|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečke #skupajdoma
20.3.2020 8:17:06   
Ajra RR
Draga nosečka,

domača karantena niti približno ni mačji kašelj. user posted image  Ali res virus ne bo škodil mojemu srčku? Kako bom rodila sama? SKrbi me, da tega še dolgo ne bo konec, da se mi bo nosečnost zapletla zaradi tega ...Vsak dan nas premetavajo različna čustva, skrbi, strahovi in tisti nemiren občutek, ko ne veš, kaj se bo zgodilo jutri. Da ti bo lažje krmariti čez vse te občutke smo tukaj ustvarili VAREN PROSTOR, kjer lahko zapišeš, kako se trenutno počutiš. user posted image Povsem ANONIMNO, seveda. Karkoli ti leži na duši in bi rad/a podelil/a z drugimi nosečkami, tukaj je prostor za vse tvoje notranje vsebine.

Saj veš, v slogi je moč! Tudi, ko moramo ostati doma.


Tvoja Ringaraja user posted image


Sledi nam tudi na Facebooku in Instagramu!


< Sporočilo je popravil Admin -- 20.3.2020 9:43:09 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nosečke #skupajdoma
20.3.2020 9:29:08   
MummyAgain
Nosečke drage, jaz sem vsak dan v mislih z vami, še posebej s tistimi, ki boste rodile kmalu in verjetno brez prisotnosti partnerja. Mislim na vse vas, da bi se prebile varno in zdravo skozi vse obvezne preglede, da bi imele čim več sproščenih trenutkov in čim manj skrbi in da bi otroka rodile v miren, varen svet. Mamo to, mi ostajajo doma, tudi za vas!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajra RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nosečke #skupajdoma
20.3.2020 12:25:31   
Anonimen
Do poroda ne še kar nekaj casa, bolj kot prisotnost partnerja me skrbi vpliv virusa na plod in name... Bolj kot ne sem se samoizolirala in me skrbi, da bo to trajalo tja do junija, seveda pa bo možnost za okužbo tudi še pozneje verjetno. Pa seveda da bi se potem okužil otrok... 😔 Moti me to, da odpovedujejo ali prestavljajo preglede, da ne bom mogla na šolo za starše in da ne morem po nakupih za otroka. 


(odgovor članu MummyAgain)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nosečke #skupajdoma
28.3.2020 19:52:14   
Lelly28 RR
katere preglede so ti pa vse odpovedali? mene naslednji teden čaka morfologija pa me je tudi malce strah da bi odpovedali user posted image drugače pa lepo uživam doma s hčerkico in možem, ki še vedno dela- tako da upam da nama ne prinese kakšnega viruska domov. da bomo lepo zdravi pričakali porod avgusta user posted image
tiste, ki ste pred porodom pa srečno in držite se tudi če boste same

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.