Dojenje in ločevalna dijeta? (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje



Sporočilo


puncica -> Dojenje in ločevalna dijeta? (9.6.2006 14:38:07)

Neki me zanima a se lahko grem to 90 dnevno ločevalno dijeto če še dojim?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] 




eva1 -> RE: Dojenje in ločevalna dijeta? (9.6.2006 14:44:52)

Ja tvoj pikec je pomoje še premajhen, ker mleko bo postalo veliko manj hranljivo, vsaj pri meni je! Jaz sem začela z 90D dieto pri 6 mesecih , pa se je ful poznalo na mleku-sicer bilo ga je v izobilju, ampak ko sva se podojila se ni več nahranil ampak le odžejal! Tako da razlmisli, jaz nebi razkirala!




April -> RE: Dojenje in ločevalna dijeta? (9.6.2006 14:50:11)

Jaz ti ne bi priporočala kakšne diete. Si le šele par tednov po porodu. Pol kile na teden je več kot dovolj, z ločevalno pa gre, vsaj prve tedne več dol.  To pa ni dobro, saj se telo z izgubo maščobe tudi razstruplja in del teh strupov se izloči tudi v mleko. Saj veš, ketoni, pa to.
Jaz sem šla na ločevalno prvič 7 m po porodu, pa še takrat zelo prilagojeno mojim potrebam. Pa sem bila še vseeno lačna, kljub temu, da sem kar dosti pojedla.
Izogibaj se redilnim stvarem, imej redne obrike, dosti tekočine, pa bo.
Sicer pa kaj imaš za izgubit[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] 1kg al kaj. Sem te na sliki videla in zgledaš prav super. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




puncica -> RE: Dojenje in ločevalna dijeta? (9.6.2006 14:57:32)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] ja v glavo pa zobe nimam nič za shujšat v kako rit bi pa mal. Sicr bi to blo le 5 kilc a me matrajo že od prvega poroda in mi visijo nad glavo.
Se pa ne bom igrala, že itak tamal hoče jest na 2 uri, sam tako me je zanimal in kr premamlo, ko sem brala o vseh teh uspehih tle gor [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] čeprav redko zaidem sem.

Sicer pa je res še prekmal po porodu, sej to sama vem a sem rabla ene dve brci v rit, hvala za streznitev [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




Anonimen -> RE: Dojenje in ločevalna dijeta? (9.6.2006 15:01:40)

5 kil pa res ni nič!

Kar lepo počakaj, da nehaš dojit, potem pa na dieto, če hočeš shujšat. Prej ti pa res ni treba [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




cmokec -> RE: Dojenje in ločevalna dijeta? (9.6.2006 15:04:55)

Jaz sem probala dojit in hujšat, pa se ni obneslo. Se mi je zelo poznalo na mleku in sem hujšanje prestavila na kasnejše obdobje. Me  pa skoz bolj motijo odvečni kg. Bolj bi bila vesela, da bi se bližala zima, ne pa poletje in kopalke.




CUKRČEK -> RE: Dojenje in ločevalna dijeta? (9.6.2006 20:41:26)

Daj, puncica, nehi ga srat. RAje počakaj, da si orng opomoreš od poroda pa da nehaš dojit. Ker pri tebi pa res ni krize, da bi morala "na horuk" it hujšat. Saj imaš še čas.




lelaval -> RE: Dojenje in ločevalna dijeta? (9.6.2006 22:29:35)

Jaz sem začela 6 mesecev po porodu. 6 mesecev sem jo le dojila, potem pa sem začela njej dodajat, jaz pa hujšat. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Se pa mi ni nič na mleku poznalo, ker sem že vseskozi pila več  ali manj samo vodo, med ločevalno pa prav tako (na hektolitre [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]). Za mleko je važna količina tekočine. Mogoče pa lahko le še malo počakaš z ločevalno. Pa malo več sprehodov in daljše in bo  šla kakšna kilca dol.




Anonimen -> RE: Dojenje in ločevalna dijeta? (10.6.2006 9:48:15)

Ali pozabi na dojenje ali pa na dijeto!!!Kdo ima prednost?Ti lai malček?




Stran: [1]