|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
20.11.2019 8:15:37   
Uporabnica123
hej hej! tudi jaz imam točno tale testek še zdaj spravljen in je črtica še zmeram tam samo mal bolj bleda. ampak je, tako da spomin bo ostal :)

torej fracek ti imaš marca ivf?
sanka ti imaš januarja iui..
ajda ti pa imaš tudi v januarju ker so pač zdaj prazniki in ne jemlejo ane? pozabila sem že a imaš ivf?

ja jaz moram dobit 29ga menzo da se naročim na iui.. me bojo še vzeli če pride M do 3.12 tako da sigurno ujamem še zadnji vlak letos :)

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
   RE: Noseča vsak mesec znova
20.11.2019 16:31:05   
*Ajda*
Fracek ja res je😀 sam upam, da bo ta december v pravem smislu vesel zame oz za vse nas😂😉.

Sanka res imajo smešne protokole.. Zato, ker imam icsi in pa kratek protokol me niso vzeli... Zdaj pa moram se v decembru naročit za januarja.. Če pa bi imela dolg protokol pa bi prišla letos na vrsto... Ne razumem glih tega ma ok.. Drugače sem pa imela zelo hecno M. Že tko je zamujala tri dni.. Bolelo me skori ni nič prot prejšnim mesecem... Krvavitev je pa precej šibka.. Danes bi lahko imela že dnevni vložek a M sem dobila v ponedeljek.. Ponavadi mi traja okrog 5-6 dni. Hormoni delajo svoje😀 držim punce za nove pluske in da ne dočakte M😀🤞

(odgovor članu Uporabnica123)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
   RE: Noseča vsak mesec znova
20.11.2019 21:06:14   
Anonimen
Sem si kupila se digitalni clearblue pa mi je rezultat ze izginil 😕 sem mislila da ostane 😕 skoda. Upam da potem na navadnem testu ostane vsaj nekaj casa.
Kako ste kaj punce? 😊❤

(odgovor članu *Ajda*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2878
   RE: Noseča vsak mesec znova
20.11.2019 22:58:06   
*Ajda*
Anonimna na digitalnem izgine v 24 urah. Na ostalih pa ostane oz zbledi rahlo čez čas🙂


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.11.2019 15:23:42   
Malecka8
Spet se malo javljam, po dolgem času.

Preletela sem vse kar ste pisale.. Sankka - zelo mi je žal, da si imela takšno izkušnjo, še vedno držim pesti zate, Mariposa08 tudi zate.. In seveda tudi za ostale.. 
Vglavnem, v juniju sem jemala Clomid 1tableta - sem imela UZ in sta bila vidna 2 folikla.. Nic ni bilo iz tega.. Ker mi pa G dela pavze vsaki mesec.. Sem imela avgusta Clomid - 2tableti na dan.. Brez UZ.. Tudi ni bilo nič.. Potem spet pavza in njihoh dopust.. Tako, da sem zdaj spet jemala Clomid - 2tableti na dan.. Imela se že en UZ na 10dan, kjer so bili folikli manjši kot 10mm, je rekla da verjetno zaradi PCO.. Povedala kako naj imam SO in da se vidiva drug teden.. Sploh nevem kaj naj pričakujem?  Bojo zrastli kasneje ali naj nimam upanja ts mesec? :/Aja.. Pa samo prvič, ko sem jemala Clomid so me bolela prsa in špikalo me je v jajčnikih, potem pa nikoli več. Upam, da bo naslednji teden povedala kaj spodbudnega :/ ne vem več kaj naj pričakujem... 
Lepo bodite, pošiljam pozdravčke vsem. 
Ps. Čestitke tistim, ki ste pisale, da ste zagledale pluske. 😊

(odgovor članu *Ajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.11.2019 15:34:34   
Anonimen
Zivijo punce ❤ kako vam gre? Se pri kateri ze vidi luc na koncu tunela? Drzim pesti ✊✊❤

(odgovor članu Malecka8)
  Neposredna povezava do sporočila: 2881
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.11.2019 13:04:59   
Mariposa08
Zdravo punce, malo se javljam. Pri meni nič novega, čakam M, po dabrostonu je danes že 5 dan, da ni M, dojke me bolijo, mogoče malo bolj kot ponavadi že od O dalje. Čeprav se mi zdi, da sva ta cikel malo falila O, kaj pa vem. Bom malo še počakala preden test naredim. Bi bilo kr smešno, če bi zdej ratalo, nekako ne verjamem, verjetno samo malo M zamuja.


