|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosecnost?
7.3.2020 11:37:46   
Anonimen
Pozdravljene,zanima me ali je imela katera podobno situacijo. :)
Zadnjo M sem imela 5.1., pocutim se napihnjeno kot preden dobim M, vcasih mi je malo slabo, prsi so postale malo obcutljive, vceraj in danes pa sem opazila svetlo roza izcedek (ampak res zelo zelo malo). S partnerjem nimava nobene zascite. Naredila sem test pa je bil negativen. Naslednji teden imam sicer pregled pri G ampak me vseeno zanima ce ima katera izkusnje s podobno situacijo.
Hvala za odgovore 😊
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nosecnost?
12.3.2020 10:23:30   
Lelly28 RR
Zdravo, pri nosečnosti žal ne moremo ugibati, domači testi so sicer uporabni ampak sigurno ti bo pa pregled pri gnikeologu dal pravilni odgovor. slabša menstruacija je lahko tudi zaradi stresa,izgube teže ali kaj podobnega, tako da se na to ne moremo zanašati. upam da sem kaj pomagala, če boš pa izvedela , da si noseča nam pa kar sporoči, bomo zelo veseli user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako pravzaprav izgleda porod
Trenutek, ko se ustvari življenje je neverjeten, otrokov prihod na svet pa je še bolj čudežen.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!