|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Snemanje poroke
28.6.2005 9:24:32   
tinkatonka
......ja vem tema ki je bila že obdelana. Ampak če dam v iskalnik mi nic pametnega ven ne vrže, tako da me prosim ne obsojat. Sem se potrudila..no pa grem na bistvo....

Z :love: se odlocava o tem ali bova dala posneti najino poroko ali ne, pa bi se prej malo tudi pozanimala pri razlicnih snemalcih za kaksno ceno snemajo. Na internetu najdem orgomno ponudnikov tovrstne storitve, mene pa zanimajo predvsem vase izksunje. Torej tiste, ki ste dale snemati poroko, ali pa poznate koga, ki je imel snemalca na poroki, pa da je bilo super posneto, prosim za kontaktne stevilke pa tudi za okvirne cene. Ceprav se bom za cene pozanimala tako direktno pri njih.

Res bi bila hvalezna za kakrsnokoli informacijo! :rozica::rozica::rozica::rozica:

Tinkatonka


Neposredna povezava do sporočila: 1
   Snemanje poroke
28.6.2005 9:27:38   
a&m
Plačala sva 65000, za to ceno sva dobila 2 vhs kaseti in 1 dvd.Se mi zdi, da je doplačilo za dvd 2000 sit, če pač želiš še dodatne dvd-je.Snemal je od 12 pa do 4 zjutraj.Je iz okolice Domžal.

Številko ti bom poslala na privat.:)

lp

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Snemanje poroke
28.6.2005 9:55:38   
tesa
Od moje poroke je že kar preccccccceeeejjj časa:zmeden2: ampak mi smo kar sami snemali., oz.eden od svatov. Prav tako je bilo na drugih porokah, kjer sem bila kot svat.Ponavadi niso najemali posebnega snemalca. LAhko jih snema več in potem vidite kdo ima lepši posnetek.
Seveda če ti ni škoda denarja, pa itak da; najemi koga.;) Tukaj ti pa žal ne vem priporočat:zmeden2:

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Snemanje poroke
28.6.2005 9:59:01   
Urša
Tudi mi smo imeli homemade posnetke in so čist ok. Pri tolikih stroških nam res ne bi zneslo še snemalca najemat... Sem se zanimala pa se mi je zdelo predrago.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Snemanje poroke
28.6.2005 10:07:06   
tinkatonka
Kaj pa fotografa? Kakšne izkušnje imate pa z njimi. So vam naredili lepe fotografije? Lahko kašnega predlagate oz. priporočite?

Sme mislila prosit teto, ki je poklicna fotografinja, a ze 2 leti v penziji, pa da ne bi imela dela na moji poroki, bi tudi fotografa najela. Sej pravim...teh ki slikajo in snemajo na porokah je ogromno, samo raje vidim, da mi nekdo rece ta je pa dober, dela lepe fotografije ali lepo snema....kot da pa najamem nekoga brez priporočil, pa da mi naredi sranje.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Snemanje poroke
28.6.2005 10:55:31   
reni08
Živjo

Jaz pa ravno na frišno poročena 14 dni.
Snemalca smo imeli v lasni režiji in sem bolj zadovoljna, to pa zato ker pozna svate in ve kaj snema. Sem že čula da snemalec sploh ni snemal mame od neveste ker je mislil da je neka tam leva, kao.

Fotografa pa sva najela in je dobro ga imet. Saj je res da ima vsaka družina digitalca, vendar na koncu imaš tisoče slik in nikjer ni niti ene pametne za dat kot zahvalo svatom. On te pelje te poslika te postavi in ti povem slike so odlične. Močno priporočam.
Lahko pa ti pošljem kako sliko ko dobim cd od fotografa.
Ta pa ni bil niti tako drag.

Lp

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Snemanje poroke
28.6.2005 11:07:35   
Anonimen
Imela sva profi snemalca in fotografa. Super sta nama naredila vse. Snemalec je posnel vse najbolj pomembne zadeve, ostal je do 3. ure zjutraj. Dobila sva 2 kaseti, ful lepo urejen ovitek z najinima slikama. Na začetku "filma" je dal gor najine slike iz otroštva, potem pa najlepše utrinke s poroke, pa ful lepa glasba zraven. Res lepo. Studio Jani, Maribor.

Fotograf, pa tudi, da ne govorim. Naredil okoli 500 posnetkov, 100 najlepših zložil v album, napisal z zlatim flumastrom ful lepo posvetilo in nam dal za ceno 45.000 SIT. Potem pa sem seveda kupila še vse ostale slike, to pa je bilo posebej. Slikal je črno-belo, z različnimi vzorci,... v parku je ležal na trebuhu in slikal, da je izpadlo ful dobro. Res je bil pravi. Prav tako je ostal do 2. ure zjutraj.
Oba sta začela pa že pri mojem :love: doma, ko so se odpravljali pome.

Ah, kaki lepi spomini.

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Snemanje poroke
28.6.2005 12:43:16   
smrka
Eni fotografi in snemalci so vredni svoje cene in ti posnamejo poroko kot se sika. Drugi pa bodo snemali samo eno gospo ki bo z miniko hodila gor pa dol in ki bo imela velke joske. Dal ti bo ta film in na njej se bosta videla mladoporocenca zlahte kukr da ni gospa ki mu je padla v oci. Skratka mislim ko se narocajo snemalci, da se jim mora zabicat da snemajo porocenca in vse svate - tako da je posneta kaseta potem vredna svojega dnarja.
smrka :kuza:

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Snemanje poroke
8.1.2021 11:00:37   
mpritr1
Glede snemanja poroke in poročnega videa boš tukaj našla vse, kat te zanima (cene, preverjeni izvajalci, itd...): snemanje poroke - poročni video

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Snemanje poroke
3.8.2021 20:02:31   
Upsquare
Če bo še kateri par iskal video produkcijo za snemanje poroke: UPSQUARE

Primer videa: https://vimeo.com/349054440

(odgovor članu mpritr1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?