|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nikakor zaspati
24.11.2019 23:50:24   
Mama2277
Pozdravljene, upam da mi bo katera lahko pomagala s kakšnim nasvetom.Gre za mojega 4 mesečnika ki zvečer nikakor noče zaspati. Do dveh mesecev starosti ni bilo nobenega problema, vedno je zaspal ob 9ih, nekajkrat na noc sva se dojila. Se vedno zaspi ob 9ih vendar spi samo pol ure, nato pa smo budni tudi do polnoči ali 1ih. Kaj naj naredim da bi prej zaspal? Bi mogoče pomagalo če bi ga zjutraj prej zbudila, zdaj namreč spi do 10h, s tem da se enkrat vmes dojiva.Prav tako me zanima kako ste svoje malčke naučile da sami zaspijo. Naš trenutno zaspi samo med dojenjem ali če ga res dolgooo nosimo. Kupila sem tudi vrtiljak za nad posteljo, ki pa ga bolj zabava kot uspava. 
Hvala za vaše nasvete :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nikakor zaspati
29.11.2019 10:58:13   
Lelly28 RR
Pozdravljena, cikel spanja se spreminja pri otrocih ves čas. Danes lahko zaspi ob 18h, jutri pa do 22h nikakor. Morda pazi, da popoldne ne gre prepozno spat. Sedaj , ko je malce večji pomaga tudi, da ga malce pustiš da sam raziskuje okolico in pri nas je bila hčerkica navdušena nad petjem pesmic, tako se malce utrudijo tudi možgani in potem lažje zaspijo.
Pri nas sama ni zaspala do 2 leta, prejt vedno tako kakor opisuješ - joške ali pa nošenje. Knjig o uspavanju je ogromno ampak sama sem mnenja, da vsaka mamica najbolj pozna svojega otroka in kdaj je pripravljen na samostojno uspavanje. Sicer sama mislim, da dokler otrok se doji je to verjetno še malce prekmalu, nekaterim pa je dovollj že duda v ustih in nežno božanje in petje pesmic. Preizkusi vse kar ti pride na pamet (ni neumnih idej) in nekaj bo že delovalo - za nekaj časa user posted image potem pa spet ne in boš mogla preizkusiti ponovno vse.
Razne igračke v postelji (razen ninice) in nad njo se mi zdi, da jih le še bolj spodbudijo k budnosti. Jaz sem včasih samo naglas govorila, kaj moram še vse postoriti po stanovanju in kaj bom skuhala za kosilo naslednji dan. Ta dolgočasnost in moj glas sta otroka uspavala v 5 min. Če boš preizkusila prosim sporoči, če se tudi pri vas obnese user posted image
Srečno!

(odgovor članu Mama2277)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
6 pravil za prvi obisk novorojenčka
Ko mamica in očka prineseta malo dišečo štručko domov iz porodnišnice, se zanju začenja povsem novo obdobje in v tem čas...