|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pametne igrače, internet igrač
1.9.2019 12:15:33   
Peter91
Pozdravljeni,

Z novim šolskim letom se začnejo novi izzivi. Digitalizacija vse bolj vpliva na naša življenja, sploh na otroke, ki so v modernem času že od malih nog v stiku z digitalnim svetom. Zato sem se za magistrsko nalogo sem se odločil raziskati področje ''internet igrač'' - pametne igrače, ki se povezujejo na internet. Takšne igrače predstavljajo za otroke stično točko z digitalnim svetom. Otroci kot uporabniki digitalnih naprav nimajo ustreznega znanja in izkušenj o ustrezni uporabi le-teh, zato menim, da je to področje izredno pomembno raziskati, še zlasti iz vidika zasebnosti in varnosti osebnih podatkov. Navsezadnje je naša dolžnost, da zaščitimo otroke.

Pripravil sem anketo, za katero vljudno prosim starše in skrbnike otrok, da si vzamejo 5 minut in jo izpolnejo. Z rešitvijo mi boste pomagali pri raziskavi, hkrati pa boste prejeli vsaj nekaj podatko o omenjeni problematiki. Naslov do povezave: https://www.1ka.si/a/227382

Že vnaprej se vam lepo zahvaljujem!

Lep pozdrav
Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Gregorjevo - Praznovanje z otroki
Na Gregorjevo lahko spuščate ladjice, organizirate družinski dan ljubezni ali raziskujete stare ljudske običaje.
BLOG: Od hiše do hiše, od vrat do vrat ...
Včasih se mi zdi, kot da je tudi pust postal instanten. Hitro po kostum v najbližjo trgovino, malo naokrog po sladkarije...