|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 6 7 [8]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Porodnišnica Šempeter
7.6.2010 0:06:54   
tmrrs1
Bom pa še jaz nekaj dodala;

Rodila sem dvakrat, obakrat v Šempetru. Prvič aprila 2008 in drugič decembra 2009. Prvič se mi je zdelo, da lepše ne bi moglo bit in sem upala da bo vsaj tako tudi drugič. No, pa je bilo še lepše. Če bi (upam da bom) rodila še enkrat bi kar brez pomislekov šla spet v Šempeter. Ne bom omenjala imen osebja, bom pa odkrita da nisem bila z vsemi popolnoma zadovoljna.
Tako pač je punce, osebje dela z ljudmi. Mogoče ne uberejo vedno pravega tona, včasih je potrebno tudi malo potrpeti in se zavedati da nismo edini za katere skrbijo. Po porodu so hormoni tako razburkai da nas v jok spravi čisto vsaka malenkost. Ni potrebno posploševati, če se je nam ali znanki zgodilo kaj slabega. Mnenja sem, da so tam zato da ti pomagajo, nobenemu ne bodo zavrnili pomoči ko jih za to prosijo. Le ne pričakovati nemogočega punce...
Ko prebiram negativne poste se mi zdi, da je veliko jeze brez potrebe. Malo več informiranosti, malo več poznavanja razmer, predvsem pa malo več strpnosti ne bi škodilo nobenemu... 
Veliko sreče vsem in kar mirno pojdite rodit v Šempeter. Pa veliko veselja z malčki!                  

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 176
   RE: Porodnišnica Šempeter
8.6.2010 10:08:20   
NinicaN
Pozdravljeni!
Zanima me če katera ve kako je z obiski v Šempetru zdaj, jaz imam namreč rok čez kak mesec in sem slišala, da lahko pride na obisk samo partner, otroci pa nimajo vstopa v sobo.

(odgovor članu tmrrs1)
Neposredna povezava do sporočila: 177
   RE: Porodnišnica Šempeter
17.8.2010 15:04:46   
Jazzka
glede Šempetra...oziroma velja za VSE USTANOVE.
Same smo krive, kako ravnajo z nami. Definitivno samo enkrat si je oseba, zaposlena v bolnišnici drznila svoje frustracije izkaašljati na meni. V hipu sem ji servirala in zagrozila z osebno tožbo. V sekundi je spremenila obnašanje. Ponavadi smo vsi ponižni in prestrašeni.
Vsak ima slab dan, ampak na meni se ne bo noben izžiljat. Jaz si ne dovolim tega na drugih, zato se ne bodo na meni. Tako, da drage mame in bodoče mame, ne smete dovoliti, da bodo z vami nesramne, .... karkoli.
Zahtevajte spoštovanje in korekten odnos.

user posted image

(odgovor članu papica2)
Neposredna povezava do sporočila: 178
   RE: Porodnišnica Šempeter
18.8.2010 12:38:40   
tinca80
Pozdravljene!
V Šemperu sem rodila 10.08.2010 in sicer z napovedanim CR. Z obiski je pa tako lahko pride samo partner oz. mož z otrokom, za ostale sorodnike, pa jih je potrebno sprejemati v sobi za obiskovalce oz. dnevnem prostoru. Otroka pa ne pokažejo oz. je v stiku z njim samo mož. to pa so uvedli zaradi tega ker je ogromno otrok končalo na pediatriji zaradi različnih virusov, ki naj bi jih obiskovalci prinašali. Vsaj tako je bilo obrazloženo meni. Kar se pa tiče osebja, babic, zdravnikov, lahko rečem same pohvale glede vseh. Če bi imela za izbirati katero porodnišnico izbrati bi definitivno še enkrat Šempeter. Če še katero karkoli zanima naj pa vpraša. LP

(odgovor članu Jazzka)
Neposredna povezava do sporočila: 179
   RE: Porodnišnica Šempeter
30.8.2010 13:17:18   
palčica24
Pozdravljene,

no lepo, da lahko saj možje in otroci pridejo an obisk. Sama sem namreč rodila lani julija in je bila porodnišnica zaprta prav za vse :( si predstavljate...tri dni brez obiskov moža.....No ma je blo lepo vseeno. Letos se nazaj vračam v porodnišnico oktobra. In sploh ne razmišljam, da bi šla kam drugam kot v Šempeter. Lanski porod in oskrba sta bila super....Babice, sestre ,zdravniki....neprecenljivi res. Tako, da iz moje strani samo in čisto nič drugega, kot same pohvale. Sem pa mela veliko babic in zdravnikov, ker se je moj porodek mal zavlekel in sem vse 3 smene zamenjala in vse so ble super :)


(odgovor članu tinca80)
Neposredna povezava do sporočila: 180
   RE: Porodnišnica Šempeter
2.9.2015 10:27:42   
chapita
Pozdravljene,

zanima me če je katera mamica pred kratkim rodila v Šempetrski porodnišnici ter kako je bila zadovolna? Po vsej verjetnosti me čaka CR. zanima me tudi če je katera imela spinalni CR in kako je vse potekalo?

Hvala in LP

(odgovor članu palčica24)
Neposredna povezava do sporočila: 181
   RE: Porodnišnica Šempeter
28.8.2016 13:51:19   
Epi_duralna
Zdravo,

Zanima me, če je katera rodila letos v šempetrski porodnišnici in kako je z epiduralno? Obljubljali so, da bo na voljo od januarja naprej...

Hvala za info!

(odgovor članu chapita)
Neposredna povezava do sporočila: 182
   RE: Porodnišnica Šempeter
21.10.2017 17:37:52   
k1986
Pozdravljene!
Tudi mene zanima, če je katera pred kratkim rodila v Šempetru? zanima me kaj je treba s sabo prinest?
pdp imam 13.1.2018

lp

(odgovor članu Epi_duralna)
Neposredna povezava do sporočila: 183
   RE: Porodnišnica Šempeter
21.10.2017 19:04:28   
Epi_duralna
Jaz sem tam rodila lani. Ne vem, če bi izpostavila kaj posebnega, da moraš imeti s seboj. Vložke, mrežaste spodnje hlačke ipd imajo. Brisače, spalne srajce tudi in jih tudi dobiš za se preoblečt, če potrebuješ ekstra. Rabiš vse za osebno nego (zobno ščetko, gel za tuširanje, ipd.) Za dojenčka potrebuješ svoje pleničke (ti jih lahko partner prinese naknadno, na začetku dajo oni svoje). Za pit je čaj ali pa voda iz pipe, za jest tudi ni tako slabo. Če te zanima kaj bolj specifično pa vprašaj.

(odgovor članu k1986)
Neposredna povezava do sporočila: 184
   RE: Porodnišnica Šempeter
22.10.2017 9:34:45   
k1986
hvala za odgovor...me je predvsem to glede vložkov in plenic zanimalo user posted image
ja za hrano vem, da je ok...je moj stric vodja kuhinje user posted image

(odgovor članu Epi_duralna)
Neposredna povezava do sporočila: 185
   RE: Porodnišnica Šempeter
10.8.2022 21:04:28   
wyanet
Ima katera izkušnje s porodom v Šempetru zadnje čase? :) Kakšno je osebje, ali upoštevajo želje (npr da se premikaš med popadki, da imaš zatemnjene luči...)?
Hvala 

(odgovor članu k1986)
Neposredna povezava do sporočila: 186
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 6 7 [8]
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 6 7 [8]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?