ze pri 9-ih cisto samostojno jedla. No, ja .... mogoce pa clovek malo pretirava, malo pa se pozabi. Zimska vreca za vozicek Peg perego ... zanima me, ce jo je katera kupovala sedaj in katera pase v ta vozicek ... Peg perego jih namrec ne dela vec. Pitje ... meni so rekli, da mora Gal spiti 9dcl na dan, skupaj z mlekom, juhe pa tu ne stejejo. Gal pije gres zjutraj in zvecer, tako da ne vem ce to pase noter ali ne (racunam pol), pa 1dcl do 2dcl caja na dan. Premalo v glavnem. Steriliziranje ... vsake toliko se vedno vse steriliziram. Nisem pa bila prepricana, da lahko Aventove flaske perem v pomivalnem stroju ... ampak ocitno jih lahko, kakor ene pisete. Govorjenje ... Gal ze zavestno govori, ker siba k meni in govori MAMAMAMAMAMA ... potem pa pride k meni pa MAAAMAAA (malo povlece tisti A) in je cist srecen. Pa ce pridem iz kod domov zacne MAMAMAMAMA in siba proti vratom pogledat. Kot kuza mi pritece nasproti (to so ga sigurno pasje dame naucile [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ). Hvala vsem, ki ste drzale pesti za mojo prijateljico ... v petek zjutraj je povila hcerkico Ivano s carskim rezom. Ivana je v inkubatorju, saj je tezka le 1600g, dolga pa 40cm ... baje je vse ok z njo, ji pa vseeno zelim se VELIKO ZDRAVJA, vse najlepse in da pride cimprej domov. Pa seveda najlepsa hvala vsem za cestitke za mojih cetrt stoletja!!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] PS: Sem bila kratka, a ne ... se pozna da vas nisem prebrala od zacetka do konca, ker drugace bi vsaki posebaj vse odgovarjala in bi sla spat ob 6-ih zjutraj. Lahko noc ... od sedaj naprej bom bolj pridna in bom tudi bolj redno brala in pisala. Ursa
|
|
|
|