|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zaprtost 2 letnika
17.2.2012 22:30:14   
žmož
Živijo,

tudi mi smo imeli podoben primer od vsega začetka. V podrobnosi se ne bi spuščala, povem lahko samo to, da smo poskusili vse - od naravnih "mehčalcev" blata, do Portalaka... Šli smo celo na ulrazvok trebuha. Na žalst nu pomagalo nič - UZ je bil normalen, odgovor zdravnika je bil, da ima pač otrok takšno prebavo. Sedaj ima 10 let in nič bistvenega se ni spremenilo - edino to, da razume, da mea redno hodit na veliko potrebo, pa čeprav je to težko.
Vendar to še ne pomeni, da lahko obupaš. Vsak otrok je knjiga zase in morda ima res samo prehodne probleme. Želim ti reči samo to, da ne obupavaj nad metodami, ki ne bodo/niso učinkovite pri mehčanju blata, temveč se prilagodi otroku in njegovim potrebam.

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Zaprtost 2 letnika
29.7.2021 21:45:06   
Lelly28 RR
ste poskusili aktivne vlaknine Psyliox ?

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Mama, otroci so bili mirni, dokler nisi pr...
Si že kdaj slišala od svojega partnerja: Otroci so bili ves dan dobri in poslušni, a ko so te zagledali, so se začeli je...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...