|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nenehno zvijanje in napenjanje 7 mesecnega do...
9.6.2020 12:07:00   
Suzana90
Pozdravljeni,

imam 7 mesecev in 1 teden staro puncko, ki imava tezave s krcki oz.zvijanjenm in napenjanjem ze od 1.tedna starosti. Ves cas lepo napreduje na tezi, do 4,5 meseca sva se izkljucno dojili...potem sva priceli z uvajanjem goste hrane. Trenutno imava 2 obroka in dojenje. Prve 3 mesece je imela hude krcke...in je vsak vecer bil neutilazljiv jok po 3 ure...cez dan je bila nemirna...videti je bilo, da jo v trebuscku ves cas nekaj zvija.jaz sem ze kar malo obupana, saj to njeno 24 urno zvijanje traja ze 7 mesecev. Bili sva pri 3 mesecih na preiskavah, kjer so bili vsi izvidi ok. Ko sva prisli iz bolnice, sem po 3 tednih opazila na blatu krvave nitke in sluz. Sluzi je bilo toliko kot bi po plenici stresel beljak. Po posvetu s pediatrinjo sm opustila mleko in mlecne izdelke...krvave nitke so izginile, a zvijanje pri njej nikakor ne izgine...ves cas stoka, ko zaspi se po 20 minutih cez dan zbudi in se napenja, zvija...zelo je nemirna...vedno imamo cel kup cetemonij preden boga revica sploh zaspi. Ponoci ni nic kaj bolje...ves cas se zbujamo na 2-3 ure...se zvija, ima vetrove...tudi med samim dojenjem se zvija...na dieti btez mleka in mlecnih sem ze 2 meseca ....tezavam pa kar bi konca...jaz sem psihicno ze na tleh, ker ne razumem kako jo lahko 24 ur non stop nekaj crvici..kot pravim, na tezi dobro napreduje...ima 9,5 kg, nikoli mi ni bruhala ali polivala...opazim da ji vcasih gre gor...refluks...sedaj sem 2 tedna opustila se sojino mleko, jajce, svinjino...stanje bi boljse...pri dojenju opazam, da se ji ves cas nekaj pretaka...zelo tezko kaka...pogosto joka med kakanjem...ima trdo blato...jaz ze res ne vem vec kaj bi lahko bilo...imate mogoce kaksen nasvet, kaj bi se lahko naredila? V petek je kakala zelo smrdece blato( po kislem), popoldne pa je pokakala rumenkasto smrdeco sluz...skratka resnicno ne vem...kaj je sploh normalno...sem obupana nad vsemi dietami...je res lahko 24 urni napenjanje se kotnposledica nezrelega prebavnega trakta pri 7 mesecih??? Ali bi lahko bilo kaj resnega? Hrane mi ne zavraca...vedno ima apetit...Hvala za pomoc.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nenehno zvijanje in napenjanje 7 mesecneg...
10.6.2020 22:28:31   
Aanja1234
ŽivjoMoje mnenje je, da nekaj kar ti konzumiraš njo moti.. nekaj kar očitno poješ/piješ vsak dan. Lahko je to kava,sadje,žitarice(zajtrk) pač nekaj kar dejansko vsak dan poješ. Jaz osebno sem odstranila mlečne izdelke - to si tudi ti ok, razmisli še malo, če je kaj takega da dejansko vsak dan ješ/piješ (mogoče kak napitek katerega se posložujete vsak dan). Pri nas je tako (star 10m), da če jem in mene napenja oziroma zvija potem tudi njega.. recimo zdaj sem jedla češnje.. groza res in pri meni in njemu 😣 Je pa tudi res, da poznam primer ko so krči bili prisotni do 1,5leta in to pri 3otrocih.. Nevem sploh, ta sluz je ponavadi, če ima otrok vročino tako, da pojma nimam kaj bi še lahko bilo razen kakšna intoleranca na živilo. 
Mogoče so zobki? Pa da dejansko tako kaže bolečino? Naš se cel zvija, ko ga kaj boli...
Upam, da bo čim prej mimo 💪


(odgovor članu Suzana90)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





6 pravil za prvi obisk novorojenčka
Ko mamica in očka prineseta malo dišečo štručko domov iz porodnišnice, se zanju začenja povsem novo obdobje in v tem čas...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...