|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj vzglavnik?
5.9.2013 10:28:30   
lery
Lep pozdrav! Zanima me če vaši otroci uporabljajo vzglavnik za spanje. Ali imate navadne ali iz spominske pene.Mi smo dosedaj uporabljali mali tanki vzglavnik,ki se ga kupi v pikapolonci,sedaj pa bi ga rada menjala samo ne vem katerega da bi bil res idealen za otroka.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj vzglavnik?
16.9.2013 15:24:18   
sannndra
Moja skoraj 2-letnica nima posebnega vzglavnika. Mislim, da ga za zdaj ne rabi. Če pa misliš na starejše otroke pa še nimam izkušenj:)

_____________________________

BLOG

(odgovor članu lery)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kdaj vzglavnik?
27.9.2013 13:00:08   
SU
Mi smo pričeli okrog 2. leta... Kupila sva vzglavnike z ajdovimi oluščki, kakršne imava tudi midva... Ne menjam za nič na svetu in tudi mala dva izredno lepo spita na njih. Niso pa standardne velikosti, ampak so manjši in nižji.

(odgovor članu lery)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kdaj vzglavnik?
29.7.2021 21:42:21   
Lelly28 RR
Mi smo brez vzlavnika,ampak si potem ponoči odejo zloži in spi na njej, tako, da morda ne bilo narobe da bi ji ga kupila user posted image

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kdaj vzglavnik?
6.8.2021 21:51:00   
Tasykaa RR
Je star 11mesecev in je še vedno brez vzglavnika 🙈 niti nima interesa, ko ga kdaj k sebi vzamem da bi bil na vzglavniku 😀 tako da mislim da ga ne pogreša 🙈🤣 tud sama spim skoraj brez 🙈 imam ga samo toliko da spim na prevleki bolj kot na vzglavniku 🙈


(odgovor članu Lelly28 RR)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vesel dan mučenikov
Danes obeležujemo dan mučenikov, tako da gospodje – danes je vaš dan! Tradicionalno naj bi vam vaše drage za darilo prin...
Otroci, ki obožujejo dinozavre so ...
Če je vaš otrok obseden z dinozavri in pozna vse informacije o T-Rexu, se sprostite in uživajte v njegovi igri! Razvija ...