|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   OTROKA ZBUJAJO MED POPOLDANSKIM SPANJEM
25.7.2017 23:05:15   
SHANNAYA
Prijateljica ima 3 letnega otroka. Pri popoldanskem spanju ga ne pusti spati dalje kot 1 uro, zato ga zbujajo.Pravi, da potem zvečer noče hitro zaspati. Ali je normalno in zdravo, da otroka zbujajo med popoldanskim spanjem?

< Sporočilo je popravil SHANNAYA -- 25.7.2017 23:07:37 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: OTROKA ZBUJAJO MED POPOLDANSKIM SPANJEM
28.7.2017 19:24:46   
bucka*
Moj malo vec kot triletnik popoldne spi 2 uri. Zaspi pozno in se posledicno tudi pozno zbudi (spi med 14-16 ali celo do 17h). Sem tudi sama nejevoljna, ker gremo potem zvecer pozneje spat, ampak ga nikoli ne budim.

Tudi jaz sem mnenja, da to ni zdravo, otrok naj bi se med spanjem intelektualno razvijal in celo rastel.

Ampak treba je spostovati odlocitve drugih, soljenje pameti ne prinese nobene koristi za nikogar. Mogoce posreduj prijateljici kaksen strokoven clanek na to temo, ce ne bo tudi zaradi tega prevec uzaljena.

Lp


(odgovor članu SHANNAYA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: OTROKA ZBUJAJO MED POPOLDANSKIM SPANJEM
29.7.2017 11:17:12   
Damuš

IZVIRNO SPOROČILO: SHANNAYA

Prijateljica ima 3 letnega otroka. Pri popoldanskem spanju ga ne pusti spati dalje kot 1 uro, zato ga zbujajo.Pravi, da potem zvečer noče hitro zaspati. Ali je normalno in zdravo, da otroka zbujajo med popoldanskim spanjem?


Jaz pa ne razumem kaj je narobe s tem, da otroka zbudiš pri opoldanskem spancu? Tudi midva sva hčerko občasno zbudila. še posebej če je res pozno zaspala ali če je dooolgo spala.
Zakaj sva jo zbujala? ker je že od nekdaj hodila pozno spat - med 21.00 in 22.00. če pa je popoldan še potegnila s spanjem, pa smo hitro prišli na 23.00. In sva želela obdržati vsaj približno normalen ritem spanja.

če bi jo zadnji mesec ali dva pustila popoldan spati po njenih željah, bi bil močno moten njen nočni spanec oz. cel dnevno-nočni sistem spanja in budnosti. pa se mi zdi bolj pomembno, da ponoči normalno in zadosti spi, kot pa da jo podnevi ne bi zbujala.

Aja, stara je 2,5 let in zadnji mesec smo ukinili dnevno spanje (ga niti približno ne pogreša, gre pa zato zvečer ob 20.00 spat in spi do 7.00). pač ni eden tistih otrok, ki bi potrebovali dnevni spanec.

(odgovor članu SHANNAYA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: OTROKA ZBUJAJO MED POPOLDANSKIM SPANJEM
28.11.2019 13:31:34   
Bojana88

IZVIRNO SPOROČILO: SHANNAYA

Prijateljica ima 3 letnega otroka. Pri popoldanskem spanju ga ne pusti spati dalje kot 1 uro, zato ga zbujajo, da ne bi stavil na bet at home.Pravi, da potem zvečer noče hitro zaspati. Ali je normalno in zdravo, da otroka zbujajo med popoldanskim spanjem?


Tudi midva s partnerko sva svojega mulca zbujala ob popoldanskemu spanju, ker ko ga nisva sva šla spat tudi ob polnoči. Ko pa smo enkrat uredili ritem pa s tem ni več nobenega problema. Vsak otrok se navadi potem s časom na ritem, ki mu ga hočeš ali nočeš moreš vsiliti.

(odgovor članu SHANNAYA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...
Deček s posebnimi lasmi, ki so prava redkost
Tale je deček na prvi pogled povsem običajen fantek - ko nosi kapo. Ko pa je brez nje, je nekaj res posebnega. Imam namr...