Kako ste ostale, pri keri kaj novega? Malecka lepo, da si se javila, tudi jaz navijam zate. Tole s klomidom je res smešno, da moraš vsak drugi cikel pit. Držim pesti, da keri uspe ta mesec :) 

Pa čestitke vsem novim nosečkam :) pridemo tudi mi za vami :) ❤️

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.11.2019 15:24:14   
fracek
Oj punce.


Hehe, ni luci, spet na vhodu v tunel na Karavankah 😛 To pomeni, da je moja M ze prisla, spet ze na 24. dan. Vceraj sem spet dala kri in skoraj zafrknila preiskavo prehodnosti hyfosy, ker mi je M prisla na nedeljo in nisem javila tisti dan (morala bi po mailu, pa so mi rekli, naj poklicem in sem potem mislila, da v nedeljo tako ne bo nihce dvignil). Skratka, so me vseeno stlacili noter in jo imam naslednji teden. Koristna info za vse - posljite mail, ko ne dobite na telefon. Ker vceraj sem potem klicala 50 krat ziher, pa vedno zasedeno. Se dobro, da sem se spotoma oglasila, ker sem tako sla v laboratorij. Uporabnica, da bo okrog marca komaj ivf mi je rekla g na zadnjem posvetu, tako da za ziher se nic potrjeno. Tako se vedno cakava na posto od konzilija. Je pa zdaj na njihovi strani (mb) zapisano, kako je s postopki v decembru, ce katero zanima.Mariposa, bilo bi hecno, ampak noro dobro. 😊Upam, da rata, drzim pesti💪💪💪

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.11.2019 18:18:18   
Anonimen
Zivjo punce.Nevem na kater forum naj se obrnem ampak vam tukaj najbolj zaupam in vem da mi boste mogoce znale pomagat saj ste dale ze veliko cez.Trenutno sem v zacetku 6. Tedna nosecnosti. Danes bila pri G zaradi temno rumenega izcedka, naredila je UZ in pravi da je vse ok da se vrecka lepo vidi in v njem lep rumenjacek. Zdaj pa sem na hlackah in wc papirju opazila krvav izcedek, brez grudic, brez vsega. Je to cas za preplah? Poklicem G? Pomoje sem najbolj annoying nosecnica ever 2x sem joo ze klicala ta teden....naj letim na urgenco?

(odgovor članu fracek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2884
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.11.2019 19:44:11   
Uporabnica123
Anonimna.. Mogoce je zaradi pregleda ce je delala vaginalno ta krvav izcedek. Ce nimas bolecin pocakaj do jutra in ce bo jutri se kaj krvavo bi jaz kr sla in nic cakala. Mene so nadrle ko nisem sla takoj in mi zabicale da nobena krvavitev v nosecnosti ni okej in treba takoj na pregled.. Ce te pa tko muci pa pojdi na urgenco. Vec kot domov poslat te nemorejo. Cestitke in naj bo vse vredu❤️


Jaz cakam na M v petek jo moram dobit.. Vceraj imela rjav izcedek tak cist pikico in sm misnla da bo danes ze prisla pac prej na 25 dan ampak ni ne duha ne sluha :) 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.11.2019 22:12:08   
Sankka
Anonimna, je kaj novega?

Mariposa, kakšne novice?

Malecka?

Fracek fajn da je šlo skos, da se vsaj kaj premakne pred prazniki.

