tejčica -> RE: vztrajne - 49. dan (sadje) (18.6.2006 21:41:42)
|
Pozdravljene punce! Evo mene nazaj na Obali. Vikend pri mojih sem prestala skoraj brez pregreh. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Včeraj sem zjutraj pojedla eno jabolko, za kosilo testenine, za večerjo pa 3 koščke pite in še 2 kepici sladoleda. [sm=smiley9.gif] Večerja je bila kar preobilna, ampak bolje včeraj več kot pa še danes kaj sladkega. Najbolj sem pa vesela, da mi je uspel današnji dan. Sicer ni šlo brez zelenjave ampak vseeno sem zadovoljna. Zajtrkovala sem jabolko, dopoldan za malico sem jedla marelice, za kosilo pa popečeno bučko in papriko, zraven še malo paradižnikove solate, za večerjo pa malo rozin. Bi še kaj, pa mi je zmanjkalo časa. Vidim da je bil kar mrk tu čez vikend. No, saj pri takem vremenu je to čisto logično. Jutri pa si spet privoščim belo kavo, za kosilo pa bodo čevapčiči, ki sem se jim danes komaj upirala. Mi je pa mami dala nekaj mase za s seboj, tako da bodo na vrsti takoj jutri.[sm=smiley1.gif] Pa še vaganje je jutri na vrsti. Upam da bom že takoj zjutraj imela razlog za dobro voljo. Pozdravček!
|
|
|
|