|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Špikanje v jajčniku
29.3.2021 18:34:41   
Anonimen
Pozdravljeni,

Sem nova na portalu, a ker že ves dan neki prebiram po forumih in ugotavljam kam bi uvrstila moje "bolečine" se obračam še sama z vprašanjem, če je imela katera podobne težave. S partnerjem si želiva otroka, delava na tem... Menstruacijo bi morala dobiti v četrtek 1.4. Sedaj me pa že tretji dan špika v jajčniku in imam občutek napihnjenosti. Ta bolečina ni tako zanemarljiva, včasih me kar "fajn" pošpika. Ponavadi pred menstruacijo nimam nobenih bolečin. A je imela katera podobne težave? Bi lahko šlo za nosečnost? Namreč, strah me je da bi bila izven maternica...Hvala za vsak odgovor 😊
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Špikanje v jajčniku
29.3.2021 22:42:36   
Tasykaa RR
Pozdravljena, vse je možno, lahko je nosecnost ali pa pač prihod menstruacije, ni nujno da so ti simptomi pri vsaki m.....pa enaki, vsak cikel je lahko drugacen, le bolj pozorno spremljas ze podzavestno zato ker načrtujeta. Najbolj zanesljiv je test, vse drugo je zgolj ugibanje, držim pesti za plusek, vso srečo in javi nam kako se bo izteklo 🥰


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Špikanje v jajčniku
24.4.2022 6:03:20   
theblogsand
It is worth mentioning that all the props in the film are real.
This film tells the story of a female college student who has just left school and entered a top fashion magazine as an assistant to the editor-in-chief.
From the confusion of entering the workplace to finding the root of the problem from herself, she finally became an excellent workplace and fashion magazine. talent.
It is worth mentioning that all the props in the film are real, whether it is a computer, a mobile phone, or clothes or shoes.
voip phone
A very interesting website

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Moram delodajalcu razkriti načrtovano nose...
Ali ste dolžni delodajalcu zaupati svoje načrte glede morebitnih nosečnosti, ko podaljšujete ali na novo sklepate delovn...
Ko partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...
Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...