K, tvoje novice pa tak nestrpno čakam, da vidimo kaj je zdaj to :D

(odgovor članu Uporabnica123)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.11.2019 8:05:06   
Anonimen
Anonimna, tukaj druga anonimna s podobnim trajanjem nosecnosti. In tudi jaz sem vceraj imela na wc papirju nekaj krvi ko sem sla in notri v vagini nekaj. Do vlozka ni prislo vec kot 3 lise. Seveda se mi je porusil svet in sem sla na urgenco in prvic videla srcka in to kar dva ... Ampak je bilo 10krat povedano da 50 % krvavitev se ne konca ok. In sem ostala doma, lezim, obupana in v strahu opazujem vsak svoj znak. Dobila sem dabroston in spasmex, ce bi imela krce. Upam da samo rumeno telesce popusca in bo dabroston pomagal. Kako se ti v enem trnutku svet polepsa in pocrni. Res ne vem zakaj me nekaj nekje tako preiskusa. Najprej z zanositvijo, sedaj pa se tole. Strah me je vsake ure in vsakega novega dne... 😣 borke, bodite mocne! 


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2887
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.11.2019 12:43:09   
Uporabnica123
anonimna žal mi je da se ti to dogaja.. bodi optimistična in počivaj.. javi kako bo z krvavitvijo.. upam da se vse umiri in te še naprej spremljata dva srčka!user posted image
jaz sem dobila menzo..nemorm vrjet, glih pravi čas je prišla, da se še lahko naročim na iui v decembru! saj vem, da spet vrjetno nebo nič, ampak vsaj nekaj se dogaja.. :D
kako ste ostale?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.11.2019 13:31:16   
fracek
Obe anonimni, drzim pesti, da bo vse vredu. ❤ Javita se z dobrimi novicami. 

Uporabnica, skoda za M. Tudi mene malo zamotijo vsi ti pregledi in je zdaj lazje cakat cez mesec. Kljub temu, da se to celo obdobje poskusanja vlece, meseci minevajo noro hitro. A mogoce katera ve, kako je s SO pred/po pregledu prehodnosti. Jaz bom v tistih dneh ravno okrog ovulacije ...

(odgovor članu Uporabnica123)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.11.2019 13:31:44   
fracek
Mariposa, kaksno je stanje?


(odgovor članu fracek)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.11.2019 15:04:47   
Mariposa08
K1234 tudi jaz sem danes dobila M. Niti nisem razočarana, mi je že vseeno postalo. Itak sem prepričana, da bo z umetno uspelo, nekako tko čutim, tko da mi jr to naravno poskušanje s temi tbl že čisto odveč postalo :) imam pa kr močen gpavobol in kr močno M 🤦‍♀️😒

Fracek evo, M je prišla tko, da nič ni bilo, kot sm rekla bi bilo hecno, če bi lih zdej uspel 😀Glede preiskave in SO, meni so odsvetovali po preiskavi odnose par dni in pa da se tisti mesec preskoči glede poskušanja zanositve, ampak me je tudi bolelo tko da mi niti ni bilo do tega, ene so vseeno imele odnose po tem in so celo zanosile in je bilo vse ok😊 sej to imaš prehodnost jajcevodov al kej drugega? Zgleda, da greva obe marca v postopek, če prej ne rata, se bova lahko spodbujale 🤗

(odgovor članu fracek)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.11.2019 17:03:17   
Anonimen
Anonimna in ostale. Moj izcedek je zaenkrat izginil (verjetno je bilo res zaradi vaginalnega pregleda), dane zjutraj ko sem vstala (se preden sem sla na wc) mi je med nogami pritekla tekocina skupaj s sluzjo ki je bila malo krvava, potem pa ne duha ne sluha o krvi cel dan. G mi je predvcerajsnim narocila naj pijem magnezij saj mi bo to preprecilo krcenje maternice ker sem imela skoraj da menstrualne krce in da slucajno nebi prislo do splava. Srcka se zal se ni videlo zato me je narocila naslednji teden da vidimo ce bo srcek in ce se je nosecnost obdrzala. Mocno upam da je use uredu in da bomo imeli mirne prihajajoce praznike polne navdusenja.
Vam punce pa... prihaja miklavz, pa dedek mraz in bozicek, ni hudic da kateri od njih ne prinese pluska 😆

