|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mamice in očetje #skupajdoma
20.3.2020 8:19:10   
Ajra RR
Draga mamica, očka,

domača karantena niti približno ni mačji kašelj. user posted image  Vsak dan nas premetavajo različna čustva, skrbi, strahovi in tisti nemiren občutek, ko ne veš, kaj se bo zgodilo jutri: Zelo me skrbi za dedka in babico. Težko mi je, ker otrokom ne moreva obiskati starih staršev, pa tako osamljena sta. Sploh ne vem, kako bova lahko odplačevala kredite, če kdo od naju izgubi službo zaradi te krize. Ne vem, kako naj se organiziram, da bom lahko učinkovita tudi pri delu od doma. Kaj si bo o meni mislil delodalajec, če ne bom dovolj naredil za službo doma ... Vse te številne občutke moramo starši zaradi otrok imeti še toliko bolj pod nadzorom.
Da ti bo lažje krmariti čez vse to smo tukaj ustvarili VAREN PROSTOR, kjer lahko zapišeš, kako se trenutno počutiš. user posted image Povsem ANONIMNO, seveda. Karkoli ti leži na duši in bi rad/a podelil/a z drugimi starši, tukaj je prostor za vse tvoje notranje vsebine.

Saj veš, v slogi je moč! Tudi, ko moramo ostati doma.


Tvoja Ringaraja user posted image


Sledi nam tudi na Facebooku in Instagramu!


< Sporočilo je popravil Admin -- 20.10.2020 14:10:18 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mamice in očetje #skupajdoma
20.3.2020 9:41:14   
5ri
Počutim se zaskrbljeno. Sem doma z otroki (3 in 5 let), delam za službo, tašča pa je z malčkoma pred hišo v peskovniku. Danes je veme še lepo, od jutri dalje, ko se bo ohladilo, bomo pa vsi notri. Najbolj pa me skrbi, da more mož kljub vsemu v službo in da so se do včeraj soočali s pomanjkanjem zaščitne opreme. Žal v podjetju še ni uspel dobiti vseh dostopov na prenosni računalnik, da bi lahko delo opravljal od doma. Gre pa za tako vrsto službe (poštna logistika), ki ima v tej krizi še več dela z organizacijo, reorganizacijo, prilagoditvami ... Ljudje seveda več naročajo preko spleta in vsi pričakujejo, da bo vse hitro dostavljeno. Strah me je, da kdo od nas zboli in virus prenese starim staršem.

(odgovor članu Ajra RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Mamice in očetje #skupajdoma
20.3.2020 9:43:31   
MummyAgain
Ni mačji kašelj, res ni. Mi se še lovimo - z možem sva se odločila, da z drugim tednom naredimo točni urnik - kdaj kdo dela, kdaj imamo 'šolski program' (na srečo nam je vrtec poslal nekaj idej, pa res mnogo stvari se zdaj dobi brezplačno), kdaj in kaj kuhamo - če bomo vse skrbno planirali, bomo res lahko imeli kaj od tega časa - naredili tudi stvari, ki jih sicer morda ne bi uspeli in predvsem ostlai povezani in ne samo težili en drugemu. Držite pesti!

(odgovor članu Ajra RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Mamice in očetje #skupajdoma
28.3.2020 20:09:44   
Lelly28 RR
Midve s 2,5 letno hčerko sva dopoldne sami, ker mož dela. Doma se igrava, kaj spečeva, se učiva novih stvari in se imava prav fino. Popoldne pa gremo, če nam vreme dopušča, malce na svež zrak. Malce težje je le ker že dolgo časa nismo bili pri babicah in jih mala zelo pogreša ,ampak poskušamo to nadoknaditi s video klici. Najbolj važno je da so zdravi. Je pa res, da mi smo zelo radi skupaj in nam vse skupaj kar paše, sama sem namreč brezposlena in tako ne občutim neke norije zaradi službe.

(odgovor članu MummyAgain)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Deček s posebnimi lasmi, ki so prava redkost
Tale je deček na prvi pogled povsem običajen fantek - ko nosi kapo. Ko pa je brez nje, je nekaj res posebnega. Imam namr...
BLOG: Vsaj za dan žena bi mi lahko kupil š...
Vse to, po čemer ženske tako zelo hlepimo od svojih moških, si lahko in moramo dati tudi same. Tudi in še posebej na dan...