vročina (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci



Sporočilo


žiža -> vročina (28.6.2006 12:29:24)

Zjutraj, ko se je tamala stisnila k meni se mi je zdela mal čudno vroča. Oblečena je bila samo v bodi brez rokav. No sem ji izmerila tem. in je pokazalo 37.5  No potem sva vseeno šli ven na igrala, pa še fino je bilo mal bolj oblačno, tako da ni bila na soncu. Nekaj časa se je čist običajno igrala in je bilo vse ok. Potem se je pa kr neki začela naslanjat name pa za nobeno stvar ji več ni bilo. Preden sem jo dala spat sem ji še enkrat izmerila vročino, 37.5 [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Zdej spi in ne vem kaj naj. A naj jo peljem k zd. al je to samo zaradi vročine zunaj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Fora je, da gremo v petek na morje.




Bubamaraa -> RE: vročina (28.6.2006 12:32:36)

Mislim da za 37.5 ni treba peljati otroka k zdravniku..... Daj ji sok rdeče pese(lahko zmešaš z ribezovem-zaradi okusa), ki zbija vročino in počakaj, kaj bo zvečer.....pa vez čas ji kontroliraj vročino.....




smrček -> RE: vročina (28.6.2006 12:43:49)

Moj(17m) je v petek popoldan zakuhal na 38,5. Potem sem mu lepo dala eno žličko calpola in je šel spat za eno urco. Zbudil se je čist OK in brez vročine, tako da se zadevi ni več ponovila.
Jaz bi ti svetovala samo, da popije veliko tekočine in malce več počiva. Morda bo minilo samo od sebe.




asso -> RE: vročina (28.6.2006 13:30:37)

To je lahko pri otrocih normalna telesna temperatura tako, da ni panike. Če bi narasla in v dveh dneh ne padla lahko greš do zdravnika. Jaz vedno počakam do max. tri dni nato pa se odpravim do zdravnika.
Lahko, da je normalna temperatura, lahko pa da se razvije v eno od otroških bolezni (5., 6. s pikicami)...




Stran: [1]