(odgovor članu Mariposa08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2892
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.11.2019 17:29:37   
Anonimen
Hvala vam. ❤ Tukaj anonimna 2, tudi jaz danes nisem imela izcedka, dan sem preležala in pol prespala in se malo pomirila. Jem tablete in upam da tako ostane do naslednjega pegleda in da bom res lahko lovila dva mala vragca. Ironično, da mi je ginekologinja rekla, da ne bo napisala Clomida, da si ne bom nakopala dvojčka. Evo, tudi brez njega je ratalo. In pa vedno sem mislila, da bom delala do konca nosečnosti itd. Zarečenega kruha se največ poje. Anonimna, drzim pesti zate da bo zdaj naprej vse ok. 


Ostalim pa da čim prej zagledate +. Ne obupat, na koncu bo vsaka skrb, vsaka solza ... vse bo poplačano. 🐞

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2893
   RE: Noseča vsak mesec znova
29.11.2019 18:44:13   
Uporabnica123
Babike. Jaz sem imela 5 dni nazaj malo rjavega izcedka. Glih tok da se je na vlozku kaj poznalo.. In potem vceraj na 27dan cikla je bila zjutraj med tekocim izcedkom malo svetle krvi in sem misnla da je to ze M in je pac prisla en dan prej. Ponavadi imam vedno na 28 dan.. No.. In jaz pisem cela vesela mail na kliniko da sem dobila M in da naj mi dajo datom za ultrazvok za iui potem.. Kao narocena sem 2.12 v ponedeljek.. Ampak! :D od krvi je blo vceraj tisto to in nic vec.. Niti pikice krvi ali rjavega izcedka.. Okej sm misnla da bo ziher danes ker je pac vedno tocna. Ampak je se kr ni. Nicesar ni. Hodim na wc ko nora skos gledat kdaj bo.. Ker spika me pa pa obcutek v trebuhu imam tut isti kot pred M. Zej pa res nevem ka je to. Al so se mi pobrkali hormoni al mi bo pa zamudila in nebom mogla vec na iui decembra. Ker kao vzamejo samo tiste kere dobijo pred 1.12 menzo. Fak nevem. Prehitr sm mail tam pisala.. Ce pride jutri bo se okej bom pac povedla tam da sem misnla da je prisla prej pa sm hitro pisala mail.. pa je en dan kasnej oz.dva prisla.. Upam da nebojo komplicirali :D

Kakorkoli ce pac jutri nebo prisla zjutraj delam za vsak slucaj test. Sam je res nemogoce da bi zanosla brez stimulacije ovulacije in pa ne glih rednih odnosov ta cikel :D 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
   RE: Noseča vsak mesec znova
29.11.2019 22:03:14   
Anonimen
Uporabnica123Naj povem mojo zgodbo kako sem zanosila. Bil je edini mesec za keterega sploh mislila nisem da bi zanosila (ker sem pac obupala nad vsem), SO sva imela 1x in to 4 dni pred O (ovulacijo sem cutila tako da sem vedela kdaj je bila), nato se mi je dva dni pred M pojavila kri ena kapljica krvi, potem pa M kar ni in ni bilo se naslednja dva dni in potem sem naredila test in je biu presenetljivo pozitiven. Mislim da imava priblizno enako situacijo. Upam na najboljse in da zagledas plusek 😊

(odgovor članu Uporabnica123)
  Neposredna povezava do sporočila: 2895
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.11.2019 11:28:17   
Uporabnica123
Anonimna si me kar nahajpala vceraj z tvojo zgodbo sam itak ni nic. Negativen test zjutraj in pa ni se nic se vlilo iz mene.. Sem pa zdaj na papirju imela spet malo belga izcedka in neko crtico rozasto. Prav norce se dela iz mene da nebom sla na iui decembra :D



