|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mehurček urina na lulčku med lulanjem
11.10.2013 19:52:37   
bugimajstr
Pozdravljene!in pozdravljeni.:) no ker nikjer nenajdem podobne zadeva se obračam na vas.
naš skoraj 4 letnik ko lula se mu naredi na lulčku precej velik mehurček urina. vedno na istem mestu.včasih res kar ogromen učasih pa manjši.sicer ga to ne moti in normalno lula.kožica mu gre lepo čez glavico in jo tudi sam potegne dol.samo...meni ni jasno zakaj ta mehurček nastane? pa se mi zdi kot da bi bil kako bi se izrazil...iza glavice.se pravi bol proti telesu.pa u bistvu tudi če bi bilo pri glavici a ni to mal čudno da bi se koža zarad lulanja tok napihnila? dajte me pomirit pa rečte da ima še kdo tak problem?? aja k P pa še nismo šli zaradi tega.ker..pozabim uprašat kadar smo tam.extra zato pa res nismo še šli.
se opravičujem za pravopisne napake..in se zahvaljujem za vsak odgovor.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mehurček urina na lulčku med lulanjem
11.10.2013 21:49:13   
tulpek
Mojemu malemu (4l) se je naredil kar izrazit mehurček, dokler mu ni šla kožica dol ,sedaj samo malo. Se pa naredi tudi nečaku, ki mu prav tako že gre kožica dol. Kolikor vem, je pogosto pri fimozi, lahko pa tudi sicer.

(odgovor članu bugimajstr)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Mehurček urina na lulčku med lulanjem
14.12.2021 4:17:47   
lossingwin35
neat information approximately posted via alex in, neatorama excellent on november 3, 2009 at 3:forty four ampositive as speedy as it become midnight, there came in two little bare dwarfs; and they sat themselves upon the shoemaker’s bench, took up all the work that changed into reduce out, and started out to ply with their little palms, sewing and rapping and tapping away at one of these price, that the shoemaker turned into all marvel, and could not take his eyes off them. and on they went, until the mission come to be pretty carried out, and the shoes stood ready to be used upon the table. this changed into lengthy earlier than daybreak; and then they bustled away as.
business voip service

< Sporočilo je popravil lossingwin35 -- 14.12.2021 4:18:33 >

(odgovor članu bugimajstr)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so znaki, ki kažejo na psihopatijo pri ...
Strokovnjaki na področju duševnega zdravja govorijo predvsem o teh štirih znakih.
Otroke uspavam zgodaj
Moji otroci so vedno šli zgodaj spat. Zapadli smo v rutino, ko so smo se odrekli dnevnemu spancu, približno tretje ali č...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?