fracek
|
Zdravo punce. Pregled v 17. tednu za mano, vse super, tako da sibava proti morfologiji, ki bo cez 1 mesec. Uff, ta mesec dni premora med pregledi je res brutalen, tako da upam, da bo se naprej vse ok in da bom ze prej kaksne gibe zacela cutit, da se malo zamotim. Nosim jo bolj zadaj, kar verjetno pomeni, da zacnes kaj kasneje cutit, ali kaksne izkusnje imate tiste, ki ste ze mamice? Zredila sem se 1kg, predvsem okoli trebuha se mi zdi, da se nabira in boki sirsi, nisem pa se nic merila. Zvecer si dajem inzulin, sladkor je sedaj pod kontrolo. Zadnja dva tedna kar precej obcutim tudi tiscanje v maternici in obcasno pikanje, tako da si mala dela prostor zgleda 😊 Vedno sem se sprasevala, zakaj na zacetku nosecnosti, ko vse pravijo, da nonstop hodijo lulat, mene nic kaj pogosteje ne tisci 🤔 No, zdaj se je pa tudi meni zacelo hehe. Grem na wc, pa bi ze spet lahko sla. Isto sem zacela gledat vozicke in nimam pojma o nicem. Kupila bom rabljenega. Kaksna dodatna priporocila? Uporabno za vse terene in da bo cim dlje funkcionalen? @Pikafna, jaz sem dobila rezultate Panorame 9. dan po odvzemu krvi, kar po mailu. Kam si sla na odvzem? V Medgen?Midva sva pa zdaj novico delila ze z vsemi, ki so bolj ali ne prisotni v vsakodnevnem zivljenju, tako da sva s tem naceloma opravila mimogrede, brez posebnih napovednikov in dogodkov. Samo da je vse ok in glavno, da sva midva srecna ❤ Dobro bodite in vse lepo naprej 🤞🍀
|