prenova kopalnice (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Gradnja



Sporočilo


ma19teja -> prenova kopalnice (9.6.2006 18:14:27)

Kako ste se odločili/e za prenovo kopalnice, a ste dali vse enemu podjetju na čez ali pa najeli več majstrov (vodovodarja, keramičarja,...).

Malo sva omejena s časom in navadno posamezni majstri ne pridejo takrat kot se dogovriš - zato malo razmišljava o najemu podjetja Banca iz Kranja. A pride dosti dražje, če je samo eno podjetje? Jih poznate in kakšne imate izkušnje z njimi. So kvalitetni in točni?

Hvala in lp,

Mateja




tinatona -> RE: prenova kopalnice (9.6.2006 20:11:57)

Hej!

Saj ne rabiš ravno podjetja najet. Moj oče se ukvarja z zaključnimi deli v gradbeništvu (polaga keramiko), pa zrihta vse (vodovod, parketarstvo, zidarijo,...). Malo pokliči okol in povprašaj. Je pa tako da večina res dobrih je zdaj že zelo zasedena.

LP Tina




TONČI. -> RE: prenova kopalnice (1.7.2006 14:47:30)

Mateja, Banca je 1x draži od Obrtnika šk. Loka. Pri nas je obrtnik že delal in je dobro opravil.




Anonimen -> RE: prenova kopalnice (1.7.2006 20:04:29)

moj kolega tut dela komplet prenove..ma vač majstrov pa vse zorganizira..če te zanima piši privat




LARIKA -> RE: prenova kopalnice (2.7.2006 7:43:23)

Pri nas je Banca naredila predračun, pa je moja starša skoraj kap zadela, ko sta videla koliko bi  zneslo. Pa imamo zelo majhno kopalnico [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Potem pa sta dala delat nekomu drugemu, pa je bilo za polovico ceneje [sm=smiley2.gif], tako da malo okoli pokliči, ker se cene zelo razlikujejo.




Stran: [1]