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.11.2019 11:46:17   
Malecka8
Drage moje, tudi ta mesec ne bo nič. Moji folikli ne rastejo, po enem tednu so bili še vedno 10mm.. Razočarana, obupana, solzna. Res se grozno slabo počutim. Po vseh "pravilih" bi morala biti sedaj v času ovulacije, če bi imela redno M, bi bila seveda O že mimo.. No sedaj imam pa svetlo rozast izcedek, ampak samo ko se obrišem. Sploh ne vem kaj bi naj to pomenilo. :/ pa jajčnik me vsake toliko zaboli.. 


Drugače pa dobim v torek napotnico, sploh ne vem ali že za neplodnostno ali kaj, ker sem bila tako zmedena, da sem si zapomnila le to, da folikli ne rastejo zaradi PCO.. Bom videla v torek kaj piše.. Imam pa BAJE zdaj naslednji mesec večje možnosti za zanositev, ja ziher!! Če zdaj ni bilo nič, kaj bo te drugi mesec.. Eh.. Rekla je naj se še vseeno trudima zdaj 2 meseca, potem pa bom tako že tam - nevem kje, naročena. 
Morala sem dati to iz sebe, ve ste super poslušalke. 😁

(odgovor članu Uporabnica123)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.12.2019 18:20:07   
Uporabnica123
Malecka zal mi je za tole. Kateri dan cikla pa si bila na uz? Kak ves da ni prislo do O?

Vem kako je ko se ti vse podre... Vse mamo vzpone in padce tukaj. Sam upamo pa obupamo in nikamor se ne premakne. Vsaj zdi se tak. Upam da si dobila za neplodnost napotnico in se ti tam kaj bol posvetijo.. 
Jaz se kar nimam M. Danes zamuja ze dva dni. Krvi ni bilo niti rjavih izcedkov. Spika me po jajcnikih edino in pa belega toka imam vsak dan po malem. Res nevem kaj se mi je zdaj poruslo to vse skupaj.tudi danes je bil negativen test tak da sm nosecnost cist izrinila.. Zamudila sem iui decembra in zdaj lahk sam upam da bo M sploh prisla da se januarja lahko narocim. Groza uglavnem :) Kako ste ostale? Mariposa? 

(odgovor članu Malecka8)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.12.2019 19:55:31   
Malecka8
UZ sem imela na 10.dan in potem še na 17. Sej lahko bi bla O kasneje.. Ampak folikli so premajhni kajne? :/ ker so moji cikli kljub Dabrostonu vcasih dolgi 29dni, vcasih pa 40.. :|Kaj pa je ta izcedek pa tudi nimam pojma, vceraj je bil roza in tak - vlecljiv..Ne upam več prebirati, kaj kaj pomeni, ker me bo na koncu še strah zraven jezil.. :) 
K1234 - hm.. Pa kaaako ti ravno zdaj zamuja. :( neverjetno, upam, da vseeno čimprej dobiš M, če se ze plusek ne želi prikazat.. :/ :*

(odgovor članu Uporabnica123)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
   RE: Noseča vsak mesec znova
3.12.2019 12:31:34   
Mariposa08
Zdravo punce, kako ste, že kej novega pri kateri 😀?

Malecka žal mi je za neuspeli cikel, ta mesec si brez clomida? Ti še ni dala napotnice za neplodnostno ali si že tam obravnavana, malo sem pozabila 🤦‍♀️😀
K1234 je kej novega? Si test ponovila? 😀 Pri meni nič novega, ravno po M sem, pijem clomid že 4.cikel,komaj že čakam januar, da se zmenimo za postopek, itak sem že skoraj prepričana, da tole naravno je samo izguba časa pri mojih težavah. 

(odgovor članu Malecka8)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Spomladanska utrujenost
Kaj je spomladanska utrujenost in kako jo najlažje premagate. Z malo dobre volje je vse mogoče.
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?