|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečnost po spontanem splavu
19.10.2020 11:26:51   
Mrs N.
Oj,

avgusta sem imela medikamentozno prekinitev nosečnosti zaradi zadržanega splava v 8.tednu nosečnosti. Žal je plodku nehal biti srček kak teden pred UV-jem. Izguba naju je z možem zelo prizadela, zato sva se odločila, da poskusiva še isti cikel.Uspelo mi je zanositi še pred pričakovano prvo menstruacijo. Imela sem že dva UV-ja, trenutno naj bi bila noseča nekje začetek 7t. Nazadnje je bil lepo viden plodek s srčkom in rumenjakov mehurček.
Naslednji UV imam cez dobra 2 tedna, ko bom (vsaj upam) v 9.tednu. Starost ploda se bo bolj natančno določila z naslednjim UV (katerega me je itak groza).

Trenutno nimam posebnih znakov, imam večje in napete prsi, sem zeloooo utrujena, imam obcutljiv želodec, rahle slabine čez dan, ni pa tistih "ta pravih" slabosti. Tudi nazadnje, ko je prišlo do odmrtja plodka, slabosti nisem imela. Zato me zelo skrbi😔
Za sabo imam eno uspešno nosečnost, kjer mi je bilo slabo že nekje od konca 5.tedna pa do ene 8., 9.tedna.

Težko se je sprostiti v tej nosečnosti, čeprav je moja G imela kar nekaj spodbudnih besed. Potem je tukaj še zelo stresna služba😔
Ali ima katera podobne izkušnje? Kako doživljate nosečnost po ss?
Hvala in lp vsem⚘

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nosečnost po spontanem splavu
26.10.2020 23:25:08   
LoniRR
Heij. 

Prvo ti cestitam za ponovn ozanositev in sem ful vesela da sta se z mozem opogumila in vama tako hitro spet uspelo. Sama sicer nimam izkusenj s SS imam pa nekaj oseb poleg ki so to dozivele. Zelela bi ti reci da to da nimas slabosti ne povezuj s slabimi mislim. Verjamm daje tezko odmisliti in se bojis za ponovno izgubo ampak sama sem dala cez 2 uspešni nosečnosti in si nista bili niti mal podobni. Pri prvi sem imela slabosti. Ne samo na zacetku ampak tudi kasneje, ce nism jedla. Pri drugi pa ravno obratno. Sam jest nism smela pa je bilo ok. No se pa v ruge vsaj nisem zredila nic in imam ze kile na svojem mestu 😁😆😆😆. Sem pa rodila obakrat puncko in sicer prvo aprila 2019 in drugo avgusta 2020. Sprosti se in uzivaj. Bom pa z veseljem prebrala se ksn tvoj odg. 😉 

(odgovor članu Mrs N.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nosečnost po spontanem splavu
27.10.2020 10:50:01   
Mrs N.
Zdravo,


hvala za odgovor😊
No slabosti so se začele in trajajo ves dan, vedno moram nekaj jesti, drugače rata kar hudo. Zadnje dva dni je malo boljše, sem tudi v službi in nekako zdržim teh 8 ur. Je pa res popolnoma drugačen občutek kot v prvi nosečnosti, ko nisem mogla dobesedno nič, slabo mi je bilo po dnevu in ponoči.
Me pa še vedno skrbi, da bo kaj narobe, težko pričakujem ultrazvok, imam ga šele čez dober teden dni. Groza me je, da ne bi bilo srčka. Seveda upamo na najboljše. Mogoče me bolj skrbi, ker mi je zadnja dva dni malo boljše..
Verjetno so takšni obcutki tudi normalni po ss. Sploh ker sem ga imela nedavno. 
Nekako bo treba preživet še ta teden do UV-ja😔
Lp


(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nosečnost po spontanem splavu
25.11.2020 6:09:31   
jujuya
Wow, marvelous blog format! How lengthy have you ever been blogging for? you make running a blog look easy. The entire look of your website is excellent, let alone the content!
Also visit my web page -virtual phone

< Sporočilo je popravil jujuya -- 25.11.2020 6:10:19 >

(odgovor članu Mrs N.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Nosečnost po spontanem splavu
25.11.2020 11:34:28   
Anonimen
Zdravo,
popolnoma te razumem, ta strah je prisoten vsako sekundo. Sama sem imela že dva ss ampak meni se je obakrat začelo z rjavim izcedkom in nato s krvavitvami. Zdaj sem ponovno noseča, sploh si ne upam veseliti, ne upam pomisliti v prihodnost. Vsak dan doživljam ta strah, vsakič ko grem na wc pregledujem dnevni vložek po dolgem in počez in z očmi iščem rjavo ali rdečo sled. Pravzaprav imam občutek, da bo ponovno splav in samo čakam. Pregleda še nisem imela, vendar me je že zdaj strah ali mi bodo rekli prazna gestacijska vrečka, ni utripa, izvenmaternična,...
Grozno, dejansko ne vidim da bi tokrat uspelo. Poleg tega pa sem imela tudi vgnezditveno krvavitev in 10 dni kasneje rahlo rjavkasto. Tako da samo čakam vsak dan posebej kdaj se bo zgodilo.
Kar se tiče znakov, zelo sem utrujena, lahko bi samo spala, slabosti (vendar ne bruhanje), rahlo napete in boleče prsi. Sem pa v 7 tednu in en dan. Najbolj kritični tedni so pa do 13. tedna...ne vem kako bo, če sploh bo.


(odgovor članu jujuya)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Resnična zgodba: Za mojo novorojenko, poko...
Žalostna, prežalostna zgodba mame, ki ji je otrok umrl v trebuhu! Hkrati pa poziv vsem staršem, naj sprejmejo vse